ponedeljek, 26. september 2011

Design Team Call for JUGS

Če sem si nakopala kaj preveč na glavo bom razmišljala kasneje, ampak že prvi poziv me je vabil, pa se nisem prijavila, sedaj gre za drugi poziv in tokrat sem zbrala pogum, da se potegujem za mesto nove predstavnice v dizajner timu pri Just Us Girls. Tiste, ki me spremljate že lep čas veste, da sem se že večkrat prijavljala na njihove izzive in da so mi dekleta in koncept všeč ravno zaradi tega, ker je raznolik. Tako da držite pesti! :))) Če vas slučajno zanima, imaste še nekaj časa za prijavo. Morate pa izdelati čestitko po tej predlogi:

I was thinking about it even before,  but I didn't have enough courage. Now I get the second chance, so here I go, I'm entering for Just Us Girls DT call . ;) Those who watching my work for some time now know, that I have played with them several times and that I really like the variety of the challenges that they have. You still have some time to enter :)) First you have to create card or scrapbook layout based on this sketch:
Then you have to pick your favorite 3D template and decorate it. I coordinated my two items together and made an autumn tree and a little bird house. I found this cute template here. You can see some photos of both projects below. They had so much fun in front of the camera :))) Thanks girls for the opportunity. 

In vsemu skupaj dodati še en 3D izdelek, ki lahko spada k čestitki kot komplet, kot v mojem primeru, ali pa sta povsem ločena izdelka. Tukaj je moja čestitka:
In še mini ptičja hišica, katere predlogo sem že lep čas nazaj našla pri Nichole Heady. Je taka fotogenična in se rada nastavlja malo z ene strani...
...in malo z druge strani :))
Pa še moje drevesce, ki ga že dolgo niste videle kaj :) Pa me je premamila tetka jesen, ki se je naselila za nekaj časa na našo zemljico in sem listje pobarvala po njenih idejah. Drevo sem razporedila čez pravokotnik in dva kroga. In tudi tokrat uporabila cvirna različnih barv, zelenega in oranžnega. 
Jaz grem jutri malo na potem do Beneškega letališča, 
vam pa želim en prijeten dan. 
Pa ne pozabite držati pesti :)))

31 komentarjev:

Tadeja pravi ...

Sve ćeš ti to moći i to još kako!
Čestitke su tako žive, divne jesenje, a fotografije kućice su tako dobre i daju osjećaj trodimenzionalnosti da imam osjećaj da je mogu dotaknuti. Odlično i samo naprijed! :)

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

sploh ne dvomim v tvoj uspeh!
presneto, kako ti vedno rata nekaj posebnega?!?!
ti šivi so enostavno preveč cool. pa ptičja hišica tudi.

Maja pravi ...

Seveda držim pesti zate in prepričana sem, da se ti želja uresniči in postaneš del njihovega tima. Le kdo bi lahko prezrl tvoje čudovite izdelke?!?

Goga pravi ...

Če komu, bo tebi uspelo :)), si zaslužiš!!

Voščolnica in hišica sta tako lepi, pa saj je pri tebi vedno tako.

Tina pravi ...

Če te ne vzamejo, so nori! Držim pesti 100 na uro in se veselim dobre novice. Čudovito si naredila tako voščilnico, kot hišico.

Janja pravi ...

Že močno držim pesti in ne dvomim v uspeh. Oranžna barva, v tej kombinaciji je odlična. Zelo lep kompletek. Lp

čarovnička pravi ...

ooooooooo hudo .. ti si zmeri bl zmešana ... ooooo .. noro :))))))))

hahahah ej sem tok slike gledala, da sem šla pol šele brat .. bravo, navijam zate ... in tudi verjamem vate ...:))) KUL

Andreja pravi ...

iii kako je krasna čestitka in še krasnejša hišica :-))
Držim pesti, ampak to je že tvoja zmaga, saj imaš res poseben prepoznaven stil, kar je za take stvari prednost. Pa še vse je takooo lepooo :-))
Srečno!

Marna pravi ...

Tudi jaz ne dvomim v tvoj uspeh, ker sta izdelka vrhunska.

moi pravi ...

A je pri tebi še sploh potrebno držati pesti? Po moje bodo zelo vesele tvoje prijave. Tako samo čakam kdaj boš objavila, da si zdaj član designing teama ;)
Krasen komplet, full mi je všeč tvoje štemplanje ozadja (to mi je najprej padlo v oči :) Seveda ostalo tudi, pa ko smo že tako navajene na tvoje krasne čestitke, da že zmanjkuje superlativov ;)

Helena pravi ...

