sobota, 8. junij 2013

Bella Spring Tree

Tako rada imam motive dreves, zdijo se mi tako brezčasni kot upam, da bodo brezčasna tudi drevesa sama. Pomagajo nam dihati, dajejo nam senco v vročih dneh in so lahko naš dežnik v deževnih dneh. Marsikdaj so naši skriti otočki duhovnega miru, kamor se zatečemo kadar smo slabe volje, ali pa kar tako, da si malo odpočijemo. Ko bi znala govoriti, bi nam povedala marsikatero zanimivo zgodbo, tudi ljubezensko :) 

I love tree motives and I have several tree dies from Scrapping Cottage, but none of them is so delicate and gentle as Bella Spring Tree. Trees help us breathe, they give us shadow or they can be umbrellas when raining.  If trees could talk they would have a lot of stories to tell, also some love stories:
Motiv drevesa iz nove serije Scrapping Cottage šablon je tako delikaten in nežen, da je sam sebi dovolj. In ko sem drevo tako in drugače postavljala na papir, sem nevede obrnila osnovo nekoliko drugače in tako je za CottageCutz blog nastala čestitka v obliki romba.V zgornjemu delu sem naredila pregib in ga deloma prilepila, da se lahko čestitka odpre. S šablono sem izrazala še eno drevo, odrezala dve vejici iz nje in ju dodala v notranjost. Tako zgleda čestitka, ko je odprta:

When I was creating this card for CottageCutz blog, I didn't know how to place my die cut and when I was turning the paper around and around, I came up with idea to make rhombus out of it. Then, I cut out the tree one more time and used some part of it, like branches in the inside of the card, which looks like this:
Lep dan vam želim in če še nimate svojega kotička pod kakšnim drevesom na vrtu ali v gozdu, si ga le najdite. Vaša duša bo hvaležna.

Enjoy your day!

24 komentarjev:

Barbara GR pravi ...

Krasna!!! In tako nezna!!
Pozdrav, Barbars GR

Renata pravi ...

Krasna! Se sploh ne opazi pregiba, vsaj jaz, ga ne.

Helena pravi ...

Čudovita v svoji obliki, nežnih barvah, postavitvijo in sporočilom. Dotaknile so se me tudi tvoje besede. Želim ti lep teden!

VSE DOBRO pravi ...

Hvala ti danes za to prelepo objavo ... sedla mi je v dušo kot tiha ptica miru ... tudi sama čutim globoko spoštovanje do dreves in narave ...

Močan objem ...

Alenka pravi ...

Čudovito drevo!!! Zelo lepa čestitka!In tisti rdeči srček.....Zelo lepo!

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Čudovita!!!
Všeč so mi tudi šivi :)
lp Tamara

Suzy pravi ...

Enostavna, lepa...pa še zanimiva s toem odpiranjem

mihaela pravi ...

Preprosto lepa!

Keti's Projects pravi ...

Čudovita. Čisto v tvojem stilu. Zelo všečno.

Jaz vedno znova občudujem tvoje "šivane" obrobe. Kako to narediš, če ni skrivnost? S šivalnim strojem ali imaš kak drug pripomoček?

moi pravi ...

Spet ena čisto tvoja, pa vendar drugačna. Vedno znova presenečaš.

Simko pravi ...

Čudovita voščilnica, Vladka! Všeč so mi barve in super si postavila tole drevo na voščilnico... zelo iznajdljivo in drugačno... :). Prav tako mi je všeč notranjost voščilnice in šivan rob doda še 'final touch' celotni voščilnici. Upam, da si tudi sama kje pod kakšnim drevesom in uživaš...
Pozdravček,
Simona

Kristina pravi ...

Bela - craft kombinacija je enkratna, da ne govorim o obliki in čudoviti notranjosti voščilnice. Odlična!

Mojca pravi ...

joj kako je lepa Vladka! Všeč mi je tale luštna šablonica in šiv. pozdravček! m.

moyca pravi ...

Lepo in zelo romantično:)

Čarovnije z male kmetije pravi ...

O, prelepo drevo! In tvoj šiv, čudovit!

Tina pravi ...

Vladka, tole drevo je res lepo.Všeč mi je, kako si ga pustila belega in odala srček. Pa pobarvano ozadje super paše zraven!

Simona pravi ...

Tale zapis o drevesih. Krasno si ubesedila vse, kar se mi mota po glavi, ko sedim pod domačo lipo in zrem v njene mogočno krošnjo.
Voščilnica pa je prelepa.

Metuljčica pravi ...

Ja, sem bila pod drevesom in uživala ob pogledu na jezero in čudovito naravo. S tvojo objavo se tisto lepo, srčno še nadaljuje. Lepo je bilo prebrati zapis, voščilnica pa je kot vedno čudovita.

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Prekrasna je. Vidim, da si se poigrala tudi s šivi. Usklajeno v PIKO. lp

Nella pravi ...

Malo drugačna, preprosta, čudovita... :)

Klara pravi ...

Naravna, enostavna, zelo lepa... ;)

ash. pravi ...

oh, drevesa. <3 tud za objemat so prijetna. (:
in zelo lepa čestitka, všeč so mi barve in tisti rdeči srček...

Nena pravi ...

čudivita je in tole drevo mene že nekaj časa muči.....verjetno bo šel z mano pri naslednjem shoppingu v USA ;)

Ana K. pravi ...

Preprosta in zelo, zelo všečna!