četrtek, 18. julij 2013

Butterfly Spring Floral

Vsaka čestitka je zame majhna zgodba, ki se prepleta skozi plasti papirja, izrezov, dodatkov in napisa. Ne nastane iz nič, ampak iz neke notranje podobe in kombinacije že videnega in iz izkušenj, ki si jih nabiramo skozi ustvarjanje in vsakdanje dni. Naš izdelek je zgodba o nas samih, o našem okusu in o barvah ter kombinacijah, ki jih imamo radi.

Every card is a little story for me. It is "written" with papers, layers, die cuts, embellishments and sentiments. It is the combination of what we see, what is inside of us and of our experiences. 
In jaz še kar vztrajam v svoji naravni, rjavo-beli kombinaciji, pri čemer sem si idejo sposodila tukaj in se kar vztrajno držala originala tako v barvah kot z izrezi. In tudi s Simono sva očitno bili podobnih idej in kombinacij v preteklih dneh. :) Po receptu BojeMoje sem reciklirala karton alpskega mleka in ga uporabila za ozadje. Pobarvala sem ga z Distress Inki (Vintage photo in Walnut Stain) ter nepogrešljivo belo tempero, ter ga poštempljala s tole štampiljko. Seveda so mi bile v največjo pomoč Scrapping Cottage šablone in sicer Butterfly Spring Floral in Oval Doily and Frame.

Natural brown-white combination is still part of me, I can´t resist it. I found idea here. For background I recycled some cardboard box to get the corrugated cardboard. I colored it with Walnut Stain and Vintage Photo Distress inks and used also a little white tempera. But background is nothing without a little stamping with text motive and without die cuts. I used  Scrapping Cottage dies: Butterfly Spring Floral and Oval Doily and Frame.
Ste opazile, da sem se tokrat zadržala in nisem dodala srčka? :)) Lepo bodite in toplo vabljene tudi na CottageCutzblog, kjer vas razvajamo z novimi izdelki skoraj vsaki dan.

I hope you like the look and maybe you will also be inspired to create something on your own.
Have a nice day!


22 komentarjev:

Gourmet forever pravi ...

Vladuška, vidi se, da je v vsakem tvojem izdelku del tebe, da ni nobena stvar narejena na hitro, kar tako. Vse ima dušo; Vse je krasno!

Helena pravi ...

Veš, da sem te že malo pogrešala :) In komaj čakala novo objavo s tvojo malo mojstrovino.
Srčka res ni, je pa rdeča mašnica :) Lepo dopolni voščilnico v naravnih tonih. Kar vztrajaj v njih, ker so mi takšne najbolj všeč. Pa še dodatke na fotografijah imaš v teh barvah.
Vse skupaj je odlično.
Lep dan!

helena pravi ...

Saj ni kaj filozofirati; prefinjena, enkratnih barv, super postavitev = vrhunska....:):)

Mojca pravi ...

Waw Vladka, kako lepo! Tole postavitev s krogom mam pa tudi jaz še na lagerju :) LP

Nella pravi ...

Zelo lepa, naravna, mašnica pa čisto po tvoje - vse skupaj lepo začini :)

oldpunca pravi ...

Srčka res ni, je pa rdeča mašnica, ki ga dostojno nadomešča :-) Rada imam tvoje voščilnice. Vidi se, da v vsako vložiš veliko sebe.

Sonja pravi ...

Čudovita kombinacija postaranega ozadja in nežne bele čipke.
Uhh, kje je že delavnica z BM med dolenjskimi zidanicami, kjer smo napadle embalažo mleka..

Renata pravi ...

Zelo lepa.

Simona pravi ...

Ja, tvoje voščilnice so res take, da se vidi, da daš v vsako del svoje duše. In tudi ta ne zaostaja.

Kristina pravi ...

Vsaka tvoja čestitka je res svoja zgodba, to si popolno zadela. Iz preprostih sestavin za osnovo je nastala mojstrovina. Kar večkrat kliknem in občudujem...

Andreja pravi ...

Fantastična je! Posebna, preprosta, zanimiva in v vintage stilu :-))

Tina pravi ...

Vladka, kako lepo je videti tvoje krasno izražanje skozi papir. Voščilnica je čudovita, kako si pripravila podlago pa prava mojstrovina.

Suzy pravi ...

Lepo, ampak nekako se mi zdi, da to niso več tvoji izdelki, odkar delaš za tale "cotage". Ni več tistega tvojega rezanaja in domišljije. No, stil kjlub vsemu ostaja :)

Simko pravi ...

Oooo, neverjetno kako sva se obe igrali z istimi CottageCutz šablonami... :). Sem kar zavzdihnila od lepote, ko sem zagledala na ekranu tvojo čudovito voščilnico, Vladka... :). Zeloooo mi je všeč,...prav vse na njej!
Pozdravček,
Simona

Unknown pravi ...

Cudovita voscilnica, clovek kar malo obstane, da se nacudi te enostavne elegance. Se ze veselim naslednje voscilnice ;-)

Unknown pravi ...

Cudovita voscilnica, clovek kar malo obstane, da se nacudi te enostavne elegance. Se ze veselim naslednje voscilnice ;-)

Martina pravi ...

Kako super ideja za ozadje. Voščilnica je čudovita. In strinjam se, da so naši izdelki odraz nas samih. Preko ustvarjanja se predstavimo kdo smo, rastemo, se razvijamo...

Klara pravi ...

Wow...tale naravni izgled je res mega. Všeč mi je rebrasto ozadje. Beli izrez super paše zraven. Malček se pa strinjam s Suzy. Čeprav je res odvisno od posameznika kako šablonce uporabi (in ti stvar obvladaš), se mi zdi, da so te od cottage cutz nekako preveč stilizirane...stvar okusa, seveda. :))

Tanja E. pravi ...

Takale barvna kombinacija je tudi najbolj tvoja, čisto v duhu in barvah ustvarjalne skrinje, kot imaš naziv bloga. Lepo, sporočilno, LP:)

Alenka pravi ...

Prečudovita!!1 Super kombinirana!Okvirčki so čarobni!

HRANDICA pravi ...

Meni je vedno všeč tvoja rjavo bela kombinacija.

moi pravi ...

Krasna je, čisto tvoja in vedno znova čisto posebna.