četrtek, 18. februar 2010

Sprednja ali zadnja, zadnja ali sprednja...


Definitivno mi primanjkuje štampiljk :-) To je dejstvo in zato sem imela malo težav, ko sem se lotila ene, za mene nove tehnike. Gre za technic challenge pri Just Us Girls, ki se imenuje Split negative.

Ta dva linka sem našla pri dekletih in si lahko ogledate o kakšni tehniki govorim:
Nisem imela kakšne posebne ideje v glavi, sem pa želela to novost vsekakor probat. In v relativno hitrem času je nastalo tole:

Ne bom rekla, da sem osebno kaj ekstra navdušena nad to svojo stvaritvijo, ampak zdelo se mi je zabavno narediti čestitko z obeh strani. Sem pred kratkim prebirala en zgodovinski roman, pa je po moje malo vpliva na tej čestitki, ki bi ravno pasala v en grad :-)

This week is a technique challenge by Just Us Girls and it is called Split Negative technique. Something new for me, so I have to try it. I admit, I didn't have any special idea and this is what I came up:

It is the 'both side' card, you can choose which side you like more :-)

25 komentarjev:

Helena pravi ...

Vladka, meni sta naravnost čudoviti. Umetno postarani. Tehnika ti je lepo uspela. Sem pokukala med ta izziv in me je mikal. Mogoče kdaj.
Hehe, tudi jaz sem sredi srednjeveškega romana. Ja, tvoja čestitka bi bila prav primerna za na en grad. Ta teden sem očitno med samimi starimi stvarmi. Pravkar sem se vrnila iz ene take trgovine, kjer imajo same nove - umetno postarane stvari. Super :)

Damjana Ž. pravi ...

Tole tehniko sem sicer videla na StampTV, ampak me ni ravno prepričala - dokler nisem videla tvojih voščilnic :)

Enkratni sta, pa ne bi pasali samo v kakšen grad, prav fletno bi pasale tudi v kakšno malo bolj moderno stanovanje, bi dajale pridih skrivnostnega in starinskega.

Všečno!

Tina pravi ...

Zelo lepo si ju naredila v tebi domačih barvah. Zanimivo je videti, kakšno razliko naredi majhna sprememba. Ja, štampiljke so res takšna stvar pri kateri se hitro zdi, da bi moral imeti še kakšno.

Tiara pravi ...

Tale tehnika je pa zelo zanimiva in ti si jo prav lepo predstavila s svojo čestitko.
Kvadraten motiv me pa res spominja na grbe, ki so jih imeli graščaki. Prav grajska je tale čestitka.

Andreja pravi ...

Čudovita čestitka in res zanimiva tehnika :-))

moi pravi ...

O, kako zanimiva tehnika, bo treba sprobat. Tvoja čestitka pa je čudovita, s tistim lestencem in grbom, se kar prestaviš v en grad par sto let nazaj ;)

Alenka pravi ...

Luštna čestitka.Meni so štempiljke lestencev zelo lepe, pa jih pravzaprav ne znam uporabit. Grem gledat tvoje linke in mogoče pade kakšna ideja.

Papirolina pravi ...

kakšna postavitev, kompozicijo očitno obvladaš :) všeč mi je, zelo zelo.

Mojca pravi ...

točno tako, v grajske sobane sodi... in prelestna kraljična bere skrivnostne besede ... :)

najprej, ko sem odprla blog, sem rekla: kaj pa ta spet nori??? :) mišljeno pozitivno, seveda. čudovito, spet čudovito.

Nataša pravi ...

Zelo sta mi všeč!

Mona Pendleton pravi ...

Very pretty cards! Love your color selections & great job with the split negative technique! It is so nice to see you join along in the fun at Just Us Girls :) Hope you come play Saturday!

Manuela pravi ...

Zares odlični sta obe strani. :)In tehnika je prav zanimiva.

Lisa Kind pravi ...

So pretty Vladka! I love that you made another card with the other pieces! That's what is nice about this technique! Thanks so much for playing with Just us Girls!

MarikaGabez pravi ...

Spet si ustvarila lepotički.
In se kar strinjam, da bi sodili v kakšno srednjeveško vzdušje. Te tehnike še nisem sprobala, me ni nikoli potegnila, pa ne vem zakaj. Mogoče pa boš ravno ti krivec, da sprobam.

Suzy pravi ...

Zelo mi je všeč. Pa ni videt kakega pomanjkanja štampiljk.

Tanc pravi ...

Res prečudovite voščilnice delaš! Zelo so mi všeč kombinacije barv, motivov in postavitve. Obvladaš!

Ideja pravi ...

Tile dve voščilnici sta fenomenalni! Res sta za v grad v roke kakšni spletični! Super!

Hali pravi ...

Zanimiva tehnika, je še nisme zasledila.Voščilnici sta pa krasni, zelo všečni :-)

Maja pravi ...

Dve za eno! Nora ideja! Kar se pa količine štampiljk tiče, ti pa povem, da tudi če bi jih imela 200, bi še vedno mislila, da ti jih primanjkuje. Pa ne bi imela točno tiste..., ker nobena druga ni tako zelo dobra, kot ravno TISTA...in ko bi jo dobila, bi že rabila ono drugo, ker bi šla na vse tvoje kreacije... Neverending story!

Jana pravi ...

Zelo zanimiva tehnika, ki si jo zelo dobro osvojila. Se strinjam z Majo, da štampiljk ni nikoli dovolj, vedno potrebuješ tisto, ki je nimaš. :)

Jana pravi ...

Zelo sta nobl in tople obenem. Obe si zaslužita prav poseben prostor!

Janja pravi ...

Zelo zanimiva tehnika. Sem jo pri tebi sedaj prvič videla, vendar moram rečt, da je nekaj posebnega, in mi je zelo všeč!

BojaMoja pravi ...

Štampiljke ... kot pravi Maja ... never ending story - več jih imaš, več jih še potrebuješ, manj škoda se ti zdi denarja zanje, saj jih itak nujno potrebuješ :)))

Super tehnika. Na SCS se spomnem tega kavboja, vendar tehnike nisem preizkusila. mogoče kmalu :))

AllyRose pravi ...

Pismo, tvoje čestitke so res nekaj posebnega.

Teja pravi ...

čudovita je!