ponedeljek, 8. julij 2013

Spring Shower Lovebirds

Tudi tokrat sem uporabila svoj najljubši recept: eko karton, beli šeleshamer in seveda ptici. Kajti tudi šabloni Spring Shower Lovebirds se nisem mogal upreti in všeč mi je bilo predvsem to, da sta dve ptici in vsaka obrnjeni v svojo smer. Večkrat imam namreč težave, ko želim izreze uporabiti v paru in potem uporabim negativ, ki pa ni lep, ker se na njem poznajo zareze od plošče. Ponavadi se potem znajdem tako, da podložim med izrezom in ploščo še en papir, pa vendar ni enako.  Tako je nastala še ena poročna čestitka za CottageCutz blog:

This card is made with my favorite recipe: Kraft and white cardstock and birds die cuts. I love dies with bird motive and this is the reason, that I couldn´t resist to choose Spring Shower Lovebirds die. So, I made another wedding card and there is no wedding card without heart ;)
Bela goloba in pikasto viseče srce na veji naj prinesejo mir in srečo ter ljubezen v zakonsko življenje novoporočenega para:

I also cut out the branch with CottageCutz Whimsy Bird & Cage die and colored it with distress inks, which I also used to distress the edges of the card:
Vam pa želim miren in vesel prihajajoči teden. Tisti, ki odštevate dneve do dopusta, naj vam hitro mine. Tisti, ki pa ste na dopustu, pa naj se vam teden razvleče na dva. Poskrbite zato, da vam bo lepo!

This is it for today, I wish you good start in new week!

20 komentarjev:

Metuljčica pravi ...

Tvoj čudovit stil izdelave voščilnic je preprosto prepoznaven. Čudoviti šivi, z okusom izpeljano jedro voščilnice, tisti srček za piko na i in pridih smislu voščilnice. Speljano v čudovito celoto, kot znaš le ti.

oldpunca pravi ...

Prav nasmehne se mi, ko vidim tvojo objavo, saj že v naprej vem, da bo spet nekaj lepega, nežnega, s srčkom in čudovitim zapisom :-) Hvala, ker si mi s tema zaljubljenima ptičkoma polepšala ponedeljek :-)

helena pravi ...

Krasna, prekrasna ..... tako eko...:):)

Anonimni pravi ...

Č u d o v i t a. Zmanjkuje mi besed ... :)

Pozdravček, B.

Nella pravi ...

Zelo lepa, nežna, srček pa res pika na i :)

Mojca pravi ...

Joj kako sta luštna! noro! lp

Renata pravi ...

Krasna!!!

moi pravi ...

Res sta lušna ta dva ptička in fino je, da sta obrnjena vsak na svojo stran. Čestitka pa sporoča ravno to, kar si želela mlademu paru.
Krasna je!

Simko pravi ...

Tako dobro si uporabila ta dva zaljubljena ptička, Vladka! Lepo izstopata na kraft podlagi in tale srček s pikicami je kot tvoj podpis na voščilnici... :)... in pikica na i. Res ČUDOVITO!
Pozdravček,
Simona

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Kako je lepa!

Helena pravi ...

Všeč mi je, kako iz bolj na videz otroških šablon izdelaš voščilnico z bolj starinskim videzom. Super za šablono ptic, ki sta obrnjena drug k drugemu. Tudi sama imam te probleme :)
Čudovita je!

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

tvojih objav se vedno veselim, ker so tvoje voščilnice tako, tople, prijetne, prijazne, po švedsko bi se reklo "mysiga" ali po holandsko "gezellag" , noja ali pa po angleško "cosy". v slovenščini nimamo takšnega izraza. zelo lepa tudi ta <3

Janja pravi ...

Zelo lepo si uporabila in kombinirala šablone med seboj. Čudovita je. Lp

Simona pravi ...

Spet taka, čisto tvoja. Prekrasna je.

Hali pravi ...

Kakšna krasna čestitka, tako nežna, ljubeča je!

Klara pravi ...

Kako sta srčkana... :)

Danii pravi ...

Čudovita čestitka :-) Ta dva ptička sta pa tko zaljubljeno kjut :-)

Biljana pravi ...

Všeč sta mi zaljubljena ptička in čisto vse na voščilnici.

Tina pravi ...

Oooo! Čudovita voščilnica! Zelo sta mi všeč bela ptička in krasen pikasti srček, ki tako lepo poživi celotno sliko.

HRANDICA pravi ...

Tebi vedno uspe izbrati prave šablone in izreze za kombinacijo na voščilnici. Izredno!