torek, 8. april 2014

Polna košara jabolk/Basket full of apples

Morda bi tale voščilnica bila bolj primerna za jesenski čas, morda pa tudi ne, kajti košara polna takih in drugačnih dobrot je vedno dobrodošlo darilo ali pa zahvala. Po tem ko sem si nabavila novo rdečo blazinico (Hero arts), kajti že dolgo sem iskala lepo rdečo barvo, sem jo morala takoj preizkusiti in glede na motiv, sem želela ustvariti "domače" ozadje. Ker sem namenoma želela, da se karo vzorec ne odtisne enakomerno, sem si iz šeleshamerja izrezala kvadrat in tako dobila odrtino, pod katero sem nastavila voščilnico in odtisnila karo vzorec. Pri tem ob robovih namenoma nisem močno pritisnila štampiljke in tako se je odtisnila le deloma. 

Vse skupaj je narejeno za CottageCutz blog in seveda s pomočjo večih Scrapping Cottage šablon. Že nekaj časa sem si želela imeti šablono košare in to željo sem si uresničila s Spring Basket and Ducks šablono. Ker sem imela pri roki še šablono jabolk, sem se odločila da bo to vsebina moje košare. Za ostale detajle pa sem poskrbela z jagodnimi cvetovi in čipkastim robom, vzetim skodelicam. Napis je prav tako izrezan s šablono, ki je del te izdaje raznovrstnih napisov.

Today I have basket full of apples for you. Such basket can be perfect gift for birthday or the way to say "Thank you" to someone. I combined different dies together. Basket was cut out from Spring Basket and Ducks die and filled with apples, created with Apples Mini die. I thought that some flowers will be cute additional touch, so I cut them out with Springtime Strawberries die. And a little romantic look is reached with "lace", created with Teacup Trio. And then I needed sentiment and this part was easy with new Expressions release.

Tokrat sem nekoliko okrasila tudi notranjost in sicer s Spring Tulip Vine šablono, kateri sem "ostanke" cvetov pobarvala rdeče in tako nekoliko poživila vejo. Bodite lepo!

I also wanted to add something inside of the card. So I cut out Spring Tulip Vine and colored with red Distress Ink also the parts which normally will be thrown away. Also all other die cuts are colored with different Distress Inks. Have a great day and don´t forget to visit us also on  CottageCutz blog.


27 komentarjev:

Simko pravi ...

Všeč mi je tvoja košara z jabolki, Vladka! Tako dobro si med seboj uporabila različne CottageCutz šablone in izdelala čudovito voščilnico!
Pozdravček,
Simona

Helena pravi ...

Košara, pripravljena za sadni piknik :)
Vladka, ozadje ti je čudovito uspelo. Kot bi košarico postavila na malce obrabljeno kuhinjsko krpo iz blaga (ravno tako imam doma.
Glede vseh uporabljenih šablon, si predstavljam, da je v tvoji glavi pravi miselni vihar, ko razmišljaš, kaj in kako vse uporabiti :)
Vedno ti uspe, da narediš z voščilnico pravo majhno zgodbo.

Marna pravi ...

Krasna ... mamljiva in v nulo dovršena!

Ne-Ja pravi ...

Škoda da je košarica samo virtualna - bi jo z veslejem pohopala s seboj na sonček z dobro knjigo v roki. Prt je itaq v kompeltu :). Super voščilnica in vsa čast za takšno kombiniranje šablonic!

Kefa pravi ...

čudovita kombinacija vseh teh šablon...ozadje je pa tudi fenomenalno.

lp

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Včasih - velikokrat - VEDNO imam občutek, da so šablone CottageCut prišle na svet samo zaradi tebe, da jih lahko tako prefinjeno uporabljaš. Vsakemu je nekaj pisano na kožo - tebi so sigurno te šablone. Šokirana kot vedno ob izdelavi - dovršeno do perfekcije. čao do naslednjič

helena pravi ...

Kot, da bi pokukala v babičino izbo. Na mizi pogrnjen starinski prt in na njem polna košara sadja z domačega sadovnjaka. Čudovito in polno nostalgije.

Hiška iz papirja pravi ...

Spet ena "vau" voščilnica :) Zelo mi je všeč, kako si naredila ozadje, to moram probat. Košarica pