petek, 16. september 2011

Nova sezona in čestitka za obletnico poroke

Ker je zame dopust prelomnica, skoraj večja kot novo leto, se zame po dopustu začne nova sezona, ne ravno novo šolsko leto, ampak bolj novo ustvarjalno leto. Ne vem zakaj, ampak zdi se mi, da po tem štejem čas od kar sem začela ustvarjat. Počasi se prevešamo v jesen, zaradi barv moj najljubši čas in zdi se mi, da je to največja inspiracija za ustvarjanje. Komaj čakam pisanih dreves in šelestenja listja pod nogami. Prav tako se, navoljena poletnih oblačil, rada odenem znova v kaj toplejšega in v oblačila, ki jih nisem uporabljala že nekaj časa. Seveda se s pomladjo zadeva obrne, ampak kratek čas pa mi je tudi to poseben užitek. Jeseni se v resnici najraje oblačim in kombiniram oblačila. Se vidi, da sem rojena v septembru in da sem jesenski tip, kljub temu da je to koledarsko še poletje :)))
Ta čestitka je nastala pred dopustom, torej v prejšnji sezoni :) in listi na drevesu so zato še zeleni. Namenjena je bila za obletnico poroke in vsekakor zeleno listje ponazarja svežino in pomlad in poletje, ki naj bo vedno v zakonu.
Čeprav gre za starejši par, pa sem jima vseeno simbolično namenila tudi dva ptička, ne sicer bela goloba ;), zato pa dve oranžni ptičici. 
Pa seveda malo elegance in resnosti s pisavo za zavihkom. Idejo za čestitko sem našla tukaj. Ti zavihki pa so mi všeč že itak lep čas, večkrat sem jih občudovala tudi pri Andreji in še kje.
Lep vikend vsem skupaj. Z novim tednom, pa sledijo nove zadevice in počasi bo tudi že čas, da kaj novega dodam na Ustvarjalno skrinjo nasvetov. 
Uživajte!

18 komentarjev:

Marna pravi ...

Ojej, že napisala en dolg komentar, pa mi ga ni objavilo.
Torej:
Dobrodošla nazaj. Sem že pogrešala tvoje objave in tvoje krasotice. Tale je prava lepotica.
Naj bo nova sezona takšna kot si jo želiš, za nas pa, da ne zmanjka tvojih objav!
Hvala tudi za vse tvoje obiske in komentarje. Zelo sem jih vesela.

HRANDICA pravi ...

Krasno in res so to tvoje barve v jeseni. A nam je dano, da jih pri tebi občudujemo vse leto :)))

Helena pravi ...

Lepo, da si zopet z nami s svojimi izdelki!
Fajn, ker si slikala detajle. Šele tako sem videla, kako dobro je izpadlo deblo drevesa. V celoti je voščilnica nadvse lepa!

Janja pravi ...

Zelo lepo, čudovita pisava pod zavihkom, vijugica v desnem kotu in lepo izdelano deblo.
Jaz sem letos tako vesela vročega septembra, da ne bom nič huda, če jesen malo zamudi :)).Lp

Suzana pravi ...

Naslov tvoje objave me je spomnil na vse tiste serije, tv nadaljevanke, ki ponavadi startajo jeseni! Tudi tvojih se veselim! Tile zavihani robovi so res krasni. Jih še nisem uporabila, a jih občudujem pri drugih. Se že veselim tvojih novih objav na skrinji!

Tanja E. pravi ...

Pozdravljena, s krasno čestitko iz "prejšnje" sezone. Lepo si speljala zavihek in pod njim zares lepo pisavo. Pa deblo in ptička in detajli na robovih. Tudi jaz jeseni rada oblečem spet kako toplejšo jopico in občudujem te barve, ki jih slika mama narava... LP:)

helena pravi ...

No pa smo te le pričakali, saj je kar manjkalo tvojih objav in komentarjev. Čestitka je več kot primerna za namen. Izvrstno si naredila deblo in liste in tudi vse ostalo. Tudi slikala si dobro, se vidi, da uživaš z novim fotičem....:):)

Marina pravi ...

Dobrodošla nazaj... tile trije tedni brez tvojih objav so bili kar dolgi... zato pa je sedaj toliko slajše videti tvoje nove umetnine... Čudovito si skombinirala tole voščilnico... in pa jesen... ja tudi mene očarajo barve... čeprav imam rada kar vse letne čase posebej, ker vsak nosi nekakšen poseben čar v sebi=)LP

Creatissimo pravi ...

Tvoji izdelki so v sončni, toplo obarvani jeseni le še pika na i. Balzam za dušo in oči.

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

haha, tudi jaz doživljam jesen (beri september) kot novo sezono oz. začetek nečesa novega, novih možnosti in priložnosti.
voščilnica, pa čeprav iz prejšnje sezone, čudovita in topla in posebna kot vedno.
Upam trditi zase in za vse ostale ustvarjalke, da smo te pošteno pogrešale.

Andreja pravi ...

Jap, res smo te pogrešale; tri tedne ni malo :-))
Skratka, važno je, da si si oddahnila in nabrala moči za novo sezono!
Dobro si jo štartala, saj je čestitka čudovita in vsi ti detajli so res lepo narejeni.
Kako zanimivo (ko me ravno omenjaš, hvala) tudi pri meni so v delu spet zavihki, saj so čestitke, ki jih navajaš že pošle.
Bodi lepo :-))

Alenka pravi ...

Lepo, da si nazaj , tako lepo spočita, polna energije! Spet se bom lahko pasla po tvojih umetnijah:):) Tale je že ena čudovita!

Maja pravi ...

Lepo te je spet brati in občudovati tvoje prekrasne izdelke. Srečno v novi sezoni!

MarikaGabez pravi ...

Čeprav še iz prejšnje sezone(med drugim ... tudi jaz čas štejem po septembru, že od nekdaj), zelo sveža in tako tvoja.Dobrodošlico pa si prejela že v prejšnji objavi.

Srečno v novi sezoni.

Tina pravi ...

Lepo je zopet videti tvoj izdelek. Tako zelo lepo si jima naredila tole voščilo ob obletnici. Tisti zavihek lepo zaokroži vse skupaj.

moi pravi ...

Krasna čestitka z vsemi podrobnostmi in simboliko, ki jih znaš pričarati.
Dobrodošla nazaj.

Andreja pravi ...

O kako sem si učke spočila. Brez ptičkov sploh ne bi moglo biti. Tako lepo sedeta v toplino čestitke.

Hali pravi ...

Prekrasne barve in ja zavihki so zmeraj aktualni in igrivi. Super!