ponedeljek, 16. april 2012

V oranžnem

Ko je nastala pomladna v okvirju, sta skupaj z njo nastali še dve čestitki. Nisem se mogla upret tej topli oranžni, ki me je kar vlekla vase. Pogled nanju me pogreje v teh deževnih dneh in me spominja na to, da se za sivimi oblaki skriva toplo sonce. 

Čez vikend sem bila praktično zaprta v halo, kjer se je odvijaj motoristični sejem in zanimivo je biti v prostoru in sploh ne dojemati kakšno vreme je zunaj. Zaradi mene bi lahko bilo karkoli in na koncu sem razmišljala o tem, da če bi te zaprli za nekaj časa v prostor, kamor svetloba sicer pronica, ne pa tudi pogled ven, bi verjetno ščasoma otopel že od tega, da se ne bi zavedal vremena. Dogajanja je bilo na samem sejmu veliko, tako da mi ni bilo dolgčas in na koncu koncev tudi vreme ni imelo časa vplivati name ;)
Morda je bilo vmes nekaj časa za sanjarije. Te moje zveste prijateljice, ki me vodijo na še neznane poti in kjer lahko rišem svojo prihodnost. Najprej obrisi in potem ogromna paleta barv, s katerimi neumorno barvam in barve spreminjam gleda na svoje razpoloženje. 
In ja, res je, kdor verjame v svoje sanje, je življenje zanj dar, kjer je vse možno. In zato jaz vedno pravim, da je treba sanjati na veliko :))))
Vzemite list papirja in narišite košček svojih sanj. Pobarvajte jih s svojimi najljubšimi barvami in postavite na polico, kjer boste lahko sliko vsaki dan gledali. In en dan se bo zgodilo, da boste vstopili v njo in takrat se boste zavedli, da so sanje postale resničnost.

30 komentarjev:

Janja Z. pravi ...

Zelo lepi voščilnici, tudi jaz imam rada tople barve. In pomlad je moj najlepši letni čas. Takrat nastajajo nove, sveže barve, vse brsti, nebo je modro, sonček nas greje, vsak dan je daljši. Vse to pa spremlja prečudovito ptičje petje, ki ti že navsezgodaj polepša dan. No, zdaj pa že jaz sanjam...ali pa tudi ne.

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

hmm, oranžna pa ni moja barva. ne znam razložiti zakaj. sicer so mi všeč pomaranče in mandarini :) ampak, ti si tako lepo skombinirala tole oranžno, da je celo meni všeč :) res pa je,da ti tvoje voščilnice tako lepo pofotkaš,da je vse skupaj ekstra lepo.
mogoče bom pa res v roke vzela papir in začela risati svoje sanje....

Marna pravi ...

Ijej, zelo lepi. Sploh okrogla mi je pri srcu. :)

moi pravi ...

Res prava paša za oči, tako čestitki kot tvoje fotke. Me spet mika, da bi te najela za fotografiranje ;)))))))))
O sanja(rje)nju se strinjam: imeti moraš pred očmi in najlažje je tako, da si narišeš.

Helena pravi ...

Zgleda, da sanjam, ko v teh dneh hodim po naravi, ker še nisem opazila cvetočih marjetic :)
Zopet nekaj čudovitega na čudovitih fotografijah.

Vladuška pravi ...

Zanimivo, mi smo jih imeli poln vrt :) Hvala!

MarikaGabez pravi ...

Čudovito!!!
Meni pa je ta barvna kombinacija megastična. Oranža in zelena .... nepopisna enrgija. Prvo mi je všeč zaradi šivov (poleg vse ostale popolnosti seveda), druga s krogom pa mi je bolj všeč postavitev in izpejava vogalov.

MarikaGabez pravi ...

Marjetice pa .... jaz sem kake 14 dni nazaj mislila, da smo preko noči dobili pravljični travnik ob hiši ... posuto z množico belih cvetov. Nič mi ni bilo jasno. Kakšno čarobno delo je to? Pa sem potem razočarano ugotovila, da je le odpadlo cvetje mrgolane :(
Pri nas so tudi marjetice. Nič več oni cvetovi.

helena pravi ...

Čudovite in sončne, super.

Janja pravi ...

O kako lepo in sončno je pri tebi, da je vse popolno poskrbiš še s čudovitimi fotografijami. Lp

Kirena pravi ...

Čudovita kombinacija in nastale so lepe čestitke.

MA-MI pravi ...

Tale anča-pomaranča je prav lepa. Zelo lepo si poudarila štampiljko, predvsem na voščilnici s krogom.

Mojca pravi ...

Tole si pa zelo lepo napisala in še lepše "naslikala" s svojimi voščilnicami. Res lepe tople barve in te štampiljke so takooooooooooooo lepe!!! Ne nehaj sanjariti ;) LP

Tanja E. pravi ...

Oranžna z zeleno je tudi meni zelo ljuba kombinacija. Tebi je s temi čudovitimi štampiljkami spet uspelo narediti nekaj, ob čemer se moraš ustaviti in naužiti lepote.
Zelo lepo si tudi zapisala kako si narisati sanje. Sama sem to dejansko "parkrat" v preteklosti že naredila. Si me pa spomnila, da je čas, da ponovno zavihtim čopič v svojih ljubih barvah:)))
Topel pozdravček :)

Andreja pravi ...

ooo kako lepo, da si nam pripeljala malo sonca, čeprav se nam danes menda obeta :-)) Moje barve sonca. Čudoviti čestitki si naredila in lahko rečem le: Katera lepša v tej skrinjici je?

Anonimni pravi ...

prečudovita voščilnica!
lp
iris

Karmen pravi ...

Kok so lepe, barve so mi zelo všeč!!!

Mojca pravi ...

Čudoviti obe, kakšna kombinacija! Oranžna je res prepričljiva, pa s to kombinacijo zelene... Uau.

VSE DOBRO pravi ...

V tej sivini dneva je ta objava pravi sonček in poboža očke in dušo ... in krasen dotik fotografij - prelepo ...

Vse dobro ...

moyca pravi ...

Zelo lepo!

Creatissimo pravi ...

Krasni voščilnici - sveži in toooopli! Prav za dušo! Tudi tvoje misli so pozitivne; res najlepši način za praznovanje življenja in nove pomladi.
Lep in navdihujoč teden ti želim!

Škorčica pravi ...

Prepričljivo si se uprla vremenu :), si mi pa dala misliti - zanimivo bi bilo poskusiti, kaj/kako bi človek ustvarjal, če ne bi vedel, kakšno je vreme, menim namreč, da ima le-to kar precejšen vpliv na nas, vsaj jaz si mislim, da je pri meni tako večinoma...

Simona pravi ...

Ne samo zapis, tudi barve današnjh lepotičk, pogrejejo.

HRANDICA pravi ...

Spet lepe kombinacije barv in odtisov v voščilnici in na fotografiji.
Lahko nam vzamejo vse, le sanje ne! Tako pravijo,zato so sanje vedno dovoljene♥

Marina pravi ...

ooooo moje barve=) Že same barve jo naredijo tako pozitivno in toplo, potem pa še čudovite štempiljke in postavitev, šivi pri prvi pa so samo še pika na i...

Pozdravček,pappa

Hali pravi ...

In moj bare...krasno!

Biljana pravi ...

PrekrasnO!

Nena pravi ...

res je lepa. oranžna je pa tako ali tako poleg rdeče moja top barva

Tina pravi ...

Sanje...ta krasni material! Pa obe voščilnici sta čudoviti.

Cinnamon and Thyme pravi ...

Vladuška, čudoviti sta! Kot praviš, tako topli :). Pridne roke imaš!