sobota, 24. avgust 2013

Rojena med zvezdami

Tudi tokrat sem svoje pripomočke nabrala v trgovini Mavelu, kjer najdete tudi to objavo. Šablono z zvezdami že poznate in morda se spomnite, da sta mi od te čestitke ostali 2 pentlji in le-ti sem uporabila na tej čestitki za novorojenko. 
Luno sem ustvarila na enak način kot v tej objavi, z razliko, da sem jo izrezala iz belega šeleshamerja in jo pobarvala z Distress Inki: Scattered Straw in Spiced Marmelade. Vanjo sem položila nekaj velikih in malih zvezd in kot simbol novorojenega deteta sem dodala še srce. Napis pa sprintala.
Moder šeleshamer sem ob robovih senčila z belo blazinico in je nekaj nanesla po celotni površini. Se mi zdi, da s tem dobi papir nekaj karakterja. Papir je res idealen za poigravanje in ekperimentiranje in če ne uspe pač poskusiš znova. In ker se moji izdelki v zadnjem času vrtijo okrog raznih šablon, mi je vedno znova zanimivo razmišljati, kako enaki izrez uporabiti na tak ali drugačen način. Te zvezdice so vsekakor klasična oblika, ki skoraj ne sme manjkati v zbirki šablon. Marsikdaj pride prav.
Uživajte v vikendu!

20 komentarjev:

Biljana pravi ...

Lepa, nežna, čudovita!!!

Simko pravi ...

Se strinjam z Biljano... :). Tako nežna in lepa je! Memory Box šablona zvezdice pa je res DOBER NAKUP!
Pozdravček,
Simona

Mojca pravi ...

joj kako je lepa Vladka! Všeč mi je kako si obogatila ozadje z belim senčenjem in pa tole zvezdice so me res čisto nadušile. lp

Ninch pravi ...

Lepo. Všeč mi je, da si dala srček med zvezdice, za malo dete.

Renata pravi ...

Čudovita! Nežne barve, skratka posebna.

*Urška* pravi ...

Krasna,še posebej so mi všeč zvezdice.

oldpunca pravi ...

Čudovita je. Nekaj posebnega s temi zvezdicami. In tako nežna! Tvoj srček pa je češnja na torti :-)

Lili pravi ...

Iiiiiiiii, kok lepa. Tako fino si uporabila mašnice, tako, da luna daje vtis spalne vreče ali pa obratno, se ne morem odločiti.
Pozdravček Lili

mihaela pravi ...

Preprosto lepa je! Res si mojstrica v uporabi šablon na najrazličnejše načine. Zvezde se na prvem mestu moje liste "kajšeželimimeti" :)

Suzy pravi ...


Zelo lepa

Helena pravi ...

Tvoj svet idej, kako uporabiti in skombinirati različne šablone, je ogromen. Vsaka voščilnica nosi v sebi zgodbo. Pikica na i pa so še tvoje fantastične fotografije, na katerih mojstrovine pridejo bolj do izraza.

Sonja pravi ...

Pravljična, kot bi se v culici z zvezdicami varno skrival kak zakladek.

Janja Z. pravi ...

Čudovito!! Tvoja skrinjica je res polna uporabnih idej. Voščilnica je res prekrasna.

Karmen pravi ...

Super je!

Kristina pravi ...

Luna in zvezdice so popolna kombinacija z napisom. Ko vidiš idejo se zdi čist simpl - ampak to je največja umetnost. Ponovno bravo.

Hali pravi ...

Kkao posebna je in lepa!!!!

vilinke pravi ...

Preprosta in simpatična
LP Vilinke

ODMEVI SRCA pravi ...

Danes so me prav pobožale po duši te tvoje zadnje objave in mi polepšale ta siv in turoben dan ... vse kar prihaja izpod tvojih pridnih rok je navdihujoče in lepo ...

Lepo nedeljo ...

AvE's Crafts pravi ...

Super nežne barve in prekrasna voščilnica.

Tina pravi ...

Vladka, tole pa bi rada čisto enako naredila. Sploh zdaj, ko imam tako lepe šablone zvezdice ;-)