Ko sem na prvi sliki videla ptičjo hišico, sem si rekla, da te moram povprašati, kje si jo kupila :) Zdaj lahko rečem samo vauuuuu, super je! Oboje, voščilnica in hišica sta čudoviti.
Mislim, da ni dvoma, da boš sprejeta v dizajner tim :)

Kefa pravi ...

ČUDOVITA!!!!!!!!!! Ne dvomim v dober okus DT, zato verjamem, da boš izbrana. Normalno, da bom stiskala pesti zate in tvoje izdelke. :D

papa Kefa***

Andreja pravi ...

Prečudovita je. Čisto vse mi tako paše skupaj. Zelena v kombinaciji z oranžo, moji najljubši barvi, ki kar božata♥ Glede sprejetja med nove predstavnice v dizajner timu pri Just Us Girls, pa lahko rečem samo, da bi bili nori če bi spregledali takšen talent☺ Srečno!

Hali pravi ...

Držim pesti, hiška je simpatična, z drevesci pa tako znaš in zmeraj lepša so!

Suzana pravi ...

Če te ne izberejo, bodo zamudile velik talent! Kompletek je prekrasen!

Nena pravi ...

držim pest, ker s tolo voščilnico pa moraš zmagat!!

Creatissimo pravi ...

Čisto jesenska in dinamična čestitka! Zelo fino si nadkrilila osnovno predlogo, in hiška krasno paše zraven.
Držim pesti za mesto, ki si ga gotovo zaslužiš. Če ne boš izbrana, pa si zagotovo zaslužiš še kaj boljšega - tim, ki bo videl in začutil tvoj talent.

Kristina pravi ...

Bravo za pogum. Držim pesti!!

MarikaGabez pravi ...

Kot Helena .... tudi jaz .... kje si kupila hišico, ki se tako lepo poda poleg. Ja, potem pa berem dalje.
Tole je preprosto čudovito!
In srečno na izboru. Držim pesti.

Jana pravi ...

Čisto noro! Ptičja hišica je naravnost fenomenalna. Šivo jo prav lepo dopolnijo in poživijo. Seveda je tudi čestitka zelo lepa.
Držim pesti, da ti uspe. Pravzaprav, sem prepričana, da ti bo uspelo.

OriBella pravi ...

Beautiful!!!

Simona pravi ...

Vladka, ne dvomim v tvoj uspeh in stiskam pesti. Prelepa je.

valentina pravi ...

Stiskam pesti in sploh ne dvomim da ti ne bi uspelo.
Hišica je pa kot iz pravljice,čudovita je.


lp

Alenka pravi ...

Oboje je čudovito! in mislim, da boš sigurno izbrala v dizajnerski team.

Dijana pravi ...

Čudovito! Ne vem kaj bolj. Za team ti pa držim pesti in upam, da te izberejo!!Lp

Nella pravi ...

Čudovit kompletek, hiška pa prava lepotička:) V stiskanju pesti pa se pridružujem vsem ostalim in verjamem, da ti bo uspelo, saj izpod tvojih prstov vedno znova in znova prihajajo sanjske zadevice.

HRANDICA pravi ...

Uuuu, lepe barve, lepo sestavljeno, zvesta sebi...zmagovalna kombinacija.Uspeh je zagotovljen. Se pridružujem še mnenju Creatissima.
Lepo bodi ♥

VSE DOBRO pravi ...

Oh koliko lepih objav sem sedaj nadoknadila po dolgem času in vse po vrsti so vrhunska izvedba, ki ti je pisana na kožo ... in vso to nežnost, ki veje iz tvojih izdelkov sedaj nadvse potrebujem ...

Hvala ti za razvajanje duše ...

Vse dobro ...

Tanja E. pravi ...

Sem bila prepričana, da sem komentirala to objavo, pa sem se danes prepričala, da sem jo od silnega občudovanja, predvsem občudovala, prevzelo meje igranje s krasnimi barvami, sicer pa so predhodnice že vse napisale. Res lepo, prepričana sem, da boš sestavljala team...in ga bogatila! LP:)

Biljana pravi ...

Kako prisrčnaaaaa, pa da ne bom zdaj pod vsako objavo pisala ti tukaj napišem ,da imaš same čudovite izdelke!!!!

Cinnamon and Thyme pravi ...

Pravkar sem našla tvoj blog. Si moram vzeti čas in vse v miru pogledati....Čudoviti izdelki prihajajo izpod tvojih rok :), bravo!