torek, 28. julij 2009

Kitara

Hej, hej! Dober večer. Danes je čas za rock & roll oziroma za papirnato kitaro, slikano na pravi :-)
Čestitka je za sodelavca, ki je sam kitarist in zato sem takoj imela v glavi ta motiv. In sem se lotila. Prinesla sem si fantovo kitaro v sobo in začela izdelovati papirnato. Odločila sem se za črno, ker je sodelavec baje imel tudi svoj čas črno. Želela sem narediti čim bolj originalno in sem se zato kar malo namučila z malenkostmi, ampak se je splačalo :-) Strune sem pa naredila kar iz brezbarvnega cvirna.

Nato sem se domislila še dodatnega motiva in sicer not in besedila, ki je v resnici voščilo, vse skupaj pa sem postavila na papir iz notnega zvezka. Ne priporočam, da bi kdo probal zaigrati melodijo, ker smo jo sami, pa ne zveni najbolje :-), res da sem nekoč hodila v glasbeno šolo, ampak za skladanje melodij definitivno nisem nadarjena :-)

Najprej dodajam 2 sliki s samo čestitko. Na drugi sem želela doseči drugo perspektivo kitare na kateri se bolj vidijo 'strune':


In nato še dve, ki poleg čestitke prikazujeta še sprednji in zadnji del kuverte. Note, ki so na kuverti, se nahajajo tudi v notranjosti čestitke:

7 komentarjev:

MarikaGabez pravi ...

Ma ti si resnično vedno polna novih in svežih idej. Samo aplavz za tole idejo in tudi izvedbo.

Maja pravi ...

Vladka. Tole je fabtastično! Kakšni detajli in natančnost. Res čisto prava pomanjšana kitara. In skupaj z notami je res popolno.

Alenka pravi ...

Tale kitara je pa , kot prava. Super ideja in narejena v mega čestitko!

Maja pravi ...

Svetovna, prav ta prava za mojega v.d...

Tina pravi ...

Kakšna ideja in izvedba! Res dobra fora in in zelo lep končni izdelek. Res je bilo lepo poasti oči na tvojih novostih in hvala za prijazen komentar in spodbudne misli. Lepo se imej.Tina

Papirolina pravi ...

tale je pa svetovna, sem si jo shranila, ker mi je tok všeč, upam, da nisi huda ;)

Nuša pravi ...

Vladka, hvala!
Sergej jo je danes malo po polnoči prejel za darilo in bil zelo vesel!

Pozdravček!
Nuša