torek, 9. marec 2010

Ta je morda tvoja

Ideje iz različnih čestitk so se združile na nastala je tale slikica za obesit:

In nastala je s posebnim namenom, za nekoga....

...za nekoga od vas draga moja dekleta. Združene ideje nosijo koščke moje ustvarjalnosti in se zlivajo v en izdelek.
Znova ste mi namenile toliko toplih besed in dobrih misli. Če na grobo povzamem vaše komentarje lahko samo rečem, da sem z velikim veseljem in ponosom vaša Vladka in z veliko željo se bom še naprej trudila, da bodo moji izdelki inspiracija, zdravilo za manj ustvarjalne dneve, da bom navdih in da bom ostala unikatna. Veseli me, da vam je v moji družbi čas tako hitro minil in da se hkrati na blogovskih straneh za trenutek čas ustavi in se prelevi v eno samo ustvarjalnost.

Včasih se mi še sami zdi neverjetno kaj zmorejo moje roke ustvariti iz moje domišljije. To je del mojega jaza, ki sem ga v tem letu spoznavala in ga še zmeraj spoznavam. In ne želim si biti kaj in kdo drug, ker sem rada kar sem in kdo sem. Hvala, da ste mi to pokazale oz. mi dopovedale :-)
Prav tako sem odkrila še eno strast in to je fotografiranje izdelka. Nisem človek, ki bi s fotoapartom hodila po svetu, enostavno se niti ne spomnim, da bi ga vzela s seboj. Zelo rada pa fotografiram čestitke in se nato malo poigram s fotografijami in da mi s tem uspe pričarati prijeten in topel dom je največja zahvala zame.

Torej drage moje dame, če si želite košček moje ustvarjalnosti na vašem domu in bi rade zraven še tole knjigico, potem se podpišite pod to objavo in z veseljem bom 15.3.2010 izžrebala eno izmed vas.

41 komentarjev:

namo pravi ...

Mi je tko všeč,da se moram takoj zagrebst:):)

Damjana Ž. pravi ...

Seveda bi bila z največjim veseljem ponosna lastnica kakšne tvoje mojstrovine, tako kot vsaka obiskovalka (obiskovalec no) tvojega bloga. Res znaš polepšati dneve s svojimi stvaritvami. In fotografiranje ti gre tudi odlično od rok, pa saj to veš :)

Kate pravi ...

Ker nekako ne morem skoz in skoz ob vseh objavah ponavljati iste besede bom ob tej priložnosti izdahnila vse - oh, ah, uau, ...
Všeč mi je tvoj stil (nekako mi je pisan na kožo:)), tvoja prefinjena izdelava in občudujem tvoje ideje, potrpljenje za detajle in minimalistično natančnost! Do popolnosti, s fotografijo vred. Prekrasno!
Če bom izžrebana, bom vesela, v nasprotnem pa te bom samo potiho občudovala naprej ;)

Marna pravi ...

Opa! Z največjim veseljem in velikim upanjem se postavim v vrsto za tole prekrasno sliko!
Sicer nimam sreče, ko se kaj poklanja na blogih, ampak poskušam pa še zmeraj. Joj, držim pesti zase! :P

Andreja pravi ...

Spet zelo lepo!!! Spet si se potrudila, a tokrat za nas in zato se z največjim veseljem grebem za tole tvojo sliko :-))

moi pravi ...

O, kakšna krasna slikica. Že zato se grebem ;)
Res, tvoji izdelki so za na polico, da jih vsakič, ko greš mimo, občuduješ, malo pobožaš in se čudiš vsem micenim detailom, ki si jih vtkala s svojimi čudežnimi rokami.
Glede na tvoje slike si sploh ne bi mislila, da si "začela" šele s svojimi čestitkami. Seper fotke delaš, z vsem kar spada zraven: ozadje, dodatki, ...

Tiara pravi ...

Vladka ti si res velik navdih vsem nam, saj lahko tvoji lepi izdelki motivirajo vsakogar.
Za tvoj cukerček ,ki ga ponujaš se pa vsekakor splača zgrebst in zato sem tudi jaz zraven ;).
Še veliko ustvarjalnih trenutkov ti želim.

Asyyka pravi ...

Ja jst hočem, ker hočem od blizi videt kak ti tole uspe:P Ker gledam in gledam pa si mislim to bi pa tut jst rada znala.... ja seveda:D:D

Moram pa še dodati, da je tvoj blog tako privlačen, da sem ga mislim, da že 3x obglodala navzgor navzdol levo, desno in se čudila tvojim čestitkam in slikicam, ki naredijo čestitko še bolj zanimivo in lepo,....:P

Alenka pravi ...

Oooooo, punce ne se grebst!!!Tale je moja.Zato , ker je lepa, ker je Vladkina, ker jo je Vladka naredila z veliko ljubezni in se mi zdi, da sploh ne more bit drugače. Tale je moja!!!!!!

petrovka pravi ...

