sreda, 25. julij 2012

Štampiljke s slovenskimi napisi - POROKA

Drage moje, dragi moji (če je kakšen moški, ki to bere :)). Vrnila sem se z delovnih počitnic, ki so bile lepe, a zelo naporne. Kot sovodja tabora s 26-imi varovanci in 9-imi spremljevalci sem imela resnično pestrih 7 dni, v katerih sem se naučila veliko novega, tako o sebi kot o drugih. Po vrnitvi sem najprej dve noči spala po 12 ur in se počasi vrnila v realnost. Ta realnost pa nosi s seboj tudi nekaj za vas. Končno mi je uspelo uresničiti tako vašo kot lastno željo, da nadaljujem z oblikovanjem štampiljk s slovenskimi napisi in tukaj je čisto sveži novi set napisov za POROKO. Tokrat gre za resnično kvalitetne prozorne oz. silikonske oz. akrilne štampiljke (uporabljajo se z akrilnimi bloki), debeline 3,2 mm, kar je največ, kar jih je možno dobiti. Kvaliteta je takšna, ki jo najdete pri znanih ponudnikih tovrstnih štampiljk, kot so Hero ArtsPapertrey Ink ali Waltzingmouse. Set vsebuje 6 napisov in en srček:
Cena seta je 14,99€ + poštnina in ga je možno naročiti direktno pri meni, na naslednjem mail naslovu:  vladka.stampiljke@gmail.com, kjer boste dobili tudi vse podatke v zvezi s plačilom in poštnino. Zaloge so omejene. 

Moram priznati, da sem kar malo s tresočimi rokami izdelovala naslednji čestitki, saj sem bila čisto navdušena ob uporabi in odločila sem se, da vam predstavim preproste čestitke, kjer so ravno napisi tisti, ki jim dajo poseben pečat. Tako vam za prvič predstavljam dva napisa, oba vzeta iz Svetega pisma. Prvega boste našli v Visoki pesmi, ki je ena najlepših ljubezenskih izpovedi in med njimi se najde tudi ta krasna misel:
Spomnim se, da mi je bilo besedilo, ko sem ga prvič prebrala tako všeč, da sem se lep kos le-tega naučila na pamet. Tako močne in bogate so se mi zdele besede.
Drugi del besedila izhaja iz Nove zaveze, iz enega najbolj znanih delov Svetega pisma, ki govori o tem, kaj je ljubezen. Ljubezen res nikoli ne mine in ne bo minila, vse dokler bomo obstajali. 
V njej je vse mogoče. Tudi leteti je možno na krilih ljubezni:
Končno sem bo moj printer lahko malo odpočil in se več ne bom mučila s printanjem in nastavljanjem in oblikovanjem besedila. To mi bo definitivno prihranilo kar nekaj časa, pa še poigravam se lahko z barvami, s katerimi želim napis odtisniti. Grem kar nazaj v ustvarjalnico, da vam v prihodnjih dneh pokažem še kaj več.

17 komentarjev:

Anita Puksic pravi ...

Vau, nekaj je ali v ljubezni ali v tvojem pisanju, da me kar čustveno naredi! Ta čestitka z 'Ljubezen nikoli ne mine' mi je prečudovita, preprosta in močno izrazna!

Goga pravi ...

Iiiiiiiiiiiii, kok so fajn napisi. Čudovito preproste voščilnice si naredila, ko bi jih le jaz znala izdelati tako lepe in preproste :).

Daša pravi ...

Vladka zares čudovite čestitke!!! Upam, da bodo kmalu še kakšne štampiljke s slo napisi, te so mi sicer všeč, a so zelo specifične.

Barbi pravi ...

Zelo so mi všeč napisi in izdelki. Preprostost je tako učinkovita in elegantna. Res lepo. :)

Andreja pravi ...

ooo kako cart čestitke si naredila, tako preproste, pa tako mogočne!
In vsi ti tvoji napisi so krasni! Hvala za novost; naročilo je že oddano :-))
Supercaaaa

Klara pravi ...

Neverjetna si Vladka...lepe čestitke in enkratne štampiljke...ja, visoka pesem je res ena najglobljih čustvenih izpovedi kar jih poznam in dobro si se spomnila uporabiti delček za izdelavo napisov. :)

mihaela pravi ...

Zelo lepo, vse po vrsti!

Helena pravi ...

Super!! Komaj sem čakala in vesela sem, ker so mi vse misli nadvse všeč.
Bi jih kar naročila - dvignila bi osebno, če je mogoče :)

Aja, krasni voščilnici si naredila. Preprosti, ampak je to čisto dovolj, saj pride misel bolj do izraza in pomena.

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

ooo, čestitam za tvoj 2. podvig v štampiljkah.zelo me mika, da bi naročila, a imam preveč drugih želja še. bom počakala, ko nam boš pripravila rojstnodnevna voščila, npr. na mnoga leta, vse najboljše,živi svoje sanje ali kaj podobnega...mogoče si pa premislim.
voščilnici sta nadvse ljubki in sporočilni
želim ti veliko užitkov pri ustvarjanju :)

Mojca pravi ...

Krasne so Vladka, pa še voščilnice so lepe. Sem se že postavila v vrsto ;) LP

Tina pravi ...

Vladka, set je krasen! Vse mi je všeč...misli, pisava.... Pa voščilnice so izjemne! Srečno!

moi pravi ...

Krasne napise si izbrala, mi je všeč, da niso tako klasični.
Čestitke pa ITAK, preproste in učinkovite.
Me veseli, da si seodpočila od dopusta :)

Metuljčica pravi ...

Super napisi Vladka! Jaz bi jih dvignila kar naslednji teden, ko sva dogovorjeni.
Čestitke so preprosto lepe, seveda jim dajo napisi tisto piko na i. Tole je bil pa res pester dopust, bova poklepetali....

Ana K. pravi ...

Vladuška kapo dol za štampiljke! Voščilnice so pa preprosto čudovite!

Tadeja pravi ...

Tako jednostavna, crvena srčeka :), kao da si mene pitala! :)
Natpise i sama obožavam, odlično!

VSE DOBRO pravi ...

Vse je tako preprosto bogato in čisto tvoje ...

Vse dobro ...

Marina pravi ...

Še tule bravo bravo in še enkrat bravo!!! En fantastičen vikend ti želim...pappa