sreda, 15. december 2010

Hvala tako in drugače

Ti dve čestitki naj bosta za vas, drage moje soustvarjalke, ki skupaj z menoj polnite strani mojega bloga. Lepo se imamo, kajne? S svojimi komentarji mi vsakodnevno božate dušo in vesela sem, ko vidim da rade zahajate k meni v tako velikem številu. Hvala vam za to. Če bi katera od vas želela katero od teh dveh voščilnic, ju z veseljem podarim. Samo napišite mi to v komentar.
Hvala tudi Sankari in Brook,  ki sta mi namenili tako lepe besede o moji prebleki knjige Prevzetnost in pristranost in mi namenili prvo mesto ob 100 izzivu na Cinema Saturday Creative Challenge. Zelo sem vesela. Hvala. Takole sta napisali o mojem izdelku: 'We absolutely LOVED and were just in absolute awe of Vladuska's amazing creation - WOW! She created such a beautiful book cover for her original Pride & Prejudice book from 1969 that is inspired by the feel of Jane Austen. Where do we even start? From the very beginning of her post, her project just captures Pride and Prejudice and brings it to life. All the details and 3D feel of this bookcover, makes you feel like you can walk through those stone gates and float into Jane Austen-land!'
In  na koncu hvala moji sodelavki Andreji, ki je bila takoj pripravljena sodelovati z mano. Namreč, nikakor nisem našla zimskega ozadja za moj blog, ki bi mi bil všeč. Pa sem se domislila, da bi bilo odlično, da združim svoje moči z Andrejo, ki se v svojem prostem času ukvarja s fotografijo. Meni so njene fotografije fantastične in toplo priporočam ogled njene spletne strani. Če vas zanima nakup kakšne njene fotografije, boste na zavihku 'O meni', našle mesta, kjer je nakup možno opravit. Mogoče pa vam pride prav za novoletno darilo, zakaj pa ne. Končno sem zadovoljna z izgledom in na zalogi imam kar nekaj njenih fotografij, ki bodo krasile moj blog. Andreja hvala.
Želim vam krasen preostanek večera, jaz pa grem še malo brskati za knjigami, sem se odločila, da bom letos v glavnem podarjala knjige. Ena izmed pravljičark je zadnjič na svoji majici imela dober napis: 'Meni se bere'. Torej naj se nam drugo leto bere :)))

29 komentarjev:

Phoenix pravi ...

Najljepše čestitke. Svakako si zaslužila prvo mjesto. Jako se veselim tvom uspjehu.
LP

mimoza pravi ...

Čestitke za prvo mesto! Vsekakor si ga zaslužiš, saj so tvoji izdelki res nekaj posebnega. Pa naj ti prišepnem, da niti za sekundo nisem dvomila, da ga ne bi ti osvojila. :) Pa še veliko takih krasnih stvaritev v prihodnje.

moi pravi ...

Krasna fotka za ozadje, narejena čisto po tvojem okusu. Super je tako združiti moči, kajne?
Pa čestitke za prvo mesto, saj si si ga resnično zaslužila s svojo preobleko knjige.
Spet si naredila 2 krasni čestitki.

HRANDICA pravi ...

Jaz bi obe:))))). Se ne morem odločit.
Pohvala prazničnem ozadju.
Pozdravček.

HRANDICA pravi ...

Moram se še enkrat oglasit in res pohvalit tole Andrejo. Izjemne fotografije ima!!Sem pravkar pokukala.:)

Helena pravi ...

Jeeee, kakšna frajerka si, ker imaš tako krasno ozadje svojega bloga. Super lepo je! ♥♥♥
Še moje čestitke za prvo mesto. Čisto in edino prav!
Tvoja zadnja izdelka sta spet tako lepa, da z njimi polepšaš moj dan ♥

Helena pravi ...

Še to: šla sem na stran tvoje sodelavke Andreje. In ostala brez besed!

Marna pravi ...

Absolutno si zaslužiš prvo mesto! Čestitam!!!
Voščilnici bi jaz tudi kar obe, ker sta obe krasni.
Ozadje pa imaš res super ... Vse pohvale tudi Andreji

Andreja pravi ...

Oh, kje naj začnem? Bom kar tako kot mi pade na misel. Tvoja preobleka knjige je bila res fantastična in si tak prečudovit komentar tudi zasluži. Preobleka tvojega bloga pa je tudi mega dobra in čisto času primerna. Čestitke moji soimenjakinji za fotografije in obema za izbiro! To tvoje vprašanje, kdo bi si želel tvojo "Hvala" vočilnico je pa naravnost smešno. Raje najdi koga ki si je ne bi ☺ Bravo za vse Vladka, res si prava umetnica in se mi zdi, da ti res vse česar se lotiš izvrstno uspe.. KAr tako naprej!