Vedno z veseljem pogledam tvoje objave, že zato, ker se tako nelezljivo smeješ s fotografije, pa še tvoje čestitke in ozadja in oh in sploh. Še naprej jih bom. Če bom pa še dobitnica bombončka bom pa še važna povrhu.

Klavdija pravi ...

Tako kot vedno se tud zdaj slinim, kot pri vsakem tvojem izdelku kapljam in curljam (ne definitivno nisem Beltop:)))...in vzdihujem, ker se topim ko puter.
Točno vem kam bi talele slikica v mojem stanovanju pasala, točno vem kje bi jo obesla...točno tamlele, a vidš...tam.
...ampak na vodi čutim, da bo prostor ostal prazen :(...ga bom pa pršparala za naslednjič, obljubim!
Ker mogoče enkrat, enkrat pa mogoče le pridem na vrsto...enkrat ko se bodo vse grebe pred menoj in za menoj že zvrstile :P :)))

AllyRose pravi ...

Tokrat se pa jaz tudi postavljam v vrsto. Tvoje čestitke so mi enostavno preveč všeč, da bi izpustila priložnost.

Helena pravi ...

Zopet si nas razveselila s krasno sliko in čudovitimi fotografijami. Vidim, da si že uporabila nov dodatek pri fotkah :)
Hvala za miceno pikico priložnosti, da bo slika skupaj s praktično knjigo moja :)

Unknown pravi ...

Tudi jaz bi rada imela tvojo lepotico:)

Urškin Raj pravi ...

tudi jaz sm že stokrat povedala, kako všeč mi je tvoj stil - čisto drugačen in čisto izviren- prekrasen!!

Renata pravi ...

Itak že veš, da imam skromen besedni zaklad presežnikov, zato delam poklone, predklone ... :-) OK, malo heca mora bit, a ne. Spet si ustvarila super krasno sliko. Tale ogledala mi kar ne gredo iz glave in blazno rada bi ga potipala in sliko pregledala iz vseh strani. Skratka, delaš tako krasne stvari, da bi bil greh izpustit tako priložnost in zato se tudi jaz postavim v vrsto.

K pravi ...

Fajn, ne, kako se med delom porajajo nove in nove zamisli ... jaz moram priznat, da se tudi z veliko pričakovanja postavljam v vrsto za tole slikico, ker čisto natanko vem, kam bi jo obesila :) Upam, da se ti bo še dolgo dalo delati take domiselne in nenavadne čestitke, ker jih je lepo videti, sploh na tvojih fotografskih postavitvah!

Maja pravi ...

Kot sem ugotovila že prvič: si nekaj posebnega, zato so tudi tvoji izdelki nekaj posebnega. Veseli me, da si to končno sprejela tudi sama. Iz tvojih fotografij se vidi, da je to drugi del umetnosti, ki poudari prvega, to je neverjetno voščilnico, sliko... Všeč mi je skrivnostna svetloba na fotografiji. Nikoli prežarčena, nikoli pretemna. Res, ravno prav skrivnostna. Prav tako se vidi, da v aranžiranju uživaš. Vedno veš, s katerim predmetom poudartiti izdelek, ki da vsemu skupaj še večjo vrednost. Kot sem ti enkrat že napisala: čas je, da Slovenija dobi originalno knjigo voščilnic in to TVOJO!!! Pri tem ne rabiš ne fotografa, ne aranžerja, samo založnika, za prelom in postavitev pa se oglasi pri meni! Sem tečna?

Tanja pravi ...

Vladka,

tvoji izdelki so me fascinirali že pred časomin lahko samo rečem, da bi bila ponosna lastnica tvojega izdelka.

Bodi lepo, Tanja

Hali pravi ...

Uauuu samo to lahko rečem in podpišem Majo, knjigi s čisto tvojimi čestitkami bi morala narediti. Držim pesti, da se mi mogoče nasmehne sreča in postanem ponosna lastnica tegale krasnega okvirčka...tudi prostor zanj že imam :-) Topel prostor!

Creatissimo pravi ...

Imeti tvojo stvaritev V ŽIVO bi bilo preeeečuuuudooooviiiitoooo! Tvoj barvni stil naravnost občudujem in si že predstavljam, kako bo tvoja slikica polepšala mojo kamro in ogrela moje srce. No, če ne 'zmagam', se bom pa še naprej topila ob prebiranju tvojega bloga in ob oh-in-sploh izdelkih. Tvoja navijačica.

Manuela pravi ...

Grebem se za tvoje darilce, ker si neskončno želim videti tvoj izdelek v živo. :) Kajti resnično so tvoje roke nekaj posebnega, saj takšnih zadevščin kot jih ti spraviš skupaj ne vidiš vsak dan. Resnično ne. So nekaj posebnega in to je v današnjih dneh redkost. Le tako naprej! :)

Bubamara šarena pravi ...

