sreda, 14. november 2012

Zimska idila

Včasih bi vam rada povedala toliko stvari in ko želim začeti ne vem kje je začetek te niti, ker jih je polno, raznobarvnih in potem se izgubim, kot se niti zavozlajo. V trenutku, ko pa začnem na veliko razmišljat kaj naj napišem, pa se zgradi zid besed, ki nikakor nočejo v pravilni vrstni red. Skratka ena gmota v moji glavi, ki se bo prej kot slej morala nekam skotaliti :) Se mi zdi, da je moja glava še najbolj na mestu kadar ustvarjam, ko se vse postavi na svoje mesto. Mogoče tudi zato, ker sem takrat fokusirana na eno stvar in to na tako, ki me pomirja.

In ko zabredem najbolj globoko v svoj mir, ko se delci papirja sestavljajo in hitijo proti koncu, takrat nastanejo izdelki, ki so mi najbolj ljubi, kateri zagotovo ne bodo šli od doma. Ni nujno, da so to moji najboljši izdelki, imajo pa nekaj, mogoče ta ujet trenutek miru, ki ga vidim samo jaz in zato tega izdelka ne spustim iz rok. In eden izmed takih je ta.
Najbolj sem se zabavala ob izdelovanju ozadja za katerega sem uporabila eko karton, belo blazinico, Distress inke, turkizno blazinico in na koncu tempero. Vse skupaj sem zaključila z nekaj odtisi snežink in to z novo blazinico. Dolgo sem namreč iskala res dobro belo blazinico in to ta Color box zagotovo je. Pri ostalih se mi je dogajalo namreč to, da se odtisi skoraj niso poznali, ti pa definitivno ostanejo in se vidijo.
Na takem ozadju sem takoj videla moja dva nova jelena in smreko in seveda je bilo za pravo zimsko idilo treba dodati nekaj snega. 
Za piko na i pa še napis, tokrat iz seta Misli, ki se mi zdi primeren tudi za novo leto.
Uživajte, imejte se lepo!
Jaz pa vam tudi tokrat povem, da je na voljo še nekaj paketkov štampiljk, tudi Misli, tako da mi le brž pišite preden zmanjkajo  in to še vedno na vladka.štampiljke@gmail.com :)

29 komentarjev:

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Vladuška, tako pravljično resnične so te voščilnice. Napis je pa na mestu. Zelo lepe.
Pozdravček Tamara

Kristina pravi ...

Čudovito si napisala, čeprav praviš, da ne gre. Voščilnica pa odseva posebno vzdušje, ki si prelila v papir. Enkratna.

moi pravi ...

Res je nekaj posebnega in ozadje takoj pade v oči. Če pa tebi reflektira še ves notranji mir, ki si ga imela pri ustvarjanju, pa verjamem, da ti je še posebno draga.

Tanja E. pravi ...

Čestitka čudovito seva ta mir ob ustvarjanju, o katerem pišeš...zelo lepo si ubesedila to našo zasvojenost z neprecenljivimi trenutki čistega ustvarjanja, ko se misli umaknejo in samo si v ustvarjalnem procesu, z rahlo pordelimi lici in tiho vzhičen nad vrenjem idej...taka čestitka je potem res za doma, čudovita je, LP:))

Goga pravi ...

Čudovita praznična idila veje iz tvoje voščilnice, krasno si skombinirala vse, popolno izdelano ozadje in jelenčka. Napis je pika na i izdelka.

Prav takšen in ostali napisi so včeraj pristali tudi v mojem poštnem nabiralniku, hvala ti zanje in za tvoje potrpljenje z mano :).

Objemček Lili

oldpunca pravi ...

Iz tega krasnega izdelka je čutiti mir in vso ljubezen, ki si jo vložila v ustvarjanje. Enostavno čudovito in popolno.

HRANDICA pravi ...

Sem že enkrat povedala, da je krasna in zdaj še enkrat potrjujem.

Katarina B. pravi ...

Čudovite čestitke :)

Andreja pravi ...

Tako pomirjujoče deluje; se ne čudim, da bo kar zate :-))
Super si jo zložila skupaj, krasne barve, vse štima!

Helena pravi ...

