petek, 2. oktober 2009

Home Sweet Home/Ljubo doma


Še en color challenge me je premamil, tokrat spet pri Dawn.
Najprej nisem bila preveč navdušena nad barvami, predvsem me je motilo, da jih je preveč. Nisem multi-color oseba, najraje kombiniram 2-3 barve, pa ne samo pri čestitkah, pri vsem. Ampak vseeno me je vleklo in vleklo... Pa ni bilo ideje, pa sem brskala po butici in na koncu je bilo dovolj malo pogledati naokoli, takoj se ti kaj prisveti (se mi je prižgala tista dobra stara žarnica nad glavo, ki gre sedaj iz prodaje ;-)) In predalnik je bil moj srečni izbranec. Nanj sem najprej želela postaviti košaro s sadjem, potem pa sem nekaj štancala in se zagledala v te rdeče rože, ki so me asociirale na božično zvezdo. Tako so na koncu le-te pristale v lončku. Kot ponavadi mora biti vse distressano, ker če tega ne naredim, mi čestitka sploh ni všeč. Počasi to meji že na obsedenost ali pa odvisnost od distressanja ;-) No, pa sem še malo poštemplala, da je vse skupaj dobilo še dodaten starinski pridih.

Res sem zelo uživala pri izdelovanju te čestitke. Predvsem zato, ker je bil koncept že v moji glavi in skica na papirju. Samo delala sem, rezala, štancala, distressala, jupiiii ;-)


Dawn has the new color challenge. First when I saw the colors, I thought: 'Oh no, this is not for me. Too many colors'! I'm not the multi color person :-). I like the colors, but when I combine, I use 2-3 colors (also by cloths or by decoration). But, I couldn't forget this challenge - it was in my mind all the time. So, I had to do something and I needed some idea. And idea came :-). I draw the sketch and started to work. And because the card was already and completely in my mind, I really enjoy working on it. I was cutting, punching, distressing (I can't live without it), jupi jej. So much fun.

I think i brought a little bit of fall (because of the colors) and a little bit of Christmas (because of the poinsettias) on this card. I hope you will enjoy it, like I enjoy by working on it.




14 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Fuuul lepo!
Barve pašejo odlično skupaj... Jesensko in skrivnostno. Vsak dvom je odveč:)

Terri Trotter Earley pravi ...

Tons of great brad accents. Way to rock Dawn's color combo.

It's a good life!
Terri E.

MarikaGabez pravi ...

Strašno mi je všeč.

Čarobna hišica pravi ...

O res si dobro umestila vse zahteve v čestitko ... se mi dopade zeloooooooo...

McCrafty /Klavdija pravi ...

Kakšna super ideja-omara in zelo lepo izdelana čestitka!

Andrea M pravi ...

Love your card!!! Beautiful use of embellishements :)
Thanks for stopping by my blog and leaving a comment!

Jennifer Holmes pravi ...

What a clever idea and great card for this challenge!

moi pravi ...

Vau, kakšna ideja in super udejanjena ;)
Všeč mi je ta starinski pridih.

Maja pravi ...

Ko vidim tvoje čestitke vedno spustim en tak dolg aaaahhhhhh. Všeč mi je, ker vse dodatke narediš sama. Tako daš voščilnici res poseben dokaz. Pa tudi barvna kombinacija izziva mi je všeč, bi morala probati kaj takega s polijem!

Sue Lelli pravi ...

I wish I could read the details but the dresser drawers are just FAB! GREAT card!

Nuša pravi ...

Vladka, ti si res neverjetna. Vsakič znova navdušiš.

Šolanje na domu-Waldorf pravi ...

Fantastična čestitka! Sploh se ne bi nikoli spomnila narediti kaj podobnega. Super! :)

Tina pravi ...

Pri tebi je vedno veselje videti, kako običajne predmete narediš miniaturne in sestaviš čestitko. In to v tako realističnem slogu...

flo pravi ...

jaoooo pa od kje tebi ideje. Noro dobro