nedelja, 25. oktober 2009

Poročni obleki


Pa smo spet padli v tisti čas leta, ko me že ob šestih tiši spat :-). Se mi pa zdi fajn, da sem to nedeljo pridobila eno uro za čestitkanje. Delala sem kar 3 čestitke in še eno drugo zadevo, ki jo kmalu pokažem, da jo le končam :-)

Vendarle pa je današnja čestitka nastala že pred kakšnim tednom in ko sem jo pokazala mojemu prvemu kritiku (to je moja enakovredna polovica) je rekel: 'Direkt za vženit!' :-) Vedno se mi je zabavno 'spopasti' s poročno čestitko in tudi tokrat ni bila izjema. Muštre za obe obleki sem si sprintala z interneta in potem malo skombinirala zadeve. Obe obleki sem nato ročno izdelala. Ženska obleka, ki je iz belega šeleshamerja, je okrašena z Autumn leaves štampiljko in embosirana z Antiquities prahom od Ranger-ja. Moško pa sem enostavno izrezala iz sivega papirja, ki je od blizu deloval kot štof, kar se mi je zdelo zanimivo. Mislim, da se na tej sliki najbolje vidi (sem se malo poigrala z njo in je zato črno-bela):

Črne obrobe obleke so prilepljene na osnovo, prav tako srajca, na katero sem narisala metuljčka. Osnovo čestitke sem enkrat kupila menda v Lidlu s že pripadajočo kuverto. Vse kar sem še dodala je zašit kos vzorčastega paus papirja in mašlica, ki sem jo prav tako sama izdelala. Pripadajočo mašlo sem kasneje dodala tudi na kuverto. Tako čestitka kot kuverta sta na robu distressani z milled lavender Distress Ink-om. To je to!

Kmalu z novimi izdelki, tukaj je nekaj koščkov naslednje čestitke, ki jo imam namen objavit :-). Da se znate pripravit na to, kar vas čaka, ha ha.

10 komentarjev:

Damjana Ž. pravi ...

Kot vedno, nekaj posebnega. Občudujem tvoj stil.

Sonja pravi ...

Pa je res čist taprava za oženit :)))) tudi meni je tvoj stil čestitkanja super, ker je nekaj posebnega, samosvojega. je prav luštno, če pogledat čestitko in skoraj vedno takoj veš, kdo je avtorica :)
No, kdaj bo pa naslednja???? mislm.. tkole skomince delat..

Tina pravi ...

Zelo elegantna. Obleki sta pa tako lepo detajlno izrezani, da je veselje pogledati! Se že veselim naslednje objave.

Marjanne pravi ...

What a beautiful weddingcard!

moi pravi ...

Kulsko! Pa še šivat znaš (mislim poročne obleke, ne robeka ;)- Ena najlepših poročnih čestitk, kar sem jih videla. Superca je tudi embossing na nevestini obleki. Kaj naj rečem, same super ideje.

Šolanje na domu-Waldorf pravi ...

Super čestitka.

Hali pravi ...

Uuau kere lepe obleke! Prekrasno!

Mojca - Artemma pravi ...

Čudovita je!!!! Dober stil imaš - všeč mi je kako ti vse tako lepo fajn rata in ko gledam tvoje čestitke imam občutek, kot da mi vsaka od njih pripoveduje svojo zgodbo - težko razložim, ampak zares so enkratne. Lp!

McCrafty /Klavdija pravi ...

Spet dodelano v nulo, všeč so mi detajli.

Helena pravi ...

Spet ena, čisto tvoja :) Tale tvoj stil lahko res tako prepoznamo, ker je toliko detajlov, skrbno sestavljeno, posenčeno ...
Super lepa čestitka!