Suzy pravi ...

Čestitam za nagrado. Pa saj si si jo itak zaslužila, ker je bila tista preobleka fantastična kot vsi tvoji izdelki.

Hali pravi ...

Čestitam za nagrado, res si si jo zaslužila in tudi preobleka bloga je fantastična.Kar pomiri me in spomni, da je praznični čas že res pred vrati!

Tadeja pravi ...

Čestitke i od mene! Više nego zasluženo prvo mjesto!
Pogledala sam i Andreine fotografije. Prekrasno! :)

Maja pravi ...

1. In ti me pripraviš do tega, da moram izbirati!! Ne morem, obe sta čudoviti!

2. Pohvala za Pride and Prejudice je res čudovita, ampak povsem ustrezna yvojemu izdeljku, ki res ni imel nobene resne konkurence!

3. Novo ozadje je pravljično, gingerdradek tako simpatično kuka iz desne strani, da bi ga kar ugriznila!

4. Obisk pri tebi je vedno kot obisk škratkove dežele: vem, da me čaka pravljica. Paša za oči, izdelki in fotografije, ki pobožajo dušo in kot sem ti že povedala, si vedno znova želim biti gostujoči črviček v tvojih možganih, da bi videla, kaj se tam dogaja, da roke vedno sčarajo pravljico!

Hvala, ker si!

Alenka pravi ...

Čestitke za pohvalo, jo res zaslužiš in vse kar so povedali je čista resnica!Pa se ni treba posebej zahvaljevat, ker se slinim po tvojem blogu( kot še veliko ostalih :):):)) Delaš stvari za dol past in to je super!!!!!Tudi današnji čestitki sta mega lepi, čisto tvoji!!!!

Creatissimo pravi ...

Bravo, bravo, bravo! Prva nagrada je našla pravo mesto in pohvala je res čudovita, iz srca! Želim ti, da se s svojimi umetninami tudi v prihodnje dotakneš čim več src!
Ozadje bloga mi je zeloooo všeč! - ostra fotografija, domače vzdušje in še tisti trije možiclji (no, ena je punčka, hi, hi) tako prikupno visijo s tvojega 'imena'. Tako prisrčno! Super tim sta z Andrejo! (PS: vse pohvale tvoji sodelavki Andreji! Njene fotke so dolične! Sem vse prešnofala!!)
Tvoja stilska preobrazba bloga me je spomnila, da sem si tako predstavljala tvojo knjigarno: toplo, domačo, diši po vročem čaju in vsi imamo veeeelikanska ušesa, ko pridno poslušamo pravljice, ki nam jemljejo sapo in burijo domišljijo!
Vse skupaj se mi zdi prav blizu in uresničljivo, ker po tvoji ustvarjalni energiji vidim, da si ti resnično zmožna kaj takega pričarati v resnični svet! Hvala, Vladka, da nam bližaš pravljične in resnične svetove in nas notranje bogatiš!!
Ja, res, le kdo si ne bi želel imeti koščka tvoje ustvarjalnosti čisto pri sebi - tvoji voščilnici sta (kot vedno) čudoviti!
Hvala, ker obiskuješ moj blog in mi vedno napišeš kaj spodbudnega! In hvala za mail (se ti oglasim naslednji teden, ko se vrnem iz ZG).
Lepo je biti del tvojega sveta :)!

Janja pravi ...

Ikrene čestitke, nagrada je upravičeno in pravično podeljena.
Odlična preobleka strani. V slogi je moč.
Voščilnici lepi kot vse dosedaj. Lp

Sonja pravi ...

Čudovito ozadje bloga imaš. Zadnje čase sem na naših blogih že večkrat opazila sodelovanje več ustvarjalk in se mi zdi res super tole povezovanje.
Vse tvoje objave so pravljične, prav rada obiščem tvoj blog, ker vem, da bodo izdelki vedno nekaj posebnega.
Hecno vprašanje.. jasno, da bi imela kak tvoj izdelek :) meni pa je za pikico bolj všeč metuljčkasta.
Hvala tebi, ker si in ker ustvarjaš tako, kar ustvarjaš.

MarikaGabez pravi ...

Prikupno in domače ozadje samo dopolnjuje tisto kar si.... všeč mi je, všeč si mi ti, tvoji izdelki, besede, razmišljanja in kako si vedno vzameš čas in pokomentiraš.. zdaj tu, zdaj tam.

Obe bi imela, ker je izbira nemogoče, pa se ne postavljam v vrsto. Ena tvoja je že pri meni in tako dajem prostor drugim.

