ponedeljek, 3. marec 2014

Ko me inspirira #23

Izziv Ko me inspirira me vedno znova opomni, da smo vstopili v novi mesec in čeprav se mi zdi, da smo komaj pospravili novoletno okrasje, počasi že stopamo proti pomladi. Tudi po blogih je to že čutiti, saj se vse bolj vračajo pomladne, sveže barve. Vendar meni še ne gredo od rok ali od papirja :). Ampak preden se posvetim svoji voščilnici, naj vam sploh razkrijem čigavo voščilnico je Tina tokrat izbrala za izziv. To je zelo lušna Daničina voščilnica, kjer je Tini padlo v oči še posebej to, kako je Danica spretno uskladila zunanjost in notranjost.
Zase moram priznati, da notranjosti ne posvetim toliko časa, kot bi bilo potrebno in poskušam ponavadi najti kakšno preprosto rešitev, morda kakšen robni odtis, ki se ponovi tudi v notranjosti. Torej super izziv, da tokrat tudi notranjosti namenim več časa in s tem voščilnici razširim pomen. Tako sem že takoj razmišljala kaj bom naredila zunaj in kaj bom naredila znotraj. Najprej sem se odločila za žepek, ki sem ga ustvarila s pomočjo Mama Elephant šablone in Tinine robne šablone. Prav tako sem izrezala tag in napis s pomočjo šablone Najlepšega para, ki sem mu nadela videz table in embosirala napis na njem.
Enaki žepek se torej nadaljuje v notranjosti, kjer je na samem žepku nekaj prostora za napis, v njem pa prostor za kakšno malenkost, kot na primer čaj. Lahko bi bila tudi kakšna mini čokolada. Tako voščilnica postane tudi mini darilce. 
Meni je bil izziv res v veselje in me bo še večkrat opomnil, da je treba misliti na kaj več kot samo na fronto. Tako kot v življenju in z ljudmi, katere prevečkrat sodimo po zunanjosti. Zelo se že veselim kaj vse si boste tokrat namislile ve. Prijavite se lahko na Tininem blogu, kamor grem sama zdaj tudi pogledat kaj odličnega nam je tokrat pripravila. Kar pa seveda še ni vse, saj vam Tina podarja tole krasno nagradico iz svoje zbirke novih šablon, ki so na voljo v njeni trgovini Najlepši par:

Vsem skupaj želim lep in navdihujoč teden!

32 komentarjev:

Nena pravi ...

ob tvojih voščilnicah si vedno spočijem učke....lepe, elegantne, čudovite.....

mihaela pravi ...

Spet ena fantastična! Super izziv tudi zame, ker tudi notranjosti ponavadi ne posvečam pozornosti. Rada pišem voščila, čestitke, želje in ponavadi itak vse popišem :)

Keti's Projects pravi ...

Super ideja in nov super izziv Ko me inspirira.

moi pravi ...

Krasna ideja s tem žepkom, pa še praktična ;)

Maja pravi ...

Super voščilnica in super nov izziv.

Hiška iz papirja pravi ...

Vau kako lep žepek si naredila!! Oziroma dva žepka :) Šivani robovi so zakon! To idejo si bom zagotovo kdaj sposodila :) Kako dobra kombinacija barv in motivov, tvoj napis je pa itak en mojih najljubših...

Andreja pravi ...

Uf, kako čudovita voščilnica in super ideja glede njene notranjosti!
Zelooo všečnooo :-))

Adrijana Knez pravi ...

Tudi sama sem navdušena nad zepki, ker so tako praktični. In res se lahko voščilnica spremeni v mini darilce. In ni ravno nujno, da za osebni praznik - ampak kar tako, da nekomu polepšamo dan. In seveda to tvoj izdelek je...spet čudovit!

Simko pravi ...

Zopet zelo domiselno Vladka! Krasna voščilnica in super uporabljene Tinine šablone in eden izmed tvojih zelo uporabnih napisov.
Pozdravček,
Simona

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

O kako krasna
zunaj in znotraj
super
lp Tamara

oldpunca pravi ...

