petek, 25. september 2009

My Time To Create Color Challenge


Po vseh teh zimskih, novoletnih in božičnih voščilnicah, ki sem jih že videla na vaših in tujih blogih, se je tudi meni zadnjič zaluštalo narediti eno. Pa še Lauren ima super color challenge, katerega barve se ravno poklapajo z božičnimi. Naredila sem nekaj povsem preprostega: osnova kartice je rjava, ker naj bi predstavljala vrata na katerih visi venček. Listi so narejeni s štanco, te male rdeče bunkice pa na roko (delala sem jih s tistim pripomočkom za delanje luknjic za nete). Kaj katera mogoče ve, ali v Slo obstajajo kakšni luknjači za manjše krogece? Bi bila zelo hvaležna za info :-) Sem se kar namatrala s tem. Naknadno sem preizkusila še prah od Rangerja: Frosted Crystal. Končno sem si namreč kupila 'fen' za embosiranje. Ampak ne takega, ki je v osnovi namenjen za to, ampak takega 'delavskega'. Je bil bolj poceni, pa še bolj je učinkovit, ker je močnejši. Tako da drage moje, če ga katera potrebuje, v Obiju ga imajo za 18 E. Samo previdno in ne preblizu, da ne zažgete papirja, pa še dedu ga lahko kdaj posodite, če bo kaj takega počel :-)

No, to še ni konec. Potem sem privlekla na plano še pol božične krame za slikanje in ko sem vse pospravila, sem si šla skuhat še božični čaj, mu dodala malo ruma in se spravila na kavč pred tv. Manjkali so samo še štrikani, volneni zokni - ampak za to pa je bilo malo preveč toplo. No, tako sem imela božični večer sredi septembra, ha ha.

In še angleška verzija, ker se prijavljam na challenge - ta seveda skrajšana :-)
Beacuse I saw so many Christmas card already, I really want to do one by myself. And Lauren's color challenge was perfect to try one. My card is really simple: basic is brown, beacuse I want that it looks like the door and I 'hang' the Christmas Wreath on it. Leafs are made with punch, red small circles are handmade (I spent a lot of time doing this;-)). All pieces are distressed with Walnut Stain Distress Ink. After all that I used the Autumn Leaves stamp and the embossing powder from Ranger: Frosted Cristal and 'cheer up' the card a little bit ;-)

Here are the pictures:








6 komentarjev:

Tina pravi ...

U, še ena mojstrovina. Ful so mi všeč barve, res `leseno` delujejo! Pa detajlov je ravno prav za božično eleganco. Krogci na roke-ta je pa huda :-))

Helena pravi ...

Joj, kako ti uživaš :) Si si pričarala en lep božični večer na začetku jeseni :) Eh, saj je lahko božič vsak dan.
Čestitka pa je zelo zanimiva in krasna!

Maja pravi ...

Definitivno moja barvna paleta!! Izdelek pa je sploh vrhunski! Všeč mi je, ker si uspela pričarati tako domače božično vzdušje, kot ti znaš!!

moi pravi ...

Vrata so ti super uspela in celotna čestitka z venčkom je tako cart. In res je, najboljše je delati NY čestitke, ko si "in the mood" za Božič ;)

Luknjače pa imaš take ročne, sicer z dosti manjšimi luknjami (jaz jih uporabljam za razcepke). Sicer pa si se super znašla.

Vladuška pravi ...

Hvala za nasvet. Sem pa potem našla tudi v eni angleški trgovini in mogoče kateri pride prav podatek, štance za take luknje delat: http://www.craftsulove.co.uk/punches.htm, nahajajo se nekje malo pod sredino strani.

Anonimni pravi ...

This is just beautiful! Oh my - I love all the work you put into this - it really shows!