sobota, 4. junij 2011

Angela skrita v žepkih papirnate torbice

Po včerajšnjem popoldnevu in predvsem večeru, ko me je zagrabila skoraj neznosna bolečina, ker sem si očitno prehladila mehur in sem morala k dežurnemu, da mi je dal antibiotik, je bila prava blaženost prebuditi se brez bolečine in v sončno jutro. Tokrat vam pišem prav iz svojega zelenega kuhinjskega kotička, ki mi daje še dodatno energijo ;) Obožujem jutra, predvsem mir juter, ko se premikajo naokoli samo redki posamezniki. Včasih so mi bili večeri ljubši, sedaj ga pa ni nad svežim poladnim ali poletnim jutrom.
Za nastanek tega izdelka gre zahvala Saši, ki je tole naročila za svoji dve nečakinji, ki bosta prav kmalu praznovali rojstni dan. Rada delam za druge ustvarjalke. Čeprav gre za bolj otroški izdelek, pa se ob tem ne morem izogniti senčenju in pridihu starinskosti, to mi je že v krvi :))) Metuljčki...
Roza barva:
obvezna pikapolonica skrita za oblakom...
in rožice (odtisnjene so na zgornjem delu torbice), so bili vodilo za nastanek te dvostranske torbice. Tako si lahko izbereta, katera bo imela roza in katera zeleno stran.
Da sem nekoliko ukrivila žepke, sem jih po notranji strani podrgnila z orodjem za embosiranje. Tega sem se spomnila, ko je Kefa objavila svoj tutorial za gerbero. Na ta način je bilo žepek tudi lažje prilepiti. V njiju sem na vsaki strani zataknila en tag, ki ima na eni strani zastavici in napis 'angel varuh'.
...in na drugi strani angela. Tako bo vsaka dobila svojega angela varuha... ;) V notranjost pa sem zataknila še tale kartonček s pikastima oblakoma in skrito pikapolonico, ki služi temu, da bo teta lahko napisala kakšno besedo. Za silo se da v trobico spraviti še kako majnšo, tanjšo čokoladico.
Upam, da bo dekletoma zadevica všeč in bosta svojima angeloma dali posebno mesto ;))) Za otroke rada naredim bolj kompleksne zadeve, ko prvi pogled na čestitko še ne pokaže vsega, ampak se delčki odkrivajo počasi, kot drobna presenečenja. Tudi krilom sem vdahnila malo glamurja in po dolgem času uporabila prah in ga embosirala. Kar pozabim na to tehniko, čeprav imam prahe pred nosom. Škoda, ker dajo dober efekt:
Pa lep vikend vsem skupaj!

23 komentarjev:

moi pravi ...

Ej, spet si prekosila sama sebe. Cart torbica, dvostranska, ker je še posebej zabavno in tageca, pa vile in pikapoka in ...
Res je, imaš prav, lušno je odkrivat postopoma vedno nove kotičke, nova presenečenja.

Marina pravi ...

Čudoviti sta in mislim, da bosta novima malima lastnicama zelo všeč... Še posebno mi je ušeč barvna kombinacija roza in zelene...

Suzana pravi ...

Zelo simpatična kombinacija vsega! Res si se potrudila do skrajnosti. Tudi meni je zelo všeč, če ne vidiš vsega naenkrat in počasi odkrivaš lepote pred seboj. Lep vikend ti želim in čimprej okrevaj!

Daša pravi ...

joooj teli angelčki so mi tako všeč, jih sama rišeš? super sta!!!!

Vladuška pravi ...

Hvala punce :) Daša, ne, ne rišim jih sama, štampiljke imam in potem večkrat odtisnem in naredim vse skupaj bolj 3D.

HRANDICA pravi ...

Tudi tebi lep vikend. Po tako čudovito narejenih torbicah, si ga zagotovo zaslužiš ♥

Sonja pravi ...

Tole pa je čudovit kompletek. V ravno pravih barvah za dve dekleti. Verjamem, no sploh ni dvoma, da jima bo všeč :)

Helena pravi ...

Prepričana sem, da ni dvoma v to, da bosta angelčka, taga, žepka, metuljčki, oblaki, pikapolonica in torbica všeč deklicama. Fajn si se spomnila in malo izbočila žepka. Embosing prah na krilcih tudi fino izpade. Skratka: nekaj super lepega!

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

ka si ti nora!! bi najbrž rekli na Štajerskem. Ma kakšna nora ideja!!sem pogledala vsaj 7x in se ne morem načuditi!! to so kar trije izdelki x 2.Najprej torbica pa tagec angel varuh in še kartonček s pikapolonico in oblakcem.vse poštempljano, pa senčeno pa šivi!!! ti so sploh nori, pa angelčki pa zastavice , ma...sem brez besed.

VSE DOBRO pravi ...

Joj kako pa je to ljubko in všečno - prelepo ... angeli varuhi so tako lep motiv v čestitki in ti torbici sta tako ljubki - barve - fantastične ...

Kapo dol ...

Janja pravi ...

Tako ljubki voščilnici in hkrati nekaj več. Deklici ju bosta, v to sem prepričana, ponosno nosili okoli :). Lp

Goga pravi ...

Kaj naj ti napišem, da sta mi noro všeč, angelča sta tako luštna, barve čisto taprave.........

Spet si ustvarila nekaj kar jemlje dih.

Anonimni pravi ...

Ob tejle objavi sem ostala popolnoma brez besed, kajti tole je takoooo zelooo lepoooo, da...... :-))
Pozdrvček Andreja L. (doma objavljanje še vedno le laufa)

MarikaGabez pravi ...

Prečudovito!!!
In všeč mi je tvoje razmišljanje o otroških izdelkih.Tudi meni so jutra postala ljubša kot večeri.

Simona pravi ...

Kakšna super ideja in lepa izvedba. Angelčke imam pa sploh rada.

Anonimni pravi ...

Da še javno rečem - hudooooo ;))) Resno, komaj čakam, da bom videla obrazke nečakinj, ko bosta to dobili. Ti si superca Vladka.
Lepo se imej,
Saša/Lunaspi

Marna pravi ...

Neverjetno lepo!

Biljana pravi ...

hihihi, kajje luštna torbica.

Saša pravi ...

Vladka, to bosta deklici veseli :) Zelo je luštno, lepih barv in tudi angelček je čudovit. Zelo mi je všeč :D

helena pravi ...

Kako se sploh lahko spomniš nekaj tako kompleksnega in izdelano vse tako do potankosti. Res si neverjetna, čestitke.

Tanja E. pravi ...

Iiiii, kako lepo, meni zelo ljube barve si ujela v svoj stil na tako prefinjen in izviren način ter opremila s prelepima angelčkoma... Zelo, zelo lepo, čestitam! LP:)

Creatissimo pravi ...

Cort in tole žepkanje me spomni, da sem tudi jaz kot majhna deklica svojega angela varuha nosila v žepu. In če bi bila še enkrat majhna, bi si izbrala ta zeleno, ker nikoli nisem bila čistokrvna punčka - mahnjena na roza... Z takole zeleno sva pa na ti ;)
Krasna izdelka!

an. pravi ...

Jako mi se sviđa sve što radiš!