torek, 22. maj 2012

Razmišljanje kar tako, branje in vabilo za obhajilo

Medtem ko moje želje gredo na levo, gredo dogodki na desno. Vendar še vedno verjamem, da se bo iz tega izcimilo dobro in da se bosta obe poti združili ob pravem času, na pravem mestu. Res je, ko pravijo, da si moramo močno želeti in da se bodo le tako naše želje tudi uresničile. Ampak to ni dovolj. Te želje morajo biti jasne in hvaležni moramo biti za tisto, kar nam na poti do uresničitve pride na pot. Zelo zahtevno in na trenutke se mi zazdi, da ne zmorem več, da se bom vdala toku in pustila, da me nosi po svoje. Hvala Bogu pa se kmalu poberem in upem znova slediti tistemu kar želim. Poleg tega se mi zdi, da se veliko bolj zavedam tudi tistega, kar nočem. Tudi to nam mora biti jasno, da lažje izluščimo tisto, kar resnično želimo.
Nekje med vsem dogajanjem in razmišljanjem rada pobegnem v svet knjig in trenutno mi zelo ustreza, da po takšnih mislih moja domišljija odtava v odštekane sfere, kjer človek umre, ker nanj pade del stare ruske vesoljke postaje in se v naslednjem trenutku zavedanja prebudi kot reinkarnacija mravlje. Vsekakor zelo obetaven začetek knjige in prav zanima me nadaljevanje. Če bo knjiga še naprej tako zabavna, vam jo priporočam, do takrat pa naj bo njen naslov še skrivnost. Slučajno me je našla na polici knjižnice in očitno je morala z menoj.
Za na konec pa naj še jaz pridam svojo skledico k vsem krstnim, obhajilnim in birmskim vabilom. Ostajam zvesta simbolom, ki sem jih uporabila že v preteklosti in vam predstavljam nežno in v moje stilu narejeno vabilo za obhajilo. Za enega super pobiča.
Tako, zdaj pa pižama in branje, da vidim kako je biti mravlja :)))
Če pa tudi vi potrebujete vabilo, pa se mi le brž javite, z veseljem jih naredim :)

24 komentarjev:

čarovnička pravi ...

mojstrska vožnja med željami in hotenji, ter tistim, kar ti ponuja življenje, je velik izziv .. včasih pretežak, ampak ni za obupat ..
lepo, kot vedno :)))

Helena pravi ...

Ob tem vabilu moram zapisati, da sem šele pred dnevi na vrhu tvojega bloga videla zavihek Poročna vabila in vse, kar je v njem seveda z užitkom pregledala. Škoda, ker sem že poročena :)
Čudovito vabilo, nežno, pomenljivo ...
Joj, kakšna knjiga te je našla :) Sliši se zanimivo. Če je do konca, nas boš tako obvestila, a ne?
Uspešno krmari med vsem, kar ti življenje ponuja!

Andreja pravi ...

ooo branje, branje, to je bil moj večni problem že iz šolskih klopi!
No ja, vsak je za nekaj, kajne :-))
Vabila so čudovita in čisto res v tvojem stilu. Tudi jaz sem si ogledala zavihek in prav lepo si ga pripravila!

Hali pravi ...

Uauuu kakšna nežna vabila, krasno, res lepa. In zanimiva vsebina knjige, jaz si vsaj za vikend privoščim malo branja, čez teden pa le kakšno stran, ki me prehitro zaziba v sanje.

Kristina pravi ...

Čudovito vabilo! Pa saj izpod tvojih rok vedno pridejo čudoviti izdelki. Berem zelo rada, tako, da se zelo priporočam za kak naslov. Med meni najljubšimi je Pijevo življenje. Poznaš? Nazadnje pa sem brala Druga roka. Priporočam!

Maja pravi ...

Pozdravljena!
Velikokrat prebiram in gledam tvoje mojstrovine. res dobra dela.Si že kdaj razmišljala, da bi mogoče naredila kako knjigo, ali pa kaj podobnega? Mislim da bi jo bili mnogi zelo veseli.
Lep pozdrav in šeeee veliko ustvarjanja Maja

Vladuška pravi ...

Pozdravljena Maja. Ja, ta knjiga mi skoz brni po glavi, samo na svet spravit jo ni lahko. Predvsem pa je v ozadju vedno problem denar, žal :( Ampak upam, res srčno upam, da nekega dne mi uspe. Hvala.

Metuljčica pravi ...

