petek, 29. junij 2012

Popoln trenutek in intervju

Tu in tam se mi zazdi, da za trenutek ali dva padem v pravljico, kjer škratje tlesknejo s prti 'krc, krc' in za trenutek začarajo svet samo zame. Samo zame naredijo en popolni trenutek, takšnega brez velikega pompa in fanfar in brez velikih dogodkov. Samo neverjetno mirnih 5 minut, ko se zdi, da se je svet ustavil, da se je za 5 minut vse postavilo na svoje mesto, ko nesreče niso možne in je vse enostavno popolno. Ste že kdaj začutili tak moment? Ko se vam je zdelo, da je vse točno, natančno in samo tako kot mora biti. Nič ni odveč, ničesar ni premalo, vse skrbi se za nekaj minut razblinijo, kot da se jih ne spomniš ali kot da jih nikoli ne bi bilo. In takrat tudi veš, da je tisti 'krc' naredil nekaj, zakar bo odslej vse šlo na bolje. Meni se tak trenutek zgodi tu in tam in tako se mi je zgodil v ponedeljek dopoldan, po popiti jutranji kavi, ko sem sedela na balkonu pod oblačnim nebom. Že sem želela vstati, da se spravim h kakšnemu delu, ko sem ga začutila. Slišala sem tisti 'krc' in sem samo sedla nazaj in opazovala nebo in čutila popolnost. Tako je to, popolni trenutki so lahko zelo zelo preprosti, brez ognjemetov in velikih stvari. Samo občutek, da je vse prav. In čeprav nato izgine, ostane nekje v notranjosti in iz njega črpaš energijo še lep čas.
To je bil torej mojih popolnih 5 minut, čestitka pa ja za par, ki bo doživel svojih popolnih 5 minut oz. še kaj več :) Ja, sezona porok je tu in še nekaj časa bodo tovrstne čestitke na sporedu.
Dvoje src, ki s skupno ljubeznijo lahko skozi življenje poletijo na enih samih krilih. Lepo je vedeti, da obstaja še vedno kar nekaj takih parov, ki to resnično zmorejo oz. zmoremo :))))
In 'at last but not least' vam moram povedati še tole. Martina se me je upala intervjuvati :))) in meni se je to zdelo zelo zabavno, ker me še nobeden ni. Vas zanima, kaj sem ji povedala? Najdete ga tukaj. Hvala Martina!

25 komentarjev:

Helena pravi ...

Ej, veš, da je bil tisti "krc, krc" slišen tudi danes zjutraj, ko sem sedela na terasi in pila kavico :) Tako vem, o čem pišeš.
Ko vidim takšne in podobne voščilnice, mi je lepo pri srcu in sem nadvse zadovoljna, ker se imaj(m)o radi.
Intervju mi je nadvse všeč. Zanimiva vprašanja in še bolj zanimivi odgovori.

Tina pravi ...

Ja, to so magični trenutki in ti si svoje krasno opisala. Par, ki se bo poročil, bo dobil izjemno voščilnico. Pa še enkrat čestitke za super intervju.

Creatissimo pravi ...

A pri tebi so tisti škratje?? Ker pri meni jih trenutno ni. Mogoče preveč ropotam z mislimi, ki švigajo sem in tja, mogoče bi me moral kdo udariti po glavi, da bi se ustavila za par minut. Bom preverila, če se kakšen škrat ne skriva pod blazino in se trese od strahu.
Lepo povedano, Vladka in tudi jaz verjamem v 'take' trenutke. Čestitka je tudi ravno pravšnja za dvoje združenih src.
Čestitam tudi za intervju. Lepo sta klepetali z Martino in povedali med vrsticami tudi to, da je v ustvarjena dela vloženo veliko časa, ljubezni in predanosti, ki se lahko odraža v vrednosti izdelka - vsaj pri tistih, ki to cenijo... Berljiv intervju - sta pravi profesionalki! :)
Želim ti še veliko 'krc, krcev' in uspešen posel! Držim pesti zate!

moi pravi ...

To so posebni trenutki, poskušaj obdržati tisti občutek in ga gojiti še naprej. To je to, ko si eno z vsem (kar tudi si) in veš, da je vse prav.
Čestitka je taman za poroko, dvoje src z enim krilom, ki lahko objeta skupaj letita. Kako močno sporočilo.
Se pa tudi tukaj zahvaljujem za pohvale glede intervjuja. Vladko je tako enostavno intervjujat, ko ji beseda tako lepo teče.

Maja pravi ...

Noro lepa voščilnica!

helena pravi ...

Uh, da bi le bilo čim več "krc-ev", ki ti jih (nam vsem) prav privoščim. Čestitka je blazno lepa. Za intervju pa čestitke OBEMA!

Simona pravi ...

Res lepo sporočilo si nam tokrat poslala. Takšni popolni trenutki se res zgodijo, sama jih nisem znala ubesediti, ko pa sem prebrala zapis, sem si rekla. Točno tako se zgodi. Intervju pa je fajn.

