sreda, 1. avgust 2012

Štampiljke s slovenskimi napisi - POROKA IV.

Še en način vam pokažem, kako je možno uporabiti ljubezenske napise iz poročnega seta, potem vas pa malo pustim na miru :)) Želim vam namreč še pokazati, kako lahko razdelite napis tako, da bo deloma na prvi strani, deloma pa v notranjosti. Pri tem sem uporabila 2 štampiljki in sicer napis, ki ga vidite na čestitki in pa 3 pikice iz napisa: 'Živela sta srečno do konca svojih dni...'. Prvo vrstico in tri pikice sem najprej odtisnila na trak iz eko kartona, ki služi kot zapiralo za čestitko:
Nato pa sem tri pikice in drugi del odtisa odtisnila še v notranjosti. To je zelo priročno, sploh če se vam ne da ali pa nimate časa, da bi v čestitko pisale besedilo. Tako se samo še podpišete in stvar je rešena. :) 
Takšni odtisi zahtevajo nekoli več natančnosti, predvsem ko štampiljko namakamo v barvno blazinico. Treba je paziti, da pri tem ne namočimo besedila, ki ga ne želimo odtisniti oz. če se nam to zgodi, štampiljko na odvečnih mestih previdno obrišemo. Bom v prihodnje pripravila en post na to temo na Ustvarjalni skrinji nasvetov, kjer vam dolgujem še nekaj besed o Distress markerjih. Kar pa nas vodi že k naslednjemu izdelku, kjer sem verz namenila kot uvodno besedilo na vabilu in ga odtisnila dvobarvno. Prav tukaj sem uporabila Distress markerje:
Podobno sem verz uporabila tudi na drugem vabilu, kjer pa sem ga odtisnila s črno barvo in zgleda skoraj tako, kot bi bil natisnjen. Tako lahko svojim naročnikom ponudite tudi besedila s tovrstnimi verzi.
Še vedno pa velja, da je set še možno dobiti. Za vse tiste, ki ste se ravno vrnile z dopusta in vam sploh ni jasno o čem govorim, vam naj povem, da gre za nov set štampiljk s slovenskimi napisi in več o tem pa si lahko pogledate tudi v predhodnih postih. Set stane 14,99€ + poštnina in ga lahko naročite na vladka.stampiljke@gmail.com

18 komentarjev:

Mojca pravi ...

Uau tole je pa res lepo in hvala ker deliš svoje ideje z nami. LP

Ana K. pravi ...

Se pridruzujem Mojci, res lepo!

Goga pravi ...

Jupi, kakšne krasne ideje. Štampiljke že imam, samo še narediti bo potrebno kaj :).

Biljana pravi ...

Prekrasno...

Klara pravi ...

Sem čisto brez besed...lahko samo občudujem in vzdihujem...aaaaaaahhh. :))

Helena pravi ...

Obvladaš v nulo: od ideje do izvedbe in predstavitve. Vse, kar nam predstaviš je usklajeno in prekrasno. Hvala tudi za tole idejo!

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

joj, saj te komaj dohajam. ena ideja boljša kot druga!!
res pa je, da vse skupaj dobi še dodano vrednost na tvojih prečudovitih fotkah. Nas boš naučila tudi fotkat?
super si!!!

Andreja pravi ...

Zelo lepo, sploh prva varianta je res dobra in zanimiva! Spet si delala lepo :-))

Alenka pravi ...

Super ideja in spet fantastično izvedeno!!

Simona pravi ...

Še nea prekrasna izpod tvojih rok. Hvala za ideje, ki jih prijazno deliš z nami.

Metuljčica pravi ...

Tole sem videla v živo in hvala ti za vse čudovite ideje. Komaj čakam, da preizkusim štampiljke.

moi pravi ...

Super ideja s tem odtisom zunaj, ki se nadaljuje v notranjosti.
Všeč mi je izbira barv, oblik, ah kaj govorim, VSE mi je všeč!

Maja pravi ...

Priznam, da me prav matraš s temi čudovitimi štempiljkami in izdelki. Razmišljam samo, kako bi to aplicirala na blago - bom že pogruntala, bom. :)
In moram pohvaliti še tvoje fotografije, ki so res profesionalne.

Marina pravi ...

Vladka kako čudovita vabila=) In veš kaj... Ravno danes sem se malo igrala s tvojimi- OK zdaj so že moje=)- štampiljkami in ne boš verjela... Tudi jaz sem jih razdelila... Ampak jaz rada moje štampiljke režem, tako da sem si tudi tvoje že privoščila in razrezala en napis=) Drugače so pa super in vse, ki okrevate hitro pisat Vladki... Se splača=)

Tina pravi ...

Prekrasna objava. Toliko nasvetov in idej na kupu! Zelo so mi všeč oblike, pa zapiralo in bogate barve...SUPER!

Tanja E. pravi ...

Ni kaj dodati odličnim komentarjem k tvojim odličnim objavam. Samo občudujem, zares lepo, izvirno, dodelano, skladno, sporočilno. Bravo, LP:))

Creatissimo pravi ...

Tale eko papir tudi jaz občudujem in se zelo sklada z rdečo barvo, kajne? Zapiralo mi je zelo všeč, pa seveda je tudi vabilo krasno!
Lepo skrbiš za produkcijo novih SLO štampiljk in tako znaš pihati na dušo, da le malo manjka, da jih tudi jaz ne bom nujno potrebovala, čeprav nisem ena tistih, ki na voščilnicah uporablja napise ;).
Vidim tudi, da te vroče poletje ni nič zaustavilo pri ustvarjanju...

Marika Gabez pravi ...

Čudovito!!!