petek, 22. junij 2012

Metulji s srci ali Make It Monday #71

Ja, ja, saj vem. Spet ti metulji in znova ta zelena in oranžna oz. rdeča. Ampak ne morem si pomagat. In zanimivo mi je prav to, kako z enakimi barvami in motivi lahko ustvariš toliko različnih stvari. Vsekakor je ta barvna kombinacija bila tudi prava za ustvarjanje v preteklih vročih dneh, ko se je bilo tako prijetno zateči v klet, edino mesto v hiši z normalno temperaturo. Tokrat sem se malo poigravala s to obliko traku, ki sem jo na eni čestitki prilepila kot 3D dodatek, na drugi pa jo zarisala in jo zamaskirala, da sem dobila končni izgled. Sledila sem namreč ideji in videu za Make It Monday #71.
Here I used one of the sketches from Make it Monday #69 and used a 'bordered sentiment' technique from the last Make it Monday #71. I didn't want to do straight borders, so I draw this one and mask it, like in the video. I also masked the edges and I like the effect, where the text is shifted slightly inside, but the green pattern reach the edges. I just love these butterflies and these colours. I also replaced word 'heart' with the heart stamp on the sentiment and put two hearts on the butterfly wings. I believe that this butterfly will spread a lot of love and change some dreams into reality. Have a nice weekend!
Metulji so dobili piko na i s srci na krilih. Saj poznate tisto o učinku metulja, ki pravi, da lahko zamah metulja s krili na enem mestu povzroči velikanske spremembe na drugem. Ti bodo s svojimi zamahi na eni strani, povzročili veliko ljubezni na drugi, o tem ni dvoma :)) Pa naj to velja za par, ki se bo v kratkem poročil,...
...ali pa za nekoga, ki si upa sanjati na veliko in verjame, da bo zamah domišljije na eni strani prinesel uresničitev želja v realnosti na drugi strani.
Uživajte v podaljšanem vikendu in končno zadihajte malo bolj sveži zrak!

21 komentarjev:

Nena pravi ...

zelo lepa voscilnica

Hali pravi ...

Prelepo, zelena in rdeč srček...krasno, lepa misel, lepo vse!

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

lepo....

moi pravi ...

Totalno kjut. Vidim, da si naredila še eno. Super prideta obe!
Tudi tebi (vama) želim krasen vikend, da si boš nabrala moči.
Morski pozdrav, moi

Mojca pravi ...

Prekrasno Vldka, ti vedno presenetiš s čem novim. Všeč mi je ta 3d učinek in barve so čisto moje. Čudovito! Lep vikend ti želim. Lp!

Helena pravi ...

Krasni sta obe. 3D srčki na metuljčkih bodo prav gotovo ponesli ljubezen na vse vetrove.
Zanimiva tehnika s super učinkom.

Janja pravi ...

Zelo luštni. Lp

Andreja pravi ...

ooo kako sta kjuti in tale tvoja preprostost na čestitkah je takoooo zelooo bogata!!! Mojstrica, ni kaj :-))

Klara pravi ...

Zelo lepi...in čisto nič ni narobe z barvami...:))

MarikaGabez pravi ...

Krasni sta in všeč mi je kako si metuljem namenila tako lepo poslanstvo ljubezni. Tudi postavitem mi je strašno všeč in kako različno "pripovedujeta) tudi z drugačnim številom osrednjih metuljev.

Tanja E. pravi ...

Enkratni sta, čudoviti v svojem sporočilu in barvah, pa motivih... LP:)

Biljana pravi ...

Čudovita je..metuljček bo zdaj-zdaj poletel...

Alenka pravi ...

Zelo lepo!!!Pa tudi barve so mi všeč!

Mojca pravi ...

Čudovito... Ampak, Vladka - to ni za podarit, to je za v okvir dat in občudovat :)

Tadeja pravi ...

Ma neka leptira, kad ti tako dobro stoje! :)
A muke po boji znam. Timna mi je već miljun puta rekla da se skinem više s te crvene, iako mi to teško pada. Ja bih koji put najradije natakla paradajz posred kolača, samo da se crveni! ;))
Prekrasne su čestitke!

Metuljčica pravi ...

Čudovito, obe sta prekrasni!

Goga pravi ...

Tole objavo sem si ogledala takoj,pa ne vem zakaj zadnje čase nekam slabo komentiram. Danes sem si vzela čas za nove in tudi tiste objavljene že pred časom.
Meni je všeč tvoj izbor barv, pa tudi metulji nikoli ne morejo zgrešiti namena:). Všeč so mi tvoji tako enostavni in vseeno tako zgovorni izdelki.

Creatissimo pravi ...

Metuljev se ne naveličam. Ravno dva dni nazaj sem jih občudovala, ko so letali od cveta do cveta. Danes pa sem moje metulje preložila na mizo, da jih bom uporabila na enem od mojih bodočih del. Potem metulje zagledam še pri tebi. :)
Lepo si skombinirala komaj viden odtis za ozadje, vzorec, lepo misel in metulje. 3D učinek vsekakor popestri voščilnico in jo naredi lahkotnejšo. Lepo!

Nella pravi ...

Lahkotna, poletna kombinacija barv in metuljčkov. Krasno. Lp :)

VSE DOBRO pravi ...

Jaz se ne morem naveličati tvojih metuljčkov in teh čudovitih barvnih kombinacij ... in kličem še na mnoge :o)))

Všeč mi je nova oblekica bloga ...

Vse dobro ...

Simona pravi ...

Spet prelepi voščilnici s sporočilom izpod tvojih rok. Intervju pri Moi je super!