petek, 5. februar 2010

Najljubša igrača


Najprej bi se vam vsem rada zahvalila za vse spodbudne komentarje in držanje pesti v prejšnji objavi. Dobitnica nagrade je bila izžrebana in to nisem bila jaz, ampak bodo oni že videli, si bom jaz že kupila njihove štampiljke :-)

Ampak, vsa stvar še ni zaključena. Tukaj je že nova naloga in nova nagrada, tudi tokrat bo dobitnica izžrebana (saj bi napisala 'ali dobitnik', ampak še nisem zasledila, da bi se kateri moški prijavil, je katera od vas?). Tokrat me je zvabila pravzaprav naloga sama. Toliko me že poznate, da veste, da obožujem Distress Ink-e, ti so moja najljubša igrača. Toliko se da narediti z njimi in končni efekt mi je zmeraj všeč. V tokratni nalogi pri Nichole je bilo potrebno uporabiti tako imenovano tehniko emboss resist. Mogoče se sliši kaj zapleteno, ampak v resnici ni, gre za to, da se uporabi štampiljka, ki se odtisne z Versa Mark blazinico, embosira s prozornim prahom in nato se preko tega odtisa uporabi Distress Ink. Odtisnjeni del se ob tem ne obarva. Ustvarjalkam vse jasno, ostali pa se zdaj verjetno sprašujete, kako sem to mislila, da ni zapleteno :-) Za vse je tukaj video od Nichole za dodatne razjasnitve.

Nekako nadaljujem stil prejšnje objave in tudi uporabila sem isti napis kot zadnjič, ampak mi je bil tako všeč, da sem si ga prav želela uporabiti še na eni čestitki. Dodala sem mini knjigico in naravno vrvico ter gumb. Sedaj pa se grem prijavit, mogoče bo tokrat žreb na moji strani:-)

There is another challenge, so-called 'emboss resist', at Nichole. You can find everything about it in this video. On my card I used Tiffany's birthday graphics, which I already used on previous card. I also made the little book and used some stamps and Vintage Photo and Shabby Shutters Distress Inks.

14 komentarjev:

MarikaGabez pravi ...

Držim pesti Vladka, saj si tale lepotička to zasluži. No..sploh pa ti kot njena lastnica/ustvarjalka, da ne bo pomote.

Goga pravi ...

Čudovita je tudi tale in ni hudič,da ne bojo enkrat poštudiral, da ti morajo ,dat to drobtinico, ker si jo res zaslužiš!

Alenka pravi ...

Jaz pa mislim, da tokrat bo!!Nagrada mislim, mora bit.Čestitka je mega lepa!!Distressi res lepo postarajo papir!

Maja pravi ...

Mene ta emboss resist spominja na batik. Približno enaka tehnika, le da namesto voska uporabiš prah.
Kreacija pa spet brez primere! Enkrat jih bo že srečala pamet, pol bolo pa videli vsi!!!

Mojca pravi ...

ooooooooo, kako je Č U D O V I T A !

Tiara pravi ...

Lepo zgleda tale tehnika, barve so mi pa prelepe.

Creatissimo pravi ...

Natur barve so zakon ;) - no, vsaj zame! Krasen izdelek! Vladka, zame si že zmagovalka, druge bo pa tudi enkrat presvetlilo! Srečno!

Hali pravi ...

Krasno!

VSE DOBRO pravi ...

Saj sem že v prejšnji objavi napisala, da nekdo tam potrebuje nujno obisk okulista :o)))

Držim pesti za vsako tvoje sodelovanje in da je to početje tvoja najljubša igrača izžareva vsaka tvoja objava z vsemi tvojimi do sedaj objavljenimi krasota in tudi ta tokrat ni izjema :o)))

Vse dobro in močno navijam zate ...

Renata pravi ...

Čudovito!

Upam, da ti bo žreb tokrat bolj naklonjen. Držim pesti!

Nataša pravi ...

Čist si hiperaktivna! Pa take lepote. Mene je tudi mikal Nicholin izziv, pa mi ne bo zneslo... Zato pa toliko bolj trdno držim pesti zate!

Unknown pravi ...

Kak je dobra tale tvoja rjavka:)

Marija - Marička pravi ...

Držim pesti zate, saj tvoja lepotička res zasluži nagrado!

moi pravi ...

Za nas si zmagovalka ti, pa karkoli reče žreb. Tehnika je super in ti si z njo naredila fantastično čestitko.