petek, 12. februar 2010

Ko lahko uporabiš samo belo


Glede na to, da sem se v zadnjem času na veliko prijavljala na tuje izzive, je pa zdaj skrajni čas, da se prijavim tudi na enega slovenskega. Spopadla sem se z belino in s tem mi je dala Klavdija pošteno vetra. Prvič zato, ker je zame bela barva nekaj, kar se izključno kombinira. V prevelikih odmerkih je ne maram in prav zato je večina sten najinega stanovanja barvnih. Belina me preveč navdaja s sterilnostjo in sama uživam v barvah okoli sebe. In potem ti pride na pot takšen izziv - uporabi samo belo in edino belo :-)
Vrnila sem se k mojim začetkom ustvarjanja in vzela v roke svojo šablono in suho embosirala. Nato sem uporabila tudi štampiljke in beli prah ter še embosirala na ta način. Malo sem tudi švinglala in uporabila paus papir, ki sem ga zašila na osnovo. Paus papir sem prav tako poštempljala z belo blazinico. Čestitka in dodatek, ki se lahko napolni s kakšnim verzom, denarjem ali kakšno drugo manjšo skrivnostjo, sta precej preprosta ampak prav to sem želela ob belini.
Vem, da je Klavdija imela kar nekaj težav s fotografiranjem. Sama sem nato uporabila vse variante, ki jih premore moj fotoaparat, ki pa nima snežaka :-) Na koncu sem izbrala, kar se mi je zdelo najboljše in malo obdelala fotografije (čeprav se mi zdi, da malo povlečejo na modro). Sicer pa je avtomatika vseeno še najbolje delovala poleg makro načina.

Malo za primerjavo. Tako pa izgleda z lučko:

These two pieces are made for Slovenian challenge by Klavdija, where you can use just white color. This was tough challenge for me, because I like white just when is combine with other colors. Because of the purity of white, I decided to make something very simple and clean. And this is it.

Because of all this white color I just recognize, that this two pieces can also be use like the part of the present for the wedding. So, I will make another enter to Caardvarsk challenge, like I did with my two previous cards.

P.S.
Pa šele sedaj se mi je posvetilo, da ko sem pisala to objavo, sem zraven prvič pila beli čaj iz belega čajnika, v beli šalici. Povsem naključje, ha ha ha.

20 komentarjev:

Nataša pravi ...

Kako lepo - tako nežno, lepo skombinirano. Super prispevek za izziv!

VSE DOBRO pravi ...

Tudi meni je ljbša pisanost, ampak ta dvojina resnično deluje tako nežno, krhko, ljubko in mi je všeč zeloooooo ... Čudovite stvaritve prihajajo izpod tvojih pridnih rok ...

Lepo nočko ti želim ...

Helena pravi ...

Tudi sama nimam preveč rada čiste beline, ampak to, kar si naredila, je krasno. Nežno, elegantno ...

Alenka pravi ...

Zelo lepa belina !Super!

Tiara pravi ...

Prelepa, nežna in zelo romantična čestitka. Tale je pa taman za poroko. :)
Lepo ti uspeva bela belina in uživaj z belim čajčkom v beli šalčki.

Creatissimo pravi ...

Super si se lotila beline! Risanje na paus je tudi meni zelo všeč - imam rada prosojnost. In da si se odločila za krog se mi zdi tudi dobra rešitev za 'mehčanje' včasih 'ostre' beline. Drugače pa sem pomislila, da se lahko tvoja stvaritev uporabi za kakšen krst ali poroko, no, jaz bi jo imela tudi kar tako ;). Lepo!

Andreja pravi ...

Tale tvoja belina je čudovita :-))

Maja pravi ...

Jaz pa čisto belino obožujem (samo zunaj me že moti): beli krožniki, bele skodelice, bele kocke sladkorja... Tako nežna in nedolžna je. In ko sem zagledala tvojo kreacijo, sem samo vzdihovala. Če bi se kdaj želela poročiti, bi hotela prav taka vabila v prav takih kuvertah....samo najbrž bi vseh sto in nekaj zadržala zase, ker se od njih ne bi mogla ločiti.

Suzy pravi ...

Tudi z belino ti je uspelo. Super!

Tina pravi ...

Zelo mi je všeč, ker si nežni belini dodala same nežne stvari: nežen cvetlični vzorec, mlečni pavs,...elegantno postavitev.

MarikaGabez pravi ...

Pa ti je spet uspelo!
Meni je všeč. Vsa njena belina in nežni pridih, pa tudi oblika, ki si jo izbrala za kuverto.

Ideja pravi ...

Enkratno je! Kot ena sama čipka!

moi pravi ...

Vladka, ni slučajev ;) Verjetno sta ti beli čaj in bela skodelica samo še stopnjevala navdih za beli izziv, ki ti je krasno uspel. Super kombinacija vseh tehnik, ki si jih uporabila, je dala čudovit in vsestransko uporaben izdelek.

Anja pravi ...

Krasno ti je uspela. Nasprotno od sterilnega - deluje zelo elegantno, prefinjeno :)

Renata pravi ...

Elegantna in prefinjena belina, res!

Mojca pravi ...

mmm, belo, ki te ljubim belo ... tole je zame presežek v vseh mogočih pomenih te besede, predvsem tistih, ki se spogledujejo z eleganco. čudovito.

Hali pravi ...

Uauu prekrasno!

Nataša pravi ...

Čudovito! Tako kot vse, česar se lotiš.

McCrafty /Klavdija pravi ...

Pri tej čestitki pa lahko rečem le: Belo, ki te ljubim belo! )običajno pri meni to velja za zeleno barvo :)

Klavdija pravi ...

...Vladuška kot prvo dobrodošla na izzivu...kot drugo, mi je tudi ob tvojem izdelku žal da sem postavila taka butasta pravila(butasta zato, ker nisem dodala pogoja, da morate izdelke poslat na moj naslov :))) )...kot tretje, pa en velik WAW...dosegla si točno to kar sem hotela, iz bele si ustvarila elegantno, popolno celoto ki bi jo dodana druga barva le butnila iz ravnovesja...bravo!