četrtek, 8. oktober 2009

Čestitka za mamo in WC


Jaz sem še vedno pri stanovanju in opremi. Tokrat sem prišla do WCja :-), kar počasi nakazuje konec serije čestitk, ki imajo vezo s hišo ali opremo. Ali pa tudi ne, ko mi že ravno gre od rok ;-)

Tokratna čestitka je za mojo MAMO, ki praznuje v nedeljo. Naprej sem mislila narediti bolj resno čestitko, ampak naša mama je še vedno mladostna in polna življenja, kljub svojim letom. Zato mora biti tudi čestitka temu primerna. Rada se zabava in predvsem zelo rada pleše. Zelo jo zanimajo zelišča, rože in v veliko veselje ji je vožnja z motorjem in hoja na Pohorje. In kaj ima z vsem tem WC? Nič, razen tega, da gre za komično čestitko, polno barv (kaj nisem ravno v prejšnji objavi jamrala, da ne maram metati skupaj veliko barv?). In ker se naša mama rada smeji in ima rada kak dober štos, mislim da ji bo tudi ta čestitka všeč. Poleg tega pa naša mama vedno vse 'spremeni v pisano' in zato mora biti tudi čestitka pisana in vesela. In WC se mi je zdel dobra prispodoba za prostor, ki ga le redki imajo za pisanega. Asociacijo na to čestitko pa sem dobila v enem izmed mail-ov, kjer sem videla fotografijo, kjer so lističi bili zamenjani z drevesnimi listi.

V bistvu je to to. Ostajam zvesta svojemu slogu - se pravi vse razen listov in rožic je ročno izrezano in seveda distressano. Edino kar sem prepozno ugotovila je to, da bi ploščice, ki predstavljajo tla, morala ožit v smeri 'stene', ampak sem preveč dela že vložila v njih, pa se mi ni dalo popravljat ;-) Ampak mislim, da vseeno ni tako slabo. Bom poskusila še kdaj (torej vendarle še ni končana odisejada 'pohištvo' ;-))

Bojazni ni, da bi mama videla čestitko preden jo dobi, ker internet pač ni njena močna točka :-) Do solitaira še pride, dalje pa več ne :-)

VSE NAJBOLJŠE MAMA!

14 komentarjev:

Alenka pravi ...

Zanimiva čestitka!

Damjana Ž. pravi ...

Tale je pa enkratna! Prav nasmejala sem se ko sem jo zagledala. In izdelana "u nulo". Super!

Marija - Marička pravi ...

Zelo domiselna in zanimiva ter seveda dodelana v nulo!
Sicer tvoje mame ne poznam, ampak mislim, da bo se bo kar nasmejala, ko jo bo dobila ;)

Renata pravi ...

Bardzo orginalna.

Hali pravi ...

Ijee kako super je tale WC! Mami čestitke!

moi pravi ...

Ha-ha-ha, tale je pa dobra. Prva misel: mama in WC, kako gre to skupaj ;) Ko pa si razložila, mi je postalo jasno -> dobra fora. Čestitka super izdelana, a ploščice si sama polagala ;)) (ja, saj vem, da si jih), WC je tak cakan, dišeč (da kr rožice letijo ven) in fora z WC papirjem - listi, superca. Kaj naj rečem: we want more! ;)

Maja pravi ...

Tvoja mama mora biti res posebna oseba in mislim, da bo takoj dojela štos! Se bom ponavljala, ampak TAKO BLAZNO mi je všeč, ker vse detajle narediš sama le t uporabo barvnega papirja! V tem je moč velike umetnice!!

Vladuška pravi ...

Hvala drage moje dame za vaše čudovite komentarje. Res sem vesela za vse te lepe besede in to, da cenite moje delo - Maja hvala, da si me imenovala umetnico, to mi je resnično priznanje. Vsakič se razveselim, ko poskoči številka komentarjev :-)

Tina pravi ...

Iz preproste zadeve, kot so čestitke, znaš narediti celo umetnino! Res si izvirna. Srečna mama, gotovo jo boš zelo razveselila in nasmejala!

Unknown pravi ...

Tale čestitka je pa zelo dobra, res za nasmejat!

Čarobna hišica pravi ...

Grrrrrrrrrrrrrr ... pa tako lepo sem napisala ... grrrrrrrrrrrrrrrrr .. pa me je comp okol prnesu pa ni poslou ....
Ne zdej pa ne bom še enkrat ker sem čist preveč jezna ...
Čestitka je res nekaj posebnega in dodelana v vseh detajlih ter delana z dušo za dušo ... pa četudi je na njej WC ... ti že veš zakaj si v center dogajanja postavila WC ... ;o) ... ker je nekaj posebnega tako kot tvoja mama ...

McCrafty /Klavdija pravi ...

O tole je pa noro dobra čestitka! Že dolgo nisem videla tako izvirne čestitke, pa mi je bila že omara mega :)

flo pravi ...

hahahahahah ta crknt kakšna ideja

Jana pravi ...

Prav nora čestitka. Kdo bi si mislila, da je lahko WC na čestitki tako enkraten. :)