torek, 14. avgust 2012

Štampiljke s slovenskimi napisi - ROJSTNI DAN

Drage moje. Sem vam imela namen pokazati še več čestitk z mislimi, ker pa so te že skoraj pošle (ostala sta samo še dva seta), vam predstavljam še četrti in res zadnji set, ki ste ga nekatere morda najbolj čakale. Gre za set Rojstni dan. 
Pa vendar bom v tej objavi združila štampiljko iz seta Misli (na zunanjem delu čestitke) in eno iz seta Rojstni dan (v notranjosti). Jaz sem že ena tistih, ki z veliko ljubezni čestitko naredim, pisat se mi je pa ne da :) Zato je idealno, če lahko uporabim kar odtise.
V bistvu bi ju lahko tudi zamenjala in 'Vse najboljše' odtisnila zunaj in misel v notranjosti. 'Vse najboljše' sem odtisnila dvakrat, najprej z svetlejšo barvo in nato še čez z temnejšo. Z prozornimi štampiljkami se to odlično da, ko vidiš skozi, pa še deluje nekoliko 3D.
Čeprav sta seta Poroka in Rojstvo že pošla, pa še vedno zanju zbiram naročila in če bo le-teh dovolj, bom sete dala tudi ponovno izdelat. V prihodnje bom vsekakor pokazala še več čestitk in uporabe štampiljk, ampak za kak dan dva vas pa pustim na miru :))) Zadnje čase sem vas res bombardirala z objavami :) Ja, tudi zadnji set ima isto ceno, to je 14,99€ + poštnina in ga naročite na vladka.stampiljke@gmail.com, kamor sprejemam tudi naročila za ostale sete, ki so pošli.
Jutri je praznik in zagotov boste mnogi izmed vas pobegnili kam na morje ali v planine ali pa enostavno uživali na domači trati. Kjerkoli že boste, naj vam bo lepo in zavrtite si veliko glasbe za srce :))

12 komentarjev:

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

super!! pa sem jih dočakala & že poslala naročilo.
voščilnica pa čudovita kot vedno!

Tina pravi ...

O, kako je nežna in lepa. Mali srček na metulju je krasna pika na i. Tudi jaz porabim še pa še časa, da voščilnico izdelam...potem pa mi je tako težko nekaj pametnega spraviti skupaj za v notranjost. Tudi ta set je zelo lep in uporaben.

Simona pravi ...

Prave male umetnine so te tvoje voščitke. In tudi zadnja je ravno takšna.

Klara pravi ...

Zelo lepa in nežna čestitka. A, si sama naredila srček, al je zalepljen? Set pa je itak super. Všeč so mi različni fonti pisave. Bravo Vladka. :)

Alenka pravi ...

Lepa čestitka! Napisi so pa spet taki, ki bi mi prav prišli:):)Malo se moram nazaj držat, mogoče kasneje:):)

Helena pravi ...

Super Vladka za vse skupaj: set štampiljk Rojstni dan, voščilnica, napisano in fotke. Vse ti gre kot namazano in je narejeno z veliko mero okusa, natančnosti, potrpežljivosti. Ni čudno, da je končna podoba fenomenalna in občudovanja vredna.
Hvala za lepe želje. Naj tudi tebi praznik mine v lepem in prijateljskem razpoloženju.

Mojca pravi ...

Oh tale je pa res tako krasna Vladka. Teli tvoji napisi so tako lepi in uporabni, hvala ker nas razvajaš :P Lepo praznuj. LP

Gourmet forever pravi ...

Res nas razvajaš! Lep praznični dan tudi tebi!

Hali pravi ...

Prelepo, nežno... krasni napisi. Super združiš vse lepo! Lep praznik tudi tebi!

Andreja pravi ...

Super je tudi ta set, ki sem ga jaz res želela imeti in tukaj je!
Čestitka je čudovita in dobro si se znašla v notranjosti :-))

Tanja E. pravi ...

Enkratna si v svojih kreacijah, tudi tokrat zelo zelo lepo. Lepo bodi, LP:)

moi pravi ...

krasna voščilnica in še en krasen set. komaj čakam, da ga začnem uporabljat!