petek, 14. avgust 2009

Morje tudi zame

Končno dočakala! Ja, vlekel se je malo ta čas do najinega dopusta. Tako je, če si bolj med poznimi :-) Ampak, jutri zjutraj greva tudi midva na Brač, kjer bova preživela naslednje tri tedne. Mislim, da sem že pošteno potrebna tega dopusta.

Vam želim veliko ustvarjalnih užitkov in veselih dni ter vam pred odhodom pokažem še eno čestitko, ki sem jo izdelala že pred časom, vendar sem jo šparala za sedaj. Vse dele sem izrezala sama in se mi zdi, da je kar lušno izpadla tale slika na čestitki. Slikana pa ni na morju, ampak v terariju, ha ha.

6 komentarjev:

Hali pravi ...

Uuu ful šponska je, me spominja na hišice za preoblačenje na plaži iz filmov :-)

Papirolina pravi ...

vau, krasnoooo!!!

Maja pravi ...

Čudovita je, slika in spodnja obešanka, sva na morju. Res dobra ideja. Upam, da lastnik terarija ni imel nič proti slikanju ;) Lep dopust ti želim!

Unknown pravi ...

Super je tale voščilnica!
Lep dopust!

Maja pravi ...

Uživajta na dopustu! Pozdravita Dalmacijo še v mojem imenu in Hvaru čez kanal pošljita še poseben pozdrav. Bom prav pogrešala tvoje čudovite izdelke! Naberi si moči in navdihov!

Lea pravi ...

Draga Vladuška!
Ponavadi sedem za računalnik, ko me čaka delo in vedno večkrat pokukam v tvojo skrinjico, da si spočijem um in vzdihnem nad vso to dušnostjo, ki žari izpod tvojih prstov. Velikokrat zavidam, da imaš čas se posvetiti vsemu temu vilinskemu čaranju. Potem pa se sprijaznim, so eni ki čarajo in oni, ki strmijo. No, saj pri treh malčkih mi druga ne preostane :-)) Kar tako naprej...