sreda, 24. marec 2010

Moja prva čestitka za prvi slovenski blog z izzivi



Zgodilo se je, nastal je prvi slovenski blog samo in izključno za izzive. Pobudnica za njegov nastanek je Manuela, ki me je povabila k sodelovanju. Zelo sem bila vesela tega povabila, še posebej, ker bom lahko delala ob boku BojeMoje.

Blog se imenuje CRAFTalnica in njegov dizajn si je izmislila Manuela in vse tudi sama izdelala. Vsekakor vas vabim, da ga pogledate. Dejstvo je, da lahko blog zaživi samo z vami, z vašim sodelovanjem in upam, da se bo to zgodilo in da boste rade izzvane. Izzivi bodo raznoliki in zanimivi za vse.

V bližnji preteklosti je bilo kar nekaj posamičnih izzivov, sama se spomnim tistih pri Mariki, pa pri Hali in Klavdiji, Suzi in verjetno še pri kateri in izkazalo se je, da rade sodelujemo, da nas izzivi pritegnejo in priiskrijo marsikatero dobro idejo. Vse to se zdaj lahko zgodi na enem mestu in upam da se bo.

Prvi izziv si je izmislila Manuela in naloga je postavitev. S tem sem sama prišla pred velik izziv, ker je to drugič, da sem se spopadla s postavitvijo. In ker ne gre, da ne bi delala vsaj malo po svoje ;-), nisem strogo uporabila kroga, ampak sem natrgala nedoločljiv lik.

Takoj, ko sem videla postavitev se mi je v glavi porodil ta balkon in kar nisem si ga mogla izbiti iz glave.


Pred kratkim so prispele štampiljke, ki sem si jih že nekaj časa želela. Gre za Home made kolekcijo od Papertrey Ink. Moram povedati, da se vidi, da imajo v rokah zadevo 3 ženske. Štampiljke sem dobila v debelejši prozorni škatli, s skrbno izdelanim napisom in poleg štampiljk je bila še škatlica za shranjevanje in nalepka z odtisi. Vse skupaj je bilo dopolnjeno z zahvalo za nakup. Štampiljke so res kvalitetne in dekleta ob posamezni seriji res mislijo na vse detajle. Mislim, da se bo z njimi dalo še marsikaj narediti. Tokrat sem uporabila opeko (za ozadje celotne čestitke in za ozadje balkona), vrata, napis in svetilke nad vrati.

Ograjica pa je narejena s štampiljko od Crafty Secrets. Uporabila sem še bel, rdeč in rjav šeleshamer in trak iz lastne zaloge.

Pokukajte še v CRAFTalnico in poglejte kaj sta ustvarili Manuela in BojaMoja. Jaz pa komaj čakam, kaj boste ustvarile ve.

27 komentarjev:

Andreja pravi ...

Čudovito, tele CRAFT-alnice sem zelo vesela, saj rada delam za izzive. Tvoja čestitka pa je zopet fenomenalna, res čudovita, ni čudno da si v timu, med pravimi umetnicami :-))

Suzy pravi ...

Čestitka je super. Zdaj pa grem še v Craftalnico pogledat :)

MarikaGabez pravi ...

Spet ena izmed tvojih nenadkriljivih lepotičk.

Helena pravi ...

Vidiš, jaz sploh ne vem, če bi znala takšne štampiljke uporabiti :). Ti pa si z njimi sčarala čudovito čestitko.
Le kje si našla tiste stare cigle na prvi fotki :) Verjetno od kakega razpadajočega gradu :)

Vladuška pravi ...

Ha ha ha, Helena. Ja, saj res bi bila zmožna česa takega, ampak sem jih privlekla v prvo nadstropje hiše iz garaže in že to je bilo dovolj, ker sta precej težka :-) In ko sem ju nosla gor sem si mislila, da verjetno že nisem normalna če to počnem, ampak kaj češ. Tudi taki morajo živet :-)))

Marjanne pravi ...

This is beautiful and so original!!

Manuela pravi ...

Čudovita je. :)) Kar dobro nam je uspelo za prvič, kajne? :)

Hali pravi ...

Uauu balkon, madoniš, kaj se vse ne spomniš :-)

Simona pravi ...

Vladka, čestitka je naravnost fenomenalna, sem najprej gledala kaj imaš to en kulski papir z opeko za ozadje, potem pa videla, da imaš tako štampiljko. Super je!

