sreda, 8. maj 2013

Skozi vrata / Ornate Door

Se vam kdaj zazdi, da bi lahko objeli svet in da kamorkoli stopi vaša noga, ste doma? Od kar delam v Grazu se mi zdi, kot bi se mi obzorje in življenski prostor razširil. Zanimivo je, ko se zaveš da je pravzaprav vseeno po kateri poti hodiš in kateri jezik govorijo ljudje okoli tebe. Tvoji koraki povsod odmevajo isto in ljudje so povsod takšni in drugačni in sonce isto sije tu in tam. Zanimivo, tole je še ena velika življenjska šola zame, ki se je pol leta nazaj še nikakor ne bi nadejala. V novem okolju se kaj hitro zaveš lastne prilagodljivosti in da strah ni meja, ampak samo ograja preko katere je treba preskočit, da lahko prideš do dodatne svobode. Je že tako, da se včasih zdi zid previsok, ampak vedno se najde razpoka ali porušen del, da lažje prestopiš. Ali pa ti morda kdo posodi lestev. Ali pa na koncu koncev ugotovite, da so pred vami vrata, ki jih samo odprete in greste naprej.
This 'N That izdaja šablon je tako raznolika, da je mogoče ustvariti vse mogoče stvari. In medtem ko nas sonce prijetno boža in skušamo kar največ časa preživeti na svežem zraku, pa sem se samo za trenutek spogledala z božičem in ustvarila za CottageCutz blog nekoliko bolj praznično čestitko, čeprav bi se jo dalo uporabit tudi za kakšen drugi namen. Včasih sem tako rada izdelovala vse mogoče pohištvo iz papirja in ga dodajala na svoje čestitke in to še v času, ko sem večinoma vse izrezovala s škarjami. Zato se seveda nisem mogla upreti tem krasnim vratom. Tudi tokrat je bil eko papir osnova za vsak del na tej čestitki in nekoliko zelenja in obešeno srce, ki paše k napisu se mi je zdelo povsem dovolj.
This 'N That release is really so various, that can be use for all different paper projects. I know we are still far away from Christmas, but this beautiful door associated me on this time of the year. It was a time, when I love to create and cut furniture from paper and put them on cards. I was using just my scissors for that. But with new This 'N That release and Ornate Door die everything is easier. I completed my card with some greenery and hanging heart. It is really interesting how I didn't want to use hearts on my projects before, but now they are almost on all my cards, tags... That is the proof how we are changing. I wish you wonderful day and don't forget to stop by on CottageCutz Blog.


Napis je od PTI, iz seta Love Lives Here: Holiday
Barvala pa sem kot ponavadi z Distress Inki (Vintage Photo, Walnut Stain, Tea Dye, Fired Brick and Forest Moss)

24 komentarjev:

Andreja pravi ...

uuu kako krasna šablona, zelo zelo mi je všeč!!!
In tvoja varianta na voščilnici je še krasnejša :-)))
Lepo voščilnico si naredila!

Helena pravi ...

Všeč mi je tvoj zapis, kako strah ni ovira, ki bi nas omejevala, ampak je možnost, da začnemo nekaj novega.
Praznična voščilnica je enkratna. Resnično mi je tvoja uporaba SC šablon zelo navdihujoča, ker znaš z njimi ustvariti zgodbo.

moi pravi ...

Ta vrata si spet čudovito izrezala. Seveda srček ni smel manjkati ;)
Tudi meni so všeč tvoje zgodbe, ki jih zapišeš zraven predstavitve izdelka. Vesela sem, da se je zate tako lepo zaključila pot, po kateri si šla. Včasih nas življenje prisili, da zavijemo s svoje začrtane poti, da nas pripelje tja, kamor smo dejansko namenjeni.

Maja pravi ...

Saj vem, da sem že večkrat napisala, pa se moram spet ponoviti - tvoja domišljija je neomejena. Vsako šablono znaš maksimalno izkoristiti in ustvariti voščilnico za najrazličnejše priložnosti. Super!

oldpunca pravi ...

Tudi jaz se bom ponavljala :-) Čudovito voščilnico si ustvarila. Z malo elementi velik učinek. Super! Zelo lepo si strnila misli o novih priložnostih.

Simko pravi ...

Življenske zgodbe nas velikokrat navdihujejo pri ustvarjanju in nam omogočijo, da s papirjem uspemo ustvariti in ujeti neprecenljive trenutke in spomine. Krasno si uporabila vrata, ki lahko pomenijo topel dom, dobrodošlost ali pa še vse neznano, kar življenje ponuja.
Za konec pa še en lep pozdravček,
Simona

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Krasna je,
lp Tamara

Mojca pravi ...

joj kako je lepa Vladka. še vedno občudujem tole tvoje pacanje s temperami in se kar ne upam lotit, mislim, da pri meni ne bi tako lepo izpadlo kot pri tebi. lp

Goga pravi ...

Čudovita vrata in čudovita zgodba. Kakor te lahko za tako lepimi vrat čaka le topel in dišeč objem dragih ljudi, tako te na koncu s strahom podkrepljenih korakav čaka le uspeh.
Tebi ga šelim veliiiiiiikko!!

Hvala za darilček <3

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Lepo si zapisala. Strah je samo ograja preko katere je treba preskočit...močna misel. In preprosto lepa voščilnica.
Želim ti vse dobro še naprej :)

VSE DOBRO pravi ...

Nadvse lepo si zapisala ... čudovita čestitka kot vedno in naj te objemajo same lepe in dobre stvari ...

Objem ...

Danica pravi ...

Zopet nekaj lepega za oči...čudovita voščilnica. Čudovita misel...lepo si upodobila strah, ki nam mnogokrat stoji na poti pa ga ne preskočimo.
Lp Danica

Metuljčica pravi ...

Prav lepo je pogledati in prebrati tvoje razmišljanje ob čudovitem izdelku.

Tanja E. pravi ...

Že šabloni sta enkratni, to kar pa ti iz njih narediš je pa sloph enkratno, tudi tokrat, LP:)

Renata pravi ...

Vrata so tako krasen motiv, poln simbolike. Voščilnca pa itak super!

Janja pravi ...

Prav rada bi vstopila in pokukala kaj se skriva za njimi :). Čudovita voščilnica je. Lp

Nena pravi ...

čudovita je. vidim da bom mogle spet v USA v shopping po nožke :)

helena pravi ...

Vedno ter spet in spet tvoje čudovite kombinacije; enkratno.

Hali pravi ...

Čudovit zapis, poln energije in čestitka res krasna!

cestitke N.E. pravi ...

Čudovita voščilnica! Poleg tega pa vedno občudujem tvoje fotografije, ki so enkratne!

HRANDICA pravi ...

prav imaš, res je lahko dom povsod, kamor greš, ker tam pustiš svojo energijo, ki se prenese na nove in nove ljudi. Izdelek je seveda spet čudovit.

Mojca pravi ...

Uf, tale tvoj zapis prav potrebujem trenutno... Samo malo ga moram še posvojiti :)
Ustvarjanje pa prelepo - kot vedno.

Simona pravi ...

Drži kot pribito. Vse kar si zapisala. Voščilnica pa je spet prelepa.

Ana K. pravi ...

Vidim, da sem zamudila kar nekaj objav in vsi izdelki so fantastični!