Anita Puksic pravi ...

Res lepo napisano, kar mrazilo me je zraven! Jaz ponavadi padem v takšno stanje, kadar poslušam kako se veter igra z listi in travami. In ko opazujem to gibanje.

Intervju je pa prav super! Čestitke! (:

Anonimni pravi ...

Čestitam za super intervju. Pa čim več takšnih popolnih momentov ti želim.
Saša/lunaspi

Janja pravi ...

Voščilnica je zelo lepa. Vajin klepet pa sem prebrala kar 2x :). Super je! Lp

Andreja pravi ...

Krasen intervju sta naredili in en velik plosk za obe :-))
Kar se tiče pa čestitke, je pa zopet dodelana v nulo. Sploh ni veliko na njej, je pa na njej bistvo! Čudovita je!!!

Marika Gabez pravi ...

Najprej me je prevzelo tvoje uvodno pisanje in "krcanje. Ker sem za intervju že vedela in ga brala, sem se potem nasmejala komentarju Jožice, pa čeprav ni nič tako zelo smešnega. In srci sta ČUDOVITI! Tako zgovorni.
In 5 minut. Res morajo biti takšni trenutki popolnosti zapakirani v majhne "časovne vrečkice", ker bi drugače izgubili na svoji globoki vrednosti. Pa naj si še tako želimo, da bi kar trajali in trajali ....

Gourmet forever pravi ...

Lepa in zelo ne mestu - na skupnih krilih ljubezni - pa še kako je res - oba morata v ljubezni letati na enak način, da jima uspe...

Hali pravi ...

Želim ti čimveč teh trenutkov, ljubezni in intervjujev, super si/sta vse izpeljali!

Nena pravi ...

čudovita voščilnica

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

ja, ja , poznam te krc krc trenutke :)
voščilnica pa kot vedno lepa in v tvojem stilu.
tvoj intervju z Martino pa nsa je navdušil, pomiril, razveselil,zabaval... saj smo se mnoge prepoznale v njem. hvala za iskrenost <3

Klara pravi ...

V današnjem, tako kaotičnem času so takšni trenutki pravi blagoslov. Meni so te zgodi predvsem takrat, ko sem nekje v naravi, z možgani na off...takrat, ko slišim tišino in ko občutim vse čudovite barve narave...res je...taki trenutki te napolnejo z energijo in ti dajo občutek neizmernega miru.... :))
Čestitka je zelo lepa...intervju pa sta super izpeljali. ;)

Sonja pravi ...

Včasih si je treba vzeti čas in uživati v miru, da take posebne trenutke sploh lahko opaziš. Škoda je vsakega, ki gre mimo.
tudi čestitka odraža prav poseben dogodek. Še vedno se nisem naveličala teh srčkastih štampiljk in so verjetno ene tistih, ki jih bom obdržala za vedno. čeprav jih trenutno ne uporabljam dosti :)

Jana pravi ...

Ob takšnih trenutkih se pravzaprav zavedaš svoje sreče. Naj jih bo čim več!

Čestitka kot vedno - uauuuuuuu

Mojca pravi ...

Voščilnica je z eno besedo perfektna! Prebrala pa sem tudi intervju ... in res moram reči, da si pogumna pogumna punca in res te občudujem, da si si izbral takšno pot. Lp Mojca

Metuljčica pravi ...

Lepo je prebrati te čudovite zapise, včasih se kar povrnem in preberem ponovno, ker me preprosto prevzame čudovito razmišljanje. Sama ponavadi te lepe trenutke doživim ob večerih, ko se vse umiri, takrat se tudi sama usedem na teraso in uživam ob polni luni in prekrasnih zvezdah.
V čestitki pa kot vedno prepoznam tvoj čudovit občutek za izdelavo le teh.

Tadeja pravi ...

Ima takvih trenutaka i doista su upravo takvi kako ih opisuješ i napune te energijom.
Jedino imam osjećaj kako su kod mene u posljednje vrijeme rijetki, a možda sam samo ja tako rastrgana mislima i svime ostalim, da ih ne prepoznam i propustim :(
Čestitke je baš po mom guštu i dojam starine i boje, ali ja ionako volim tvoj "rukopis".
Odličan intervju, samo provjeri link, nije mi htjelo otvoriti .... :(

Andreja pravi ...

Krasni so taki trenutki. Še lepše bi bilo, če bi dlje trajali ...
Čestitka pa ... prelepa je ... :D

HRANDICA pravi ...

Spet lepa beseda združena z lepim izdelkom. Posebni trenutki so dragoceni, še posebej, ker so tako redki. Uživaj v njih.

VSE DOBRO pravi ...

Dotik besed o majhnih popolnih srečicah je tako resničen ... naj ti jih škrati in vile ali kdorkoli že so ta pravljična čarobna bitja nasujejo čim več na tvoji življenjski poti ...

Intervju je najkrasnejši in vidve tako zelo fajni dekleti ... lepo vaju je imeti ob sebi ...

Vse dobro ...