nedelja, 14. marec 2010

Podobe in besede zaživijo pred teboj


Podobe in besede zaživijo in stojijo pred teboj. Enkratno. Končno dobijo celotno podobo. Govorim o Janini delavnici, kjer sem končno uspela videti v živo nekaj deklet, ki sem si jih želela spoznati. Maja, katere sem se tako veselila spoznati v živo in se mi je to uresničilo, je tako lepo opisala doživajanje delavnice, da je najbolje, da preberete kar pri njej.
Jana pa je tako prisrčno in krasno bitje, da jo enostavno vzljubiš, tako polna energije in preprosto te začara njen nasmeh. Dekleta hvala vam, tako super Petri, ki nam je to omogočila, kot Martini, s katero sva si naredili krasen dan, kot tudi Špeli, Katji in Andreji, ki so dopolnile našo delavnico z povsem novimi obrazi.
Tukaj je moj izdelek in dodala bom to, kar je zapisala že Jana, prav neverjetno je, kako se izkaže raznolikost ustvarjalnosti, čeprav se uporabljajo isti papirji in isti dodatki. Vse kar je bilo osebnega so bile fotografije. Res zanimivo in prav zato mi je bila odlična ideja, da smo imele vse na voljo isti material. Poleg tega pa je bila meni zelo dobra izkušnja, da sem imela na voljo omejeno stvari, ki sem jih lahko uporabila, da nisem bila obremenjena z vsem, kar imam doma in potem včasih begam od stvari do stvari in ne vem kaj naj uporabim. Vse izdelke na kupo lahko vidite in občudujeta pri Jani.
Še nekaj detajlov:
Pozabila sem objaviti tega lušnega angelčka, ki ga je vsaka ob koncu delavnice dobila od Jane. Super presenečenje in vsak je namenjen prav vsaki, saj nosi njeno ime:
Glede na to, da celi teden nisem nič objavljala, bi vam rada pokazala še nekaj čestitk, ki sva jih skupaj čez teden ustvarjali pri Martini, Imele sva krasen popoldan ob klepetu in izdelovanju. Vmes se nama je pridružil tudi 9-letni Nik in dodal še svoj pečat s čestitko z zajčkoma:

Ideja ni najina, dobili sva jo iz tujega bloga, ki je meni zelo všeč in ga spremljam že nekaj časa. Še dve bolj v vintage stilu od blizu:

12 komentarjev:

VSE DOBRO pravi ...

Vauuuuuu - kar objela me je ta toplina vašega včerajšnjega druženja ... pred minutico sem prišla z blogovskega obiska Moi ... čudovito, čudovito ... A ni čudovita ta ustvarjalna energija :o)))

In Velikonočne krasote - ena je lepša od druge - v mojih očeh pa se je še posebej zaiskrila tista, ko se dva zajčka lupčkata :o)))

Bravo za Moičikinega prvorojenca - ni kaj jabolko ne more pasti daleč od drevesa :o)))

Objem v to čudovito nedeljsko jutro ...

moi pravi ...

Prav zanimivo je še 1x videti vse te vintage LO-je. Tvoj pa je prav poseben, ki si uporabila še vintage fotko. In tisti gramofon tako super paše v celoto, meni ga ni uspelo zliti v ozadje ;)
Velikonočne čestitke pa si super fotografirala. Sem že skoraj pozabila kako dobro zgledajo ;)

Alenka pravi ...

Delavnica je morala biti super.Vse ste tako lepo uporabile iste materijal, vendar vsaka drugače.Tvoj LO je super!
Pa tudi te voščilnice so zelo lepe!

Aleksandra pravi ...

wauuuu, sem ti kar malo fouš za tole delavnico :-)))

čudoviti LO-ji

pa že velikonočne voščilnice in jajčka :-)))....si me opomnila da bo treba kaj narest

Maja pravi ...

Res je bilo enkratno in tale tvoja ideja z dvema fotkama, obema združenima v celoto, je enkratna! Samo škoda je, da smo bile tako zatopljene v ustvarjanje, da nismo uspele več poklepetati. Ampak definitivno to popravimo v Celju!

Vladuška pravi ...

Ja, žensko klepetanje in ustvarjanje, čeprav smo drugače vsestranske, pa nekako ne gre :-))) Se mi zdi, da nas je pri rezanju in postavljanju stvari skupaj odneslo vsako v svoj svet, kot doma in smo pozabile govorit :-))) Skoraj neverjetno.

Maja, Celje - definitivno in to kmalu!

Helena pravi ...

Občudujem in preiskujem te vaše umetnine. Všeč mi je, ker ste imele na voljo enake materiale, pa ste ustvarile tako različne izdelke. Vsaka je dala del sebe, kar se lepo vidi.

Vladka, hvala tudi za zadnji link do krasnih čestitk! Tvoje jajčke so mi lepše :)

Jana pravi ...

Dobra volja me še kar navdaja in kar toplo mi je pri srcu, ko berem te poste in komentarje. Tako lepo se je izteklo in čas je res bežal, da nobene ni pogledala niti na uro. Vaše ustvarjanje je bilo enkratno in vaše ideje pravo darilo! Lepo je in želim si, da bi se čimprej spet dobile dobile.
Moram te pohvaliti za čestitke. Lahko si kar misliš, da sem za tisti dve vintage padla dol in so mi še posebej pri srcu. Ni kaj mi ni pomoči. :-)

Andreja pravi ...

Jajčkomanija se je začela in tile tvoji so prekrasni. Tudi LO je čudovit in vidim, da je delavnica super uspela :-))

Hali pravi ...

Uuauu najprej LO in potem še čestitke.Krasno, vse skupaj!

Jana pravi ...

Domišljiji res ni konca. :) Prav lepo je pogledati kaj vse ste naredili na delavnici iz enakega materiala. Kot bi to špčele že 50 let.

Tudi jajčkaste čestitke so zelo simpatične.

Renata pravi ...

Super LO! Mi je všeč, da si tako poslikala detajle in ideja o speti fotografiji je res fajn.