sobota, 16. maj 2009

2:0 za moške

Vedno kadar je potrebno kupiti darilo za moškega naletim na problem, ker se mi zdi da je težje biti izviren. Imate tudi ve s tem težave? No, nič kaj drugače ni pri izdelovanju čestitk. Da bi rešila zadrego sem se teh dveh voščilnic po naročilu lotila s humoristične plati. Tako je 70-ka pristala za zapahi, 40-ka pa pred odločitvijo, za katero stran se bo odločila - delo ali zabava :-)

Ta druga je kot kolaž, saj sem uporabila sličice, ki sem si jih našla na internetu. Izdelala sem edino notes in pobarvala kravati. Napis pa sem želela da bi izpadel bolj kot grafit, v kolikor mi je pač to uspelo:-)
Pri '70-ki' se nisem mogla odpovedat mojemu okencu - res se da z njimi veliko počet in tega sem naredila uporabnega tudi na notranji strani čestitke, saj je na njem voščilo. Obe čestitki imasta tudi pripadajoči kuverti, '40-ka' pa še šaljivo sporočilce v obliki zvitka.





4 komentarji:

Tina pravi ...

Obe izjemno prisrčni in z dušo! Ful so mi všeč s tako osebno noto!Tina

Rastlinica pravi ...

Res izvirno!! Lepo!

Tulpika pravi ...

Ful lepo si resila zagato, ce je to sploh bila. Voscilnici sta res prav "moski" :))
Glede darilc imam pa jaz eno tako tezavo, da za druge ze najdem, v najvecji zadregi pa sem takrat, ko mene vprasajo, kaj bi. Nikoli se tisti hip nic ne spomnim :)))

LP, Tulpika

Vladuška pravi ...

Ja, imaš prav :-) S tem imam jaz tudi težave ;-) Čeprav se mi čez leto zdi, da imam toliko nekih manjših želja, ko pa bi jih morala dati na plano, pa pozabim. To sva s fantom nekaj časa reševala tako, da sma na hladilniku imela spisek želja in si eno izbral in tisto nabavil. Ampak zdaj je že ves prečrtan ;-) Ampak sem pa vedno zadovoljna s kakšno novo štampiljko na primer ;-)