sobota, 18. maj 2013

Victorian Window

Sem si privoščila malo pavze z objavami in vas tokrat od vrat popeljem direktno k oknu :) To okno je res čudovito in že Simona je izrez krasno uporabila, kot tudi ostala dekleta iz CottageCutz blog tima. Ker sem v zadnjem času z mislimi pri določenih spremembah, ki se tičejo urejanja doma, čeprav oken in vrat ne bom menjavala, me to navdihuje tudi z idejami za čestitke. Ženske smo že take, da rade doma kaj spreminjamo oz. zmeraj premišljujemo kaj bi lahko spremenile, izboljšale. Vsaj večina od nas, kajne?
I'm taking you from the door to the window. This Victorian Window die is so beautiful and other girls form CottageCutz DT already made beautiful projects out of it. When I was thinking what to create, I got the picture in my mind: an old house made from stone with old white window. Look through the window inside the house open the view on old wallpapers with flower pattern. A little greenery around the window shows that no one lives here for a long time, because everything is so overgrown. That was my picture in my mind and it is up to you to decide if I managed to recreate this with my card. I was really enjoying when making this project.
To okno pa me je popeljalo v mislih do stare kamene hiše, kjer so okenski okvirji že nekoliko obrabljeni in pogled skozi okno v notranjost odkriva steno z rožičastimi tapetami. Okrog se bohoti razraščeno zelenje, saj že dolgo nikogar ni v hiši in prav tako ni nikogar ki bi porezal razbohoteno grmičevje. To je bila moja podoba v glavi, ve pa presodite, če mi je uspelo vsaj delček tega pričarati tudi na čestitki. Že dolgo je, od kar sem nazadnje izdelovala "kamen" iz papirja in zabavno se je bilo lotiti tega dela ponovno. Mečkanje papirja med prsti pomirja in ni potrebno veliko, da dobi novo podobo. 
Najdite si svoj sanjski kotiček in uživajte v njegovem zavetju, sploh zdaj ko je vse tako lepo zeleno in cvetoče.


Find or make yourself a little place of your dreams, inside or outside of the house and enjoy there.



Celotna čestitka je izdelana iz eko kartona. Za barvanje sem uporabila belo tempero in Distress Inke (Vintage Photo, Walnut Stain, Fired Brick and Forest Moss). Napis pa je od PTI.

26 komentarjev:

VSE DOBRO pravi ...

Ko sem zagledala to tvoje čudovito okno se mi je v misli takoj prikradel prizor, ko v Prevzetnosti in pristranosti dekleta gledajo skozi okno :o))) Si me kar malo požgečkala s tem in ne vem, če ne bova danes z Medolinko spet gledali ta čudovit film ...

Objem ...

Helena pravi ...

Na tebi umetniški način si me popeljala v preteklost in pričarala delček zgodovine. Uspelo ti je :) Voščilnica je prefinjeno postarana in res lepo dodelana.
Ja, pri urejanju in preurejanju doma se ti pridružim. Pravkar sem na del kavča, ki se raztegne v ležišče, s tekstilnimi barvami naredila nekaj po mojem okusu :)

AvE's Crafts pravi ...

Kako pravljično!

Anonimni pravi ...

Oh, kako je lepa. Nežna, zasanjana, malce skrivnostna ...

Pozdravček,
Barbara

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Krasna je,
lep vikend
Tamara

Barbara GR pravi ...

Ohh... to tvoje okno je prav romantično. Čodovito si izelala tole voščilnico!
Lep vikend ti želim!
Barbara GR

oldpunca pravi ...

Mene je pa ob pogledu na tvoje okno odneslo na Brač v eno staro kamnito hišo, kjer smo z otrokoma preživljali čudovite dopuste :-) Zelo lepo si izdelala tole voščilnico. Kamni so kot pravi :-)

Mojca pravi ...

Všeč mi je kako si pričarala videz kamenja in pa šablona je res krasna. ja ženske pa smo res take, da poskušamo svoj dom kar naprej nekaj spreminjat, jaz vskakor vedno iščem izboljšave :)))))) mislim, da mojemu to ni ravno po godu heheh :) lp

Simko pravi ...

Vladka, odlično si prenesla podobo iz svojih misli na papir. Uspelo ti je ustvariti vse, kot si vizionirala. Všeč mi je postaran videz, ki si ga tako super ustvarila s temparo in distress barvo in kako si oknu dodala še razraščeno zelenje.ČUDOVITO!
Pozdravček,
Simona

*Urška* pravi ...

Zanimivo izdelana.Še posebej mi je všeč postaran videz.Krasna.Lp

Sonja pravi ...

Čudovito okno, si predstavljam, da bi nekaj takega imela kakšna babica. Skupaj z rožastimi tapetami :)
Čudovita je ♥

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Kako ti uspe narediti kamen iz papirja? Čudovito je!

moi pravi ...

Krasno okno si nam pričarala in kar predstavljam si kakšo takšno zapuščeno kraško hišo. Zadnje čase smo jih videli veliko, še preveč. Tudi samo ruševine. In kar predstavljala sem si, kako je morala zgledati nekoč, v svojem cvetu.
Skozi njihova okna si videl noter zaraščenost :(
No, na srečo je tvoja hiša v odličnem stanju :)
Glede prenove se pa že veselim.

Andreja pravi ...

Zelo všeč mi je tale tvoja vintage voščilnica in zelo lepo si uporabila šablone!!!
Krasno delo, spet :-))

Simona pravi ...

Prav vidim osamljeno kamnito lepotico, ki jo prerašča čas. v sebi pa skriva na tisoče zgodb skrivnosti življenja.

Janja pravi ...

Saj ne vem kaj naj najprej pohvalim :), kamnita stena je popolna in okno je čudovito. Zelo, zelo lepa voščilnica. Lp

helena pravi ...

Tako kot vedno; vse je popolno in bistvo zadeto u nulo. Krasna je!

Metuljčica pravi ...

Čudovito, kot vedno. Tako zelo resnična in popolna, da te ponese v domišljijo.Si predstavljam, da bo tale ovijalka ozelenela tam okrog okna in plezala po steni.....

Hali pravi ...

Romantično, čudovito okno in ja preurejanje doma je nekaj najslajšega :-)

Suzy pravi ...

Prav pogrešala sem ta tvoj način izdelovanja čestitk. Tako zelo naraven, tvoj stil je to. Čudovita voščilnica.

Tina pravi ...

Kako romantična in brezčasna je. Tako kot je vse, kar pride izpod tvojih rok!

Marina pravi ...

Oooo kako je čudovita voščilnica... Kot vedno znaš tako lepo skombinirati različne CC šablonice, tako da ven pridejo naravnost pravljični izdelki :) Še najbolj všeč pa mi je opečnato ozadje... Definitivno moram enkrat uporabiti to idejo :)

Pozdravček,

Nena pravi ...

spet nekaj čudovitega izpod tvojih rok

HRANDICA pravi ...

Izredno dobro prikazani zidaki.Všeč mi je viola odtenek cvetk na drugi strani okna.

HRANDICA pravi ...

Izredno dobro prikazani zidaki.Všeč mi je viola odtenek cvetk na drugi strani okna.

cestitke N.E. pravi ...

Čudovita je! Pri tvojih izdelkih vedno ostanem brez besed.