sreda, 3. april 2013

Ko me inspirira #12

Pa smo prišli že do muhastega aprila in pravijo, da naj bi pokazal svoj pravi obraz in ostal sam sebi zvest. Tudi to je veliko vredno in nas opominja na to, da moramo tudi sami sebi ostati zvesti. Ne smemo pozabiti na lastne potrebe in želje in se potopiti in izgubiti v željah in potrebah drugih. Kolikokrat pozabite nase? Se vam na trenutke zazdi, da živite mimo samega sebe in zgolj opazujete svojo lastno življenje? Skrajni čas, da se znova združite s svojim jazom in naredite nekaj, kar bo prineslo veselje samo vam in ko se boste znova počutili celostno in eno. In ko takole razmišljam, se takoj vidim na balkonu, v družbi novo zasajenih rož, s skodelico kave in naravnim MP3 v obliki požvižgajočih ptičk. Pride čas tudi za to. Če ne z muhastim aprilom, pa zagotovo v maju.
Ste kdaj pisali dnevnik? Jaz sem ga in še zdaj ga nekje imam in prav zabavno je včasih prebirati, kaj mi je svoj čas povzročalo probleme :) Tudi dnevnik je lahko v pomoč pri tem, da ohranjamo svoje želje in samega sebe in tale je namenjen za 18-letnico, ki še ima veliko pred seboj in še veliko zunanjih in notranjih iskanj. Mix media se glasi najin tokratni izziv s Tino in ker sva se v zadnjem času obe navdušili nad tem, je to resnično pravi izziv za najini drobni dušici :))) Za navdih vam dajem kar mojo Mixed Media tablo iz Pinteresta, tukaj jo najdete.
Fronto dnevnika sem izdelala iz kartona, ga oblekla v bordo rdeč foto karton in izdelala osrednji sprednji in zadnji del iz platna in s pomočjo različnih barv. Če se še tako trudim, na koncu vedno pristanem pri odtenkih turkizne. Vse skupaj sem popestrila s srci in kuverto ter napisom. Podobno tudi na zadnji strani:
Če vam je do tega, da si umažete prste z barvo in se potopite v pisani svet, je tale izziv kot nalašč. Ko me inspirira je namenjen namreč prav temu,  da uživate v ustvarjanju, da poskusite kaj novega in da virtualno skupaj izdelujemo in se zabavamo. Tudi tokrat eno izmed vas izžrebam in ji podarim kakšno malenkost. Do takrat pa se zabavajte ob tem kar počnete in vmes še pokukajte k Tini in si oglejte kaj lepega nam je pripravila. 

28 komentarjev:

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Čudovito,
sploh se ne morem nagledat-
bravo
lep pozdravček

Mojca pravi ...

kako krasno ozadje si ustvarila. pav veselje je pogledat! vedno se sponita kaj novega. super! lp

oldpunca pravi ...

Zanimivo, kako nas vedno vleče k eni barvi! Pri meni je to oranžna :-) Super izziv. Spet se bo pacalo :-) Dnevnik je čudovito okrašen.

Klara pravi ...

Wow Vladka...to je tako mega. Sama tudi rada exsperimentiram ampak na žalost mi zmanjkuje časa in kot praviš ti...življenje enostavno hiti mimo brez vmesne postaje. Dnevnik si krasno "zmiksala" skupaj. :))

Sonja pravi ...

Uhh, super je ♥ zdaj sem hitro začela slediti še tvoji tabli na Pinterestu :) Upam, da se še kdaj lotiš mešanih projektov.

Tina pravi ...

Vladka, tvoj dnevnik mi je super in za mlado punco sploh ne bi mogel biti lepši! Všeč mi je globoka turkizna barva in različni, veseli elementi na super vihravem ozadju.

Danica pravi ...

Čudovito! Všeč mi je. Lp

Simko pravi ...

Neverjetno.... SUPER IZGLEDA! Sama še nikoli nisem poskusila mixed media tehnike in sploh ne vem, kako se je lotiš... :) ... tebi Vladka pa gre ta tehnika odlično od rok... BRAVO!... Sedaj pa grem pokukat še k Tini... :).

*Urška* pravi ...

Krasno,prekrasno!

VSE DOBRO pravi ...

Tudi jaz samo gledam in gledam in se ne morem načuditi ... čudovito res ... sicer tvojih tehničnih razlag ne razumem najbolj :o))) ampak izgled tega ljubkega dnevnika pa je fantastičen ... Vse čestitke za domiselnost in izvedbo ...

Vse dobro ...

Helena pravi ...

Ooo,si fajn packala, da je nastal ta enkraten dnevnik. Všeč mi je mešanica različnih barv, vzorcev, napisov ...

Alenka pravi ...

Zelo lepo je tole tvoje packanje!

Metuljčica pravi ...

Super, prelep dnevnik je nastal s tvojim packanjem, pa prav lepo si ga popestrila z dodatki.

Cardarian pravi ...

Zelo lep mixed media dnevnik! Upam da bo to tudi mene inspiriralo!
Lep pozdravček,
Cardarian

Kefa pravi ...

Super si to sestavila...meni je ta tehnika kar zapletena, čeprav mi je zelo všeč.

Lp

Simona pravi ...

Spet tvoj krasen izdelek in upam, da se vam pridruži čimveč ustvarjalk.

Unknown pravi ...

OOoo Vladka. to pa skorajda ni tebi podobno, ko imaš običajno vse premišljeno na svojem mestu z vsemi čudovitimi detajli. Pa vendar se vidi, da so to ustvarili tvoji prstki, ker je domiselno in krasno izdelano. Super. Me kar prime da bi tudi jaz. :)

Mojca pravi ...

Ne vem, naj berem ali gledam... oboje me do kosti inspirira :)

Janja pravi ...

Uh ne vem kako vam to uspe, je pa zelo zanimivo in lepo.
Moram pokukati na tvojo tablo, morda pa le umažem prste :)). Lp

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Čudovit dnevnik! Vesela punca, ki ga bo dobila. Meni je v najstniških letih veliko pomenil, pa je bil samo porisan zvezek. Tvoj pa je že na zunaj edinstven.

HRANDICA pravi ...

Spet nekaj čudovitega. In ja, zagotovo potrebujemo barvne popestritve za te čudne zimske podaljške.

Andreja pravi ...

ooo kako čudovito "packanje" (vsaj jaz tako pravim tej tehniki :-)) Krasen izdelek! In tvoja "tabla" je prav navdihujoča .... morda, morda se pa lotim tele tehnike :-))

MarikaGabez pravi ...

Veš, da si nikoli isem mislila, da bi te toliko zaneslo v "te nove vode". Ne znam povedati. Ja te vode, vendar sem te vedno videla v nekem zelo "svetlem stilu". Te barve, ki so sicer lepe in meni všečne, moram še nekako povezati z Vladko. Zelo lepo, razgibano, pripovedno ... Všeč!!!

Goga pravi ...

Prava mučiteljica si, od dneva, ko se je pojavila me me tuči, tvoja objava seveda! Nobenih izkušenj nimam s takšnimi tehnikami, pa mi zato ne dajo spati. Iščem, kopljem preučujem................

Renata pravi ...

Lepa, nekaj novega. Čakam, pa tudi, na tvojo, novo kolekcijo štampiljk.

Kirena pravi ...

Prekrasen dnevnik. Prelepe barve.

Biljana pravi ...

O, čudovito, pa še več barv kot ponavadi...odlično!

moi pravi ...

Krasno "packanje" in zelo lep dnevnik. Mogoče mi tokrat uspe ujeti izziv ;)