To ni več samo en izdelek, pač pa dva v enem :-) Zelo lepo si izdelala tako zunanjost, kot notranjost. In spet se ne morem nagledati. Prihajam pa naravnost od Tine in njene umetnine. Mislim, da bo tokratni izziv zame, kar trd oreh :-))

Helena pravi ...

S tvojo in Tinino voščilnico sta nam dali težko nalogo. To ni le okrašena notranjost. Je še mnogo več. Tvoja notranjost postane mini darilce.
Čudovite šablone in enkratna voščilnica!

Tina pravi ...

Draga Vladka...saj sem vedela...kot vedno... kako lepa bo tvoja objava. Tako dobro si se spomnila tole s čajčkom!!! Sploh, ker si žepek pripravila na podoben način zunaj in znotraj. Čudovita ideja in popolna izdelava.

Ne-Ja pravi ...

Fenomenalna izdelava in super ideja za nas "čajoljubce" :)

*Urška* pravi ...

Super si se tole spomnila.Dva v enem bi se lahko reklo.Zale izziv ni kar tako...kot je rekla že oldpunca...trd oreh.
LP,Urška

Danica pravi ...

Zopet eleganca na višku! Super si zašila ta žepek mi je zelo zelo všeč. Moram priznati, da sem zelo pačaščena ker je za tokratni izziv izbrana moja voščilnica:)

Vladka se pa podpišem pod Nenin komentar.
Želim ti lep dan
Danica

VSE DOBRO pravi ...

Napis nadvse resničen in lep in čestitka spet vauuu kot vedno in zelo domiselna ...

Vse dobro ...

Andreja pravi ...

Kot vedno vse izpod tvojih rok, popolno.

NinaS pravi ...

Domiselna ideja s tem žepkom. In super izziv.

Simona pravi ...

Super ideja in še boljša izvedba. Čaj v teh dneh razsajanja virusov pa še kako paše.

Hali pravi ...

2X žepek, nore ideje in naravne barve. Te meni zmeraj sedejo v srce. Čudovito!

Tanja E. pravi ...

Vladka, odličen izziv in tvoja voščilnica! Sploh notranji del deluje, kot bi bil iz blaga ali usnja. S šivanimi robovi in krasnim senčenjem si res ustvarila super efekt.
Voščilnica je res že kot mini darilce, taka so tako ali tako najlepša.
Sama rada izdelam notranjost voščilnice, samo fotografiram običajno ne. Meni je zelo všeč, če še notranjost kaj skriva. Tebi je to enkratno uspelo. LP:)

Unknown pravi ...

Čudovita. Notranjost kot nalašč za te hladne dni ;) Super izziv in upam, da mi rata sodelovati :)

Janja pravi ...

Čudovita je. Lp

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Perfect v nulo. Pri tebi sploh ni važno koliko strani ima voščilnica, vse dodelaš v nulo. čao

Nella pravi ...

Wauuu, krasna je!

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Neverjetna je. Čisto nič papirnata. Ti pa res čaraš! Kako lepe rahle, barve znaš narediti in tvoje kombinacije... prekrasne! Tale tagec in trak..samo občudujem vsak tvoj izdelek.

Klara pravi ...

Čista petka in čisto v tvojem, zelo všečnem stilu. Notranjost si super izpopolnila. Krasna je. :)

Maja pravi ...

Zelo zelo lepa tako zunaj kot znotraj. Dodelana v nulo, kot smo pri tebi že navajeni. Tudi ideja s čajčkom mi je zelo simpatična.

Metuljčica pravi ...

Všeč mi je tema izziva, tvoja voščilnica pa je enkratna, kot vedno.

Danii pravi ...

Čudovita, kot vedno :-)
Lp Danii

Trenutki kreativnosti pravi ...

Res je čudovita. Všeč mi je kako si notranjost voščilnice popestrila z darilcem in ji dala še eno ime: Darilo.
Super!