torek, 28. maj 2013

Odtis s Scrapping Cottage šablono

Medtem ko vlečemo na plano puloverje, ki smo jih že pospravili na zadnji konec omar in znova obračamo gumb na termostatih, se v moji glavi iskrijo nove ideje z novimi Scrapping Cottage šablonami. In ker se zadnje čase tako navdušujem nad embosiranimi odtisi, ki jih nato lahko pobarvam, sem se tega domislila tudi s šablono, ki sem jo uporabila kot štampiljko in nastalo je tole:

Hello ladies. Are you thinking that I prepared CottageCutz post without Scrapping Cottage die? No, I just used it on unusual way. I used die as a stamp and here is the result:
Ideja se mi je porodila medtem ko sem prelagale šablone po rokah in kot oblaček nad mojo glavo se je izrisala podoba šablone kot štampiljke. Naj vam pokažem prvi del postopka. Uporabila sem šablono Bella Leafy Branch, Versamark blazinico, beli prah, kos papirja in seveda grelec oz. po domače pištolo za embosiranje, ki piha vroč zrak, da se prah raztopi. Najprej sem z Versamark blazinico potapkala šablono tako, da so ostri deli, ki služijo kot nožki, bili povsem namazani z blazinico. Nato sem previdno šablono obrnila na papir in pritisnila. Temu je sledilo klasično vroče embosiranje z belim prahom, nato pa še barvanje, kjer sem uporabila kar zeleno in rdečo blazinico. Distress Inki so na primer odlični za to.

Are you curious how I did this? I will show you. This is the material which I used: Scrapping Cottage new die Bella Leafy Branch, Versamark inkpad, white cardstock, white embossing powder and distress inks for coloring. First I inked the die with Versamark and then I "stamped" with die like with a stamp on white cardstock. After that, I embossed the stamped image with white embossing powder and coloured the image with red and green distress inks



Sploh se ne zavedamo koliko različnih načinov je, da uporabimo vse materiale, ki jih imamo doma. In prav zato je svet ustvarjalnih blogov ena ogromna zakladnica idej. Včasih pa pomaga tudi če material prelagamo po rokah :) V notranjosti sem nato uporabila sam izrez iste šablone, ki je tako nežen in lep in tokrat sem pustila belini, da spregovori. Nove Scrapping Cottage šablone so resnično drugačne, tako v materialu kot v motivih in zagotovo bodo navdušile marsikatero od vas. Lahko si pogledate kaj so z njimi že ustvarjale drugo predstavnice dizajnerskega tima na CottageCutz blogu.
But, of course I also cut out one peace with the same die and added it in the inside of my card. This new dies cuts are so gentle and beautiful. You have to check also the projects of other girls from CottageCutz DT. Have a nice day!

20 komentarjev:

Simona pravi ...

Ideje se ti kar nizajo. Krasnja je.
Tako zunanjost kot belina v notranjosti. Hvala, ker ideje deliš z nami.

Gourmet forever pravi ...

Prekrasne! Vse po vrsti!

Simko pravi ...

To je pa nekaj drugačnega... :). Super ideja, da si šablono uporabila kot štampiljko! Pa še s tutorialčkom si nas razveselila. Hvala! Voščilnica kot celota z dopolnjeno notranjostjo pa je ČUDOVITA, kot vedno!!
Pozdravček,
Simona

Kirena pravi ...

Super ideja in seveda odlična izvedba.

Tanja E. pravi ...

Vladka, odlična ideja se ti je porodila res. Uprabno:))
Naredila si zelo lepo čestitko (spet), zelo mi je všeč tudi vsebina napisa in pa tista zavihka na robu.
In notranjost z belino tudi govori svojo jasno sporočilo, LP:))

Maja pravi ...

Tvoj blog je enkratna zakladnica idej! In tudi ta ideja, kako še uporabiti šablone je le ena izmad mnogih.

Metuljčica pravi ...

Hvala tudi z moje strani, predvsem zato, ker si pripravljena deliti svoje enkratne ideje. Čestitka je spet narejena v nulo, kot znaš ti.

Helena pravi ...

Tvoja skrinja je prav zares polna z idejami, ki jih potem fantastično realiziraš. Ne vem, če bi se sama spomnila in uporabila šablono kot štampiljko???!!!
Belina je spregovorila :) Občudujem tvojo izvirnost!

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Tvoja domišljija nima meja
in kako sem vesela, ko jih presežeš-
čudovita je
lp Tamara

Kristina pravi ...

Hvala za genialno novo idejo - kar klika mi v glavi, kaj vse lahko naredim!!! Voščilnica je pa še ena tvojih mojstrovin - bela vejica v notranjosti je čudovita pika na i.

Mojca pravi ...

Pri tebi je pa res vedno kaj novega in tole je prav nora ideja! Treba preizkusit :) LP

Klara pravi ...

Super izvedba...ja, si bom mogla nabaviti kakšno od teh šablonc. Res so krasne...in ti jih znaš tako dobro uporabiti. :))

moi pravi ...

Krasna ideja. Včasih je res fino, če kaj prelagaš ;)

Danica pravi ...

Huda ideja! Hvala ker jo deliš z nami. Voščilnica pa je čudovita.
Lp Danica

Hali pravi ...

Vladka, polna idej. Krasna voščinica je nastala. včasih imamo res kakšno stvar pred nosom,le up. je ne znamo -)

Barbara pravi ...

Super ideja in krasna voščilnica je nastala izpod tvojih čarobnih rok :)

BojaMoja pravi ...

Hudo! To mi pa sploh ni padlo na pamet, da bi lahko šablono uporabila tudi kot štampiljko ♥ ♥ ♥ izrezala iz mos gume in štempljala, to ja, kaj več pa ne :) moram preizkusiti ♥ ♥ ♥

Janja pravi ...

Vladka, ideja je odlična. Seveda jo je potrebno znati tudi lepo izpeljati in tebi je to čudovito uspelo. Lp

Danii pravi ...

Čudovita čestitka in super ideja :-)

Tina pravi ...

Vladka, ti si res genialec! Ful dobra ideja in čudovito izpeljana.