ponedeljek, 1. november 2010

Venec iz jesenskega listja

Tetka jesen je res čudovita inspiracija za ustvarjanje in do sedaj mi še ni uspelo povsem izkoristit vsega njenega potenciala. Ampak bil je skrajni čas, da to spremenim. Tako sem si najprej spremenila videz bloga in sedaj se mi zdi veliko bolj svež in zračen :). Nato sem si ustvarila jesenske copatke (prejšnja objava), tokrat pa vam predstavljam venec iz jesenskega listja. Ta izdelek mi je osebno zelo ljub, saj se mi zdi, da mi je odlično uspelo 'obarvat liste', kaj menite?
 
Distress Ink so res prekrasni za tako delo. Pri odtisih sem tako uporabljala v večini tri: Vintage Photo, Rusty Hinge in Peeled Paint. Dodatno pa sem jih še senčila. Štampiljke so od Papertrey Ink in čeprav sem najprej kolebala ali bi si jih sploh kupila, mi sedaj nikakor ni žal.
Z ozadjem sem se najprej malo jezila, na koncu pa sem bila zadovoljna z učinkom. Je pa drugače narejeno iz belega navadnega šeleshamerja, kot tudi listi.
Napis Ljubo doma sem tokrat dodala na leseno deščico in odkrila še eno prednost moje nove ustvarjalne sobe - da je takoj za vrati očetova delavnica in sem imela pri roki mašinco, da sem zvrtale luknje :)
 
In čeprav bi najraje to uokvirjeno čestitko obdražala kar doma, je bila že pred izdelavo namenjena osebi, ki danes praznuje rojstni dan. Pa tako ali tako vem, da si jo bom lahko ogledala vsakič, ko bom šla na obisk :). Delala sem jo z velikim veseljem in prav uživala sem pri rezanju in senčenju teh drobnih listov.  Pa naj bo enkrat objava še preden izdelek pride na končno destinacijo. Naj bo ta objava presenečenje.

VSE NAJBOLJŠE prijateljica!

28 komentarjev:

Helena pravi ...

Če ne bi napisala, da so listi tvoje delo, bi rekla, da si ga nabrala v naravi. Pobarvala, senčila si tako super, da skoraj ni vidna razlika - so pravi ali ne. In še vse tiste žilice ... Super. Čestitka in dodatek sta enkratna.

Sonja pravi ...

Wauu, tile listi so pa čisto pravi videti. Sem tudi jaz pomislila, kako škoda, da bodo razpadli in slike ne bo več. Ker je čudovita.
Potem pa ugotovim, da si jih sama delala. Senčenje ti gre res dobro od rok, sicer listi ne bi delovali tako zelo "pravi". Pa ozadje je lepo.. Vse skupaj deluje res kot ena stara, še od babice, tablica za dobrodošlico.
Hehe, pri nas je pa zdaj že včasih obrnjena situacija :) me moj prosi za kake klešče, pa za tamalo bormašinco, pa skalpel.. :)
No, sva pa ravno spet tam, ko bi si jaz njegovo lotarco sposodila :)

Sonja pravi ...

Sem šla pokukat na link in sem prav navdušena.. kako dobra kolekcija štampiljk, pa še šablone za izrez dobiš zraven.. juhej.. samo, sem rekla, da ne zapravljam več, al kako :( hmm..
Hvala za link :) bom še malo mlela..

Alenka pravi ...

Ja, tudi jaz sem najprej pomislila, da so listi pravi!?!Kako profesionalno si jih osenčila!!!Čestitka, slika je fantastična!

moi pravi ...

Mene nisi prepričala, sama nabirala že, ne pa sama delala ;)-
Hecam se, super si jih pobarvala in, predvidevam, embosirala, res so tako realistični. Še bolj pa me je fascinirala deščica, vidiš za to pa sem najprej mislila, da si jo naredila iz papirja, kar se sploh ne bi čudila. Krasna uokvirjena čestitke je (spet) nastala izpod tvojih rok in srečna tista, ki jo bo dobila.
Upanje ostaja ;)

Čarobna hišica pravi ...

Tole pa res spominja na pravo listje ... pa tole ozadje in deščica ... kot bi bilo vse skupaj res že dolga leta založeno na kakšni babičini omari ...

HRANDICA pravi ...

Najprej naj pohvalim žareč, energijsko bogat nov videz bloga. Iz njega kar veje....:))
Izdelek pa...kaj naj rečem...do popolnosti...spet...listi u nulo...krasna domislica z deščico. Ena a!