Pa še to moram komentirat- čeprav se ti je zdelo, da si malo blesava, ker si vlačila cigle za fotoseanso v stanovanje - meni je to strašansko všeč, da se za vsako posamezno čestitko (izdelek) najprej ful potrudiš pri izdelavi in potem še pri fotografiranju. To mi je res všeč, vse podrobnosti so pri tebi vedno tako dodelane, bravo!

Sonja pravi ...

Lepa, jo je veselje pogledat :)

Šolanje na domu-Waldorf pravi ...

Čudovita čestitka!

Tina pravi ...

Vladka, prekrasno. Tako lepo si jo izdelala, da izgleda, kot prava. Rožive c vogalčku in opeke tudi za ozadje so pa pika na i. Me pa zanimajo njihove štampiljke. Na nihovi spletni stranije cena poštnine atronomska, mi lahko poveš, kako si ti šla skozi. BI se splačalo kdaj narediti kakšen skupinski nakup, misliš?

BojaMoja pravi ...

Vladka, kot vedno je tvoja čestitka dih jemajoča, ne morem pa mimo tistega, kar mene najbolj tare, tebi pa je več kot očitno pisano na kožo - fotografija. Enkrat bom morala k tebi na tečaj :)

Me pa tudi zanima, kako si plačala poštnino, ker me njihove štampiljke že doooolgo mučijo, vendar poštnina ... ta me pa odvrne od vsega :(

Creatissimo pravi ...

Najprej čestitke za uvrstitev v Craftalnični tim! Sedaj bo še več razlogov za občudovanje tvojih stvaritev. Tale balkonček me spominja na Provanso in oh-kolk-bi-šla-nekam na počitnice v staro mestece s takimi balkončki... Tvoja domišljija takoj prebudi še mojo zaspanko :).

Anonimni pravi ...

tole me pa na moje hiške spominja!!!!!
meni tako drag način izražanja!!!!
krasna je!!!
lp,
iris

Neža pravi ...

Samo gledam in se čudim. Drugega mi ne preostane. Ampak s tem komentarjem o ceglih si ma pa res nasmejala :))) Super si!

Mojca pravi ...

kaj naj še dodam? povedale so vse... in ti si povedala še več. od kje pri bogu ti tako noro dobre ideje? za motive, 3D izvedbe, da o fotografijah ne govorim. samo Julijo še počakam, da pride in pošlje Romeu poljub dol z balkona...

Alenka pravi ...

Super , kot ponavadi pri tebi.Spet malce nenavadna ideja za čestitko:) Me veseli, da si v timu, ker bo tako še bolj zanimivo.

Andreja pravi ...

Zelo zelo lepo in domiselno. In sama izvedba fotografiranja ob stopnički doda tisto čarobno pikico na i. Super!!

Nataša pravi ...

Čudovita! In spet nekaj posebnega.

Damjana Ž. pravi ...

Ah se samo ponavljam s svojimi komentarji pod tvojimi objavami - pa kaj morem, ko je čisto vsaka voščilnica izpod tvojih rok enostavno čudovita, prekrasna, enkratna in sploh nekaj posebnega...

In super za novi blog.

Renata pravi ...

Prekrasno ... zid, balkon, lučke, res lepo! Pa čestitke za Craft-alnico.

Jana pravi ...

Vsaka čestitka, ki jo narediš ima v sebi čisto svojo zgodbo. Naj bo to zgodba o novorojenčhih s slinčki in flaškami, pogled v zrcalo, ali balkon v stilu Romeo & Julija. Vse je prečudovito. Tvoja pozornost do detajlov je prav neverjetna.

VSE DOBRO pravi ...

Ko bom velika in bom imela hiško, me bo mogoče našla takšna, ki bo imela takšen balkon :o))) Zelo všečno ...

VD

Jana pravi ...

Ti boš vsekakor izzivom dodala pseben pečat saj so tvoje čestitke nekaj več kot to. So svet zase. mek hibrid med čestitko in pripovedko. Balkonček je fantastičen!!!!!!

Aleksandra pravi ...

iiii, ker hud balkonček
me je spomnil na Romea in Julijo :-))

Vanja pravi ...

Prelepa cestitka! :)
Poz, Vanja