In še čestitke za nagrado. Povsem umestna in v pravih rokah. Tistih, ki nas bodo še mnogokrat razveseljevale. Prav nič ne dvomim.

Suzana pravi ...

Najprej čestitke za prvo mesto. Tvoje stvaritve so pač vedno nekaj posebnega, čudovitega, skratka tvojega. Tvoj blog ima čudovito novo ozadje. Tvoja sodelavka pa ima prečudovite fotografije. Lepo,da sta se odločili za sodelovanje.
Tvoj blog ponavadi obiščem zvečer, zato da si vzamem čas in v miru pregledam tvoje izdelke in vse prefinjene detajle, na katere nikoli ne pozabiš. Zame je obisk tvojega bloga kot nekakšna nagrada po napornem dnevu. Lepo da deliš svoje delo z nami in nas venomer razveseljuješ z lepotami izpod tvojih ustvarjalnih rok. Hvala ti!

AllyRose pravi ...

Vladuška,
Čestitke za prvo mesto. Pa saj si itak zaslužiš, ko pa imaš tako ljubko ozadje.
Za darilce se bom tokrat grebla, ker so mi tvoje čestitke tako všeč. Izbrala pa bi tisto z metuljčki.
Lepo se imej!

valentina pravi ...

Čestitke za prvo mesto,bi rekla da je res zasluženo.
Ozadje pa sladko-praznično.
lp

Andreja pravi ...

Čestitke, pa saj veš, da si zaslužiš 1. mesto!
Tvoje blog ozadje je fantastično, domače in verjetno tudi piškotek tvoja izdelava.
Ogledala sem si fotografije soimenjakinje in so fenomenalne; sama ostrina slike, kapo dol!
In čestitki sta zopet čudoviti, le kdo se jih ne bi branil, ampak izbira je težka. Mislim, da boš mogla uporabiti Random, ker je ni junakinje, ki je ne bi imela :-))
HVALA tudi tebi, ker vsakokrat pokukaš na moj blog in pustiš prijeten komentar :-))

Kristina pravi ...

Kje bi začela? Vedno rada pogledam oblikovno lepe bloge, kar tvoj definitivno je. Všeč so mi ročni izdelki, še posebej občudujem stvari, za katere mislim, da jih sama ne bi znala narediti. Tvoje voščilnice me vedno pustijo brez besed. Odprtih ust. Resnično ustvarjaš prekrasne stvari.

Pogledala sem tudi fotke tvoje sodelavke. Čudovito! Je profesionalna fotografinja, se jo da najeti?

Jana pravi ...

Najlepše je, ko dobivaš feedback-e, ki te ženejo naprej in kar kličejo po še...Vladka vsi, ki vstopamo v tvoj topel svet smo ti hvaležni in v resnici bi ti me morala reči hvala za vse navdihe in ideje, ki jih raztrosaš in podarjaš!!!

VSE DOBRO pravi ...

Zimska oblekica tvojega kotička sveta mi je nadvse všeč - čisto po tvoji meri :o)))

In iz čestitk veje tvoj odsev - tak pridih nežnosti prepleten z ljubkostjo :o)))

Lepo je biti s teboj v tem kotičku sveta in HVALA tudi tebi, da svojo ustvarjalnost deliš z nami ...

Naj bo vsem vse dobro ..

Tanja E. pravi ...

Draga Vladka, v tokratni objavi si ponovno na polno izrazila svoj stil, ki je topel, izviren, sporočilen, prepoznaven in preprosto odličen.
Ker sem šele krajši čas na blogu, se sploh ne dajem v vrsto za voščilnico. Mi je pa tista z metuljema za spoznanje bolj blizu. Čudoviti sta pa obe.
Ker tudi sama že vrsto let izdelujem voščilnice najraje z izrezovanjem vseh možnih motivov, pri čemer najbolj obožujem drobne stvari, mi je tvoje delo še posebej pri srcu. Spomnim se, ob prvem obisku tvojega bloga, sem se z užitkom spustila v svet lepot, ki božajo.
In povsem se strinjam z Jano. Tebi velja ta zapisana zahvala, saj so tvoje objave prepolne navdiha in nove energije za čarobne ustvarjalne trenutke.
Želim ti prijazen predprazničen čas in naj se ti radost, ki jo podarjaš vrne, obogatena z vsem, kar imaš rada. Toplo te pozdravljam!

shiraja pravi ...

cudowne prace. Pozdrawiam ciepło :)

Eli pravi ...

Jako lijepe stvarčice!!! :)

Škorčica pravi ...

O, čestitke! Lepi voščilnici. Pa tudi ozadje imaš krasno, praznično! :)

Pozdrav!