Dotaknilo se me je tvoje razmišljanje. Želim ti izpolnitev tvojih želja in prepričana sem, da si na pravi poti. To vidim skozi tvoje ustvarjanje, ki ga z veseljem spremljam. Majina ideja o knjigi se mi zdi super. Vabila pa so lepa, kot vse kar pride izpod tvojih rok.

Damjana Ž. pravi ...

Vabila so enkratna. Kot vse, kar pride izpod tvojih rok.

Za knjigo si zbudila zanimanje, očitno :) tudi pri meni!

Glede želja - držim pesti, naj se stvari postavijo tako, kot si sama želiš.

Mojca pravi ...

Uau res čudovita vabila. Ta preprostost vojih voščilnic in vsega ostalega me vedno znova osupne. LP

HRANDICA pravi ...

Zelo nežno vabilo si ustvarila za poseben dogodek.
Izzivi, izzivi, vedno nas bezajo iz mišje luknje in preizkušajo našo strpnost, vztrajnost, odločnost...Naj bo tako, kot mora bit.♥

Kirena pravi ...

Zelo lepo, nežno vabilo. Tudi jaz ti želim izpolnitev vseh tvojih želja, kar pogumno.

Tina pravi ...

Vem, da si na odlični poti. A stranpoti so povsod in normalno je, da nas kdaj zanese nanje. Vabila so prekrasna.

moi pravi ...

Za knjigo samo upam, da ni tako morbidna kot Kafkina Preobrazba ;) Čeprav jo šele sedaj prav razumem ;)
Vabila so krasna in čisto v tvojem, prav posebnem stilu.
In veš kaj pravijo: if nothing goes right, go left ;)
Samo ne obupaj!

Jana pravi ...

Tako, kot si nastaviumo misli v glavi, tako nas bo nesel tok. Seveda moramo biti 'med spustom' vztrajni in odločni in ne spustiti izpred oči svojih želj, hoten in nenazadnje ciljev. Nič ni nemogoče, samo verjeti je potrebno vase!

Želim si, da bi imela več časa, ki bi ga lahko preživela med tvojimi izdelki, saj je resnično veselje prebirati objave tako predane, precizne, pustolovske in pefrekcionistične ustvarjalke. :)

Tanja E. pravi ...

Čudovita vabila si naredila! Zelo zelo všeč mi je besedilo, ali je tvoje avtorsko, namreč zanima me, če ga lahko kdaj uporabim. Res mi je sedlo...
Prijazen pozdrav, LP:)

Nena pravi ...

čudovita vabila

Vladuška pravi ...

Hvala Tanja. Ne ni moje avtorsko, imam ga že nekaj časa, prav iz enih krstnih vabil in če naročnik želi, ga uporabim. Tako, da ga lahko tudi ti :)

VSE DOBRO pravi ...

Krasna vabila in krasno ime Arnož ... kar se pa tiče levih in desnih zavojev življenja, včasih samo naredijo ovinek in čisto nepričakovano potem poti v neki točki združijo ...

Vse dobro ...

Simona pravi ...

Res lepa vabila in misel na njih. Misel, ki jo napisala Moi, pa je še kako resnična.

Tadeja pravi ...

Fotografije su ti odlične, ali ja sam sad znatiželjna po pitanju knjige :)

Vladuška pravi ...

Hej Tadeja! Ta knjiga mi roji po glavi že kakšni 2 leti in sicer ustvarjalna, z raznimi nasveti. Ampak to niso enostavne stvari, predvsem pa je za to potreben denar. Ampak verjamem, da enkrat bom, če ne to, pa kakšno pravljico. Za vse pride svoj čas :)))

Creatissimo pravi ...

Tvoje besede mi zvenijo znano - brez težav se najdem v njih. Enkrat je tako, drugič drugače. Tudi jaz se k sreči še poberem, čeprav se mi zdi, da se čas pobiranja podaljšuje :(. K sreči se najde občasno kakšna pogumna beseda za oporo in je malo lažje.
O tvoji knjigi morava kakšno rečt :).
Drži se in upam, da se kaj vidiva!

Andreja pravi ...

Naj se želje ureničijo - je lahko samo fraza lahko pa je kobinacija besed - polna upanja in pozitivne energije, ki jo nekomu res in čisto zares želiš iz srca. Vsi imamo padce in vzpone in smo nekateri, ki se bolj počasi pobiramo a važno je, da imamo cilj pobrati se. Mravljica pa naj te uspešno ponese v fantazijo ☺