Renata pravi ...

Prekrasno!!! Spet bom začela telovadit in delat poklone ;) Listki so fantastični, pa napis ... res super.

MarikaGabez pravi ...

Prelepo....ta venček listja , ki prav živi in diha in sije, žari....resnično kot pravo listje.

Ampak sedaj sem se že nekako navadila, da nad tvojimi mojstrovinami nisem vsakič znova šokirana (pozitivno seveda), ampak jih samo preprosto sprejmem v vsej njihovi lepoti, posebnosti, drobnih detajlih....

Andreja pravi ...

Kapo dol. Na prvi pogled sem tudi jaz mislila da so listi pravi in sem že mlela "Le kako jih je zaščitila, da ne bodo dol padli..?". No in potem seveda preberem. Neverjetna si. Res prekrasen izdelek. Prijateljica bo verjetno noro vesela ko bo postala ponosna lastnica.

Creatissimo pravi ...

Venček, ki se ujema s tvojim blog ozadjem! Ne da se zgrešiti, da je barvita jesen tu. Rada imam jesenske barve (in tvoje zato tudi), tople so in prijazne. Krasno darilo za prijateljico bo to - z veliko truda, izvirnosti in natančnosti. To darilo bo zagotovo vredno kot zaklad!
Lep in ustvarjalen teden ti želim!

McCrafty /Klavdija pravi ...

Prekrasna in mislim, da je obdarovanki res pisana na kožo :)

Tanja E. pravi ...

Kako lepo si ustvarila to listje, ki je kot na gozdni poti nabrano!! Res lepo in z odličnimi odtenki barv. In kako sta mi všeč ti lučki na koncu. Čista superca, lp :))

Unknown pravi ...

Uau!!!! sem čisto brez besed ker si liste zadela u nulo!!! svetovno.
sploh pa mi je všeč tablica spodaj. Zelo dobra ideja.

Andreja pravi ...

Spet čudovito delo in tele listi so kot da bi bili resnični :-))
Čudovita čestitka!

mimoza pravi ...

To pa je mojstrovina! Bravo! Listi sploh ne zgledajo "papirnato", ampak so taki čisto pravi, polni življenja. Srečna tista, ki dobi to mojstrovino!!!

Hali pravi ...

Noro, noro lepo! Vse od listov, deščice, lučk...vsega...

Tika pravi ...

Krasen izdelek in res si mojstrica v posnemanju narave, čisto pravi listi so!

Brnistra pravi ...

Preprosto prekrasno!:)

Kristina pravi ...

Vse kar pride izpod tvojih rok je prečudovito! Običajno ob obisku tvojega bloga samo strmim.

Rastlinica pravi ...

Več kot čudovita. Brez besed.
Ja jesen... super!

VSE DOBRO pravi ...

Listje je kot pravo - krasno je in tudi meni je všeč, da te znova in znova navdihuje narava s svojo lepoto in da ta lepota v tvojih stvaritvah dobi prav poseben lesk ...

Moi jaz imam na sumu, da tvoje upanje ni zaman :o)))

Vladka pravi ...

Fenomenalno darilce. Venček in deskica sta čudovita, listki zgledajo čisto pravi :)

Goga pravi ...

Božansko, listki kot tapravi, napis, dodatki....Oh kot vedno popolno :-).

Tadeja pravi ...

Blog je stvarno dobio novu svježu haljinicu. :)
I slažem se da jesen nudi puno više nego što uspijemo iskoristiti. Ja sam stalno sa svim u zaostatku. :)
Već tri mjeseca najmanje, rađam hoby blog uz onaj food, pa nikako. :))
Niti ja ne bih ni po čemu shvatila da si lišće napravila od papira, da nisi napisala.
Majstorski!

BojaMoja pravi ...

Všeč mi je nova blogova oblekica ♥ ♥ ♥ prav prijetno jesenska je, lepih, živih barv, kot listki na tvojem vencu :)

Nelya pravi ...

krasno, krasno, krasno, krasno....tvoje papirnate čarovnije mi vedno vzamejo sapo!Sem dobro pogledala, ali so pravi:-))

DidiArt pravi ...

kljub tolikim komentarjem se tudi jaz ne morem zadržati, da ne bi vsaj vzdihnila spet in spet pri tvojih čudovitih zamislih.. tako resnično čestitko si naredila, tako toplo, tako lepih barv...