sreda, 24. februar 2010

Loto in Sport Billy

Izdelati čestitke za točno določene ljudi je zame vedno znova izziv. Formula se sliši enostavno: naročnik čestitke pove nekaj o osebi kateri je le-ta namenjena in nato si jaz izmislim dizajn in zadevo izvedem. Nič lažjega :-) Sliši se povsem enostavno, ampak velikokrat se mi zatakne pri sami ideji, ki mi nikakor ne pade na pamet. Takrat pustim, da zadeva dozori in ponavadi se slej ko prej nečesa namislim.

Tukaj sta 2 čestitki, ki mi jih je naročila sodelavka in sta nastali nekje med vsemi izzivi za katere sem se prijavljala. Prva je za njenega očeta, ki je dopolnil 59 let in rad igra loto. Zato je njegovo število let enako dodatni številki. Dobitno kombinacijo pa sem si izmislila ampak kdo ve, morda pa še kdaj postane bogat z njo :-))


Druga je za sodelavkino sestro. Ta je bila ena takšnih, ki je potrebovala kar nekaj časa, da se mi je utrnila ideja. Njen velik hobi je igranje golfa (precej nenavadno za naše okolje in za žensko, vsa čast) in pa zelo rada si daje lakirat nohte na poseben način. Pa sem se spomnila Sport Billy torbice. Se je spomnite še ve? Tiste rumene torbe, ki je imela dobesedno vse in vsaka stvar se je čudežno povečala, ko jo je Billy potegnil na plano. No, jaz sem S zamenjala z M in dobila 'Mojca Billy'.

No, tako bo sedaj tudi sestra imela vedno na voljo golf igrišče in palice ter lak za nohte :-)

Dodatke sem dodal v žepek na notranji strani čestitke:

Na koncu pa se moram še pohvaliti, sem bila izbrana med Top 5 s svojim slinčkom pri SPCC izzivu in si lahko dodam na blog tale 'gumb':

Lahko noč vam želim in sanjajte kaj lepega!

17 komentarjev:

Alenka pravi ...

Čestitke za Top 5!!!!!Sport Billy- oh kje je že to:):):)Ideja je mega super, samo jaz se je ne bi spomnila:):):)Pa tudi prva loto- mega!Dodatna 59:):):)

Teja pravi ...

čudoviti in zelo izvirni voščilnici! sploh prva.

Andreja pravi ...

Hey čestitke za TOP 5, kar si res zaslužiš s svojimi enkratnimi izdelki. Tudi zadnji dve sta fenomenalni, super zamisli imaš, res si pohvale vredna :-))

Kate pravi ...

Čestitke.
Pa saj se ve zakaj ti pripada TOP 5:)

Marna pravi ...

Čestitke za TOP 5. Več kot zasluženo!

Pa spet si nam natrosila z lepotami. Ti se pa res potrudiš, no. Malo je takih!

MarikaGabez pravi ...

Tale Billy je že davno ušel iz mojega spomina in prav lepo da si ga na tak lep način obudila. Spet super ideja. Tista z lotom pa je tudi....za dol past. Kaj vse se ne spomniš. In da tako dobro uspe.
In čestitke za top 5. Se ve, da si to zaslužiš.

Mojca pravi ...

od sile tole... pa od kje ti ideje? :)) super, super.

Unknown pravi ...

Dobra si, da se spomniš kaj takega. Vsaka tvoja voščilnica je nekaj posebnega, lepo je pokukati na tvoj blog. Naj ideje dežujejo na te:)

Anja pravi ...

Bravo Vladka. Za TOP 5 in za tile dve noro dobri voščilnici :)

Helena pravi ...

Razumem te, ko imaš težave s čestitkami po naročilu. Včasih kakšno naročilo kar odpovem, ker nimam idej, kakšna naj bi čestitka zgledala. Vidim, da tebi idej ne zmanjka. Mislila sem, da prvo delaš za mojega moža (ne zaradi let :)), drugo za mojo sodelavko :)
Krasni sta! In čestitke za nagrado!

moi pravi ...

Spet 2 super ideji ;)
Res je najboljš, da ideje dozorijo, se mi zdi, če poveš kaj rabiš in pustiš, pridejo ideje same do tebe ;) Samo še prepoznati jim moraš ;)

Top5 definitivno, se mi pa zdi, da bi že lahko padla tudi kakšna nagrada ;)
Fer je fer!

Jana pravi ...

Vse čestitke za Top 5. Si zaslužiš!

Tudi nove dve sta fenomenalni. Lota nisem nikoli igrala, s Sport Billyjem sem pa tako rekoč gor zrasla. Res imaš dobre ideje! Verjamem, da zelo osrečuješ prejemnike tvojih čestitk.

Renata pravi ...

Čestitke za Top5!!!

Pa spet super voščilnici. Tale dodatna 59 se mi blazno dopade.

Neža pravi ...

Kapo dol in priklon do tal za tvoje ideje! Neverjetna si! Jaz lahko samo strmim z odprtimi usti, ker tvoja domišljija res nima meja. Vau!

Damjana Ž. pravi ...

Čestitke!
Težko bi se odločila, katera ideja mi je bolj všeč, obe sta seveda naravnost neverjetni - kdor zna pač zna. In Vladuška zna zelo dobro :)))

BojaMoja pravi ...

Čestitke za top 5!!!!

S čestitkama pa si zadela pravo terno, vsaj pri meni :) prav v veselje mi ju je bilo pogledati :)

Hali pravi ...

Čestitke za top 5 - definitivno zaslužno :-)
He he he zanimivi čestitki, taki res osebni in to imam rada!