Vladka, rada bi bila muha (ne ona nadležna), ki bi te opazovala pri delu v tvoji ustvarjalnici! :) Kako pravljično je to, kar si tokrat pokazala!! Komaj čakam, da bo nekaj podobnega okoli nas.
Hvala za nasvet glede bele blazinice. Si jo nabavim.

Metuljčica pravi ...

Kako lepo zimsko idilo si nam pričarala, s svojim pisanjem pa si posula še zlati prahec, tako da lepa hvala. Čudovita voščilnica.

Janja Z. pravi ...

Tale zimska idila mi je zelo všeč. Tudi mene ustvarjanje pomirja. Hvala za nasvet glede bele blazinice.
lp Janja

Anonimni pravi ...

vladka, tvoje čestitke so res neka čudovitega, pravi balzam za dušo.
še naprej lepo ustvarjanje!
lp
iris

mihaela pravi ...

Čudovito, kot vedno!

Simko pravi ...

Prava zimska idila v lepih barvnih tonih... :)

Mojca pravi ...

Uaaaaaau tole ozadje pa je nekaj, tako krasno pričara zimsko idilo. Napis pa doda voščilnici še tisto piko na i. LP

Simona pravi ...

No, če boš kdaj opazila dve muhici v svoji delavnici - sva to jaz in Helena, bi se ji rada pridružila pri firbcanju. Res bi te bilo zanimivo opazovati, če pa bi ob tem še malce brali tvoje misli... Prekrasno si opisala svoje občutke in hvala, ker jih deliš z nami.

Keti's Projects pravi ...

Čudovita. Ozadje je noro. Napis pa itak super uporaben. Jaz tvoj set Misli naravnost obožujem. Lp

Nella pravi ...

Krasna objava s čudovitim izdelkom. Vedno znava navdušuješ, hvala ti za to!

Hali pravi ...

Spokojnost je bila prva misel, ki mi je šinila skozi možgane, ko sme videla prekrasno čestitko... in evo tako si jo tudi ti opisala... hvala za namig za blazinico, belo je res težko najti vredu!

Janja pravi ...

To je prava zimska pravljica. Podlaga, ki si jo tokrat ustvarila je enkratna ..... hmmmm in jaz zapravljam denar za vzorčasti papir :). Lp

Marina pravi ...

Vladka, te čisto razumem, zakaj te voščilnice nočeš dati iz rok. Tudi jaz je nebi. In veš da se tudi meni velikokrat dogaja, da se čisto zatopim v svoje ustvarjanje in seveda se v tem trenutku odpre čisto nov svet, tisti "realni" pa čisto izgine. Se pa moram popolnoma strinjati s teboj, da je ColorBox res blazinica in pol in se resnično lepo vidi na vseh podlagah=) Pozdravček,

helena pravi ...

Ma predhodnice so že vse povedale, še jaz - fenomenalna je. Delati "svoja" ozadja pa je prav mega!!!

Klara pravi ...

Krasno ozadje si ustvarila...in motiv je res kot iz pravljice. Prav popelje me na zasneženo gozdno jaso. Jaz je tudi ne bi dala iz rok....sploh, če bi bila tvoja ;))

Biljana pravi ...

Prekrasna idila....

Nena pravi ...

zelo elegantna

VSE DOBRO pravi ...

Globoka in resnična misel in prečudovita čestitka ...

Vse dobro ...

Špela pravi ...

Pravljična idila, to je bila moja misel ;) Kot vse tvoje, je tudi tale krasna! Hvala za informacijo o beli blazinici, ki je prava. Sem najprej mislila, da si uporabila belo akrilno barvo (meni se odlično obnese, vse bele blazinice so kr nekaj - StazOn sem bila prepričana da bo, pa se ni izkazal...) :)

Creatissimo pravi ...

Najlepše je, kadar lahko na izdelku začutim dušo ustvarjalca... In na tej voščilnici se občuti notranji mir, pa vendar živost, radovednost. Občuti se toplina, pa čeprav je prikazan zimski motiv...
Hvala, Vladka, ker daješ toliko sebe, ker nam odpiraš svoje srce, ker se kažeš, takšna kot si.
Lep vzgled si in navdih!