torek, 18. marec 2014

Pomladno vzdušje/Spring atmosphere

Pa naj se pomlad začne tudi na mojem blogu. Že nekaj časa se prebujam ob ptičjem petju in lepa jutra me prej zvabijo iz tople postelje. Z daljšimi dnevi se mi zdi, da pridobim nekaj časa in da mi uspe več postoriti. Hkrati pa se mi zdi, da mi na pomlad vedno znova pobegne ustvarjalna muza. Najverjetneje je to posledica, ker puščam okna čez dan odprta, da se prostori naužijejo več svežega zraka in se pošteno prezračijo po zimi. In očitno je muza en tak lep dan skočila skozi okno in se odpravila na potep. Saj potem se vedno vrne polna idej, ampak vmes pa se moram znajti tudi brez nje. S pomočjo Scrapping Cottage šablon gre veliko lažje. Tokrat sem uporabila dve iz Garden Delight zbirke: Garden Birdhouse Tree in Spring Birdhouse Branch. Vse skupaj sem pobarvala z distressi. Ozadje sem naredila s pomočjo PTI plošče in tudi napis je njihov.
It is time for Spring also on my cards. Garden Delight release really helped me with that. I used  Garden Birdhouse Tree and Spring Birdhouse dies and colored them with different Distress Inks.Time is precious thing and we need to spend it wisely. And every spring I feel like I have a little more time. Probably because of the longer days, but anyway, feeling is good and I manage to do more things as in winter. And I also love this time, because this are the first days of the year when I can go outside and enjoy my cup of coffee. Trees with first blossoms and singing birds are perfect company.  
Najlepše v teh dneh mi je bilo pa to, da sem lahko na vrtu popila svojo prvo letošnjo skodelico kave in cvetoča drevesa ter petje ptic so mi bili odlična družba. Uživajte v čudovitem vremenu.

Enjoy your days and spend the time wisely!

31 komentarjev:

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Vladuška kako krasna pomlad
ujeta na voščilnici
krasno si jo sestavila
lp Tamara

Kefa pravi ...

Joj, kako mi je pa ta všeč <3 Prečudovita je.

Helena pravi ...

O, Vladka. voščilnica je enkratna. Plošča, ki si jo uporabila za ozadje, je nekaj posebnega - je kot embosirna mapica? Skratka, zanimivo in naredi super učinek.
Muza, ki se je vrnila, je pridno sodelovala :)

MOJCA BOŽIČ pravi ...

A ni krasno, kamorkoli pogledamo vidimo pomlad. Mislim, da se nobenega letnega časa ne razveselim bolj. Še posebno v našem koncu - po 20, 22 stopinj, vsi na vrtovih in njivah, da o ptičih ne govorim. Zelo podobno kot tvoja voščilnica (manjka samo še klopca in kavica ....mmmm -je lahko še kaj lepšega??)
P.S - ozadja na voščilnici se ne morem in ne morem nagledati - čudovito je. čao

moi pravi ...

Res je krasno, da imamo lahko odprta okna in malo prezračimo, ni pa fino, da ti medtem muza pobegne :)
Po moje je pri tebi, tako kot ti, samo spila skodelico kave zunaj na vrtu in se takoj vrnila, ker o kakšnem pomanjkanju inspiracije pri tebi ni ne duha ne sluha ;)
Krasna voščilnica in zanimivo ozadje, nadvse všečno.

Simko pravi ...

Krasno si ustvarila in ujela pomladno vzdušje na voščilnici, Vladka! Zelo lepo pobarvani izezki z distress blazinicami in čudovita misel. Ozadje se tako lepo zliva s temo voščilnice!
Pozdravček,
Simona

Vladuška pravi ...

Dekleta hvala. :) Helena, v bistvu je plosca, ki ima an vsaki strani svoj motiv. Je v bistvu ravno obratno od embosing plosce, kjer se ti motiv izboci, tukaj pa se vboci, naredi vtis. Upam, da sem tole dobro razlozila :)) Meni je svetovno, ker je kot letter press.

Ne-Ja pravi ...

Dvomi da tebe kdaj zapusti teta muza... Vsekakor se je vrnila v vsej svoji veličini, saj si naredila fenomenalno voščilnico! Vsesti se zunaj in si v sončku ob zvoku ptic "nafilati" baterije pa je itaq nekaj najboljšega :)

Helena pravi ...