Zelo rada bi da je moja....čudovita je slikica :-)

Janja pravi ...

Super darilo...čisto unikatno in posebno, tako kot si ti!

Jana pravi ...

Uauuuuuuuu....že nekajkrat sem bila na tvojem blogu in občudovala tvoje umetnije in končno sem naletela na priložnost, da nekaj tudi dobim.
Resnično lepo in sem tvoja fanica! :-)

lep pozdrav
jana

Petra Militarev pravi ...

Vsekakor naredim doma na steni prostor tudi za tvoj prečudovit izdelek. In knjige se tudi ne branim:)

Neža pravi ...

Vau, že ko sem brala vse komentarje nad mojim, so mi šle kar dlake pokonci. In strinjam se prav z vsakim izmed njih. Res si nekaj posebnega in upravičeno si ponosna nase in na svoje dosežke.
Sama velikokrat ostanem brez besed, ko pridem na obisk k tebi, zaradi izdelkov in zaradi načina, kako so predstavljeni. Res si unikatna ustvarjalka.

Maja pravi ...

Vladka, na tvoj blog vedno tako rada pokukam, ker ga vedno zapustim polna energije, vtisov in novih idej. Tvoji izdelki so res edinstveni in čast bi mi bila, če bi bila ponosna lastnica vsaj enega. In kar je napisala Maja, je tako res. Držim pesti, da razmisliš o ideji, malce jih držim pa še zase, da bo 28 moja srečna številka. Vse lepo ti želim.

Jana pravi ...

Vladka, kot vedno nas presenečaš! Izdeluješ izdelke, ki dišijo po piškotih in spominjajo na nekaj čistega iz preteklosti. So pravi časovni stroj in popeljejo nas v naše bizarne svetove. Tvoje besede so več kot komentarji, temveč so toplo kramljanje med prijateljicami ob dobri kavi. Pri tebi se počutimo kot doma. Hvala za ta topel domek!
P.s.: Tudi jaz komaj čakam soboto, da vse te besede dobijo podobo!

Jana pravi ...

Že zdavnaj mi je zmanjkalo besed s katerimi bi pohvalila tvoje izdelke. Vsak izdelek, ki ga narediš je še lepši od prejšnjega in še malo bolj ustvarjalen.
Z največjim veseljem bom naredila prostor na steni in v knjižni polici. :)

Aleksandra pravi ...

hmmmm....sem čist brez besed
če pa tole po kakšnem čudnem naključju pride na moj naslov pa dobi čisto posebno mesto :-)))

ne_samo pravi ...

Še ne dolgo zahajam na ta blog, v enem dnevu pregledanih kup tvojih lepot vseeno ni preveč. Zdaj tvoje nove stvaritve redno padajo v moj reader, ker enostavno ne smem več nikoli zamuditi nobene tvoje objave. Okvirčki so mi najlepši, in če bi bil eden moj, ne da bi se sama morala potruditi ga narediti (ker mi itak niti v miljon letih ne bi uspelo), je še najbolje, da se tu pofočkam zanj. Mogoče pa tokrat le uspe.

Nataša pravi ...

Oh, kako bi bila vesela, če bi postala dobotnica te tvoje nagrade! Točno vem, kam bi obesila slikico. :)

McCrafty /Klavdija pravi ...

Eno tvojo čestitko sicer že imam ...ampak tako krasenga izdelk se ne bi noben branil :)

VSE DOBRO pravi ...

Uf je danes tu dolga vrsta :o)))

Draga naša Vladuška - še naprej bodi tako naša in nas prosim razvajaj z oblekicami svojih ustvarjalnih misli, ker so prava paša za dušo in očke :o)))

Še na mnogo let in na žnj število objav :o)))

Teja pravi ...

Vidim, da je vrsta res kar zelo dolga. Kaj pa vem, morda se pa ravno meni nasmehne sreča in bom tista srečnica, ki bo dobila tole čudovito sliko in eno fajn uporabno knjigo.

nataša pravi ...

uf držim pesti in upam na srečo saj je 15 dan pred mojim roj. dnevom (z okroglo številko) =)
izdelek je res krasen in prav lepo bi polepšau mojo sobico =) uživaj!

Anonimni pravi ...

nimam svojega bloga, z veseljem pa spremljam druge in med priljubljenimi je tudi tvoj, v katerem vidim čestitke, ki so za dol past, ideje, ki jim ni para in izvedbe, kakršne ne vidiš vsepovsod.
postavljam se tudi jaz v vrsto in bila bi zelo vesela ene take čudovite umetnine
lp
iris

Suzy pravi ...

Za tvoj izdelek se vsekakor priporočam.

blackwoman pravi ...

Oooo...skoraj bi zamudila. Tvoje stvaritve so res nekaj posebnega! Čudovito je vse česar se lotiš!

Anonimni pravi ...

Jooooj, upam, da nisem prepozna!! Čudovita, kot vse tvoje!
LP Dekca