Vladka, hvala za odgovor. Res super plošča. Bo potrebno dati na "moram imeti" listo :)

Marna pravi ...

Čudovito pomladna!

Trenutki kreativnosti pravi ...

Čudovito!! Plošča je res krasna.

helena pravi ...

Vladka, ni videti, da bi ti muza kam ušla, ker je voščilnica čudovita. Učinek plošče je fantastičen, no pa pa tudi vse ostalo je super.
Kavica na vrtu, ptičje petje, sonce, ki greje.... pomlad je tu!

Danica pravi ...

Še ena čisto v tvojem stilu. Prečudovita je.
Lp Danica

mihaela pravi ...

Čudovita je! In ja, pomlad ... Okna odprta na stežaj ... Mmmmmm ... Ampak moja muza je tudi pobegnila, morda se druži s tvojo, to bi pa bilo krasno :)))

VSE DOBRO pravi ...

Praviš, da je muza odšla na pomladni sprehod :o) po moje ne :o) Oh kako lepa čestitka ... topla, ljubka in pomladna ... prelepa je ... Kaj šele bo, ko se muza vrne (po tvoje) :o)

Vse dobro ...

Adrijana Knez pravi ...

No vidiš...vse so lepo prebrale, da ti je ušla ustvarjalna muza...ma samo jaz ne: ustvarjalna MIZA...hhahhaaha...kaj je Vladki ušlo??? Grem še enkrat brati...ahhaa muza...Ni videt :) in verjetno nimaš samo ene - ampak več, kajti voščilnica je čudovita. In seveda se tudi jaz nisem mogla nagledat ozadja..z miško rolam gor in dol (grta in dowta :))...Hvala za tole pomlad in upam, da bo še dolgo zdrzala...Pozdravček, Jana

vilinke pravi ...

Čudovita voščilnica še polepša ta sončni dan ;)

oldpunca pravi ...

Po mojem tvoja muza in moja muza nekje na vrtu pijeta kavico in se imata prav fajn :-))
Tvoja pomladna kreacija je tudi brez pomoči muze prekrasna. Tudi misel, ki si jo dodala, mi je zelo všeč.

iris-irena pravi ...

vladka, tvoje voščilnice so prava mojstrovina!!!
lp

Maja pravi ...

Wau, kako luštna pomladno pozitivna voščilnica! Mislim, da ti muza ni ušla, ampak se je skrila za drevo na voščilnici in se zadovoljno muza, ker ti tega nisi ugotovila :).

Hiška iz papirja pravi ...

Tvoja muza je morda res ušla, ampak zagotovo ima odlično namestnico, ker je tvoja voščilnica fenomenalna!! Ozadje je fantastično, drevo in veja sta mi noro všeč, napis pa idealen za zraven.

Metuljčica pravi ...

Vejice in listki, ptičje petje in božanje sončnih žarkov. S svojim zapisom in prelepo voščilnico si prav očarala.

Janja pravi ...

Prekrasno ozadje si naredila. Voščilnica je zelo luštna. Lp

Hali pravi ...

Muza si vedno znova in znova nabere idej in ustvari krasne izdelke. Prelep pomladni pozdrav!

Barbara GR pravi ...

Joj Vladuška... voščilnica je čudovita, izdelana v nulo, kot vedno vse tvoje umetnije!
Lep pozdrav, Barbara GR

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Res je lepa, kot bi bila narejena iz kakšne mase, ne pa iz papirja. Prečudovite dimenzije ustvarjaš z barvanjem. Super.

AndrejaM pravi ...

Kot vedno me navdušijo tako barve, kot besede!

Tina pravi ...

Ja, muze so muhaste... a je to res čisto redna faza pri ustvarjanju. Tvoja voščilnica mi je čudovita. Na njej si zelo lepo ujela pomladni duh.

Simona pravi ...

Otvoritev kofetarske sezone zunaj je tudi zame velik praznik. Tale tvoja voščilnica pa res kar kliče pomlad!

Biljana pravi ...

Obožujem ptičje hiške in te tvoje so tako lepe, krasna voščilnica.

Kittie pravi ...

I love this precious birdhouse card. Your photographs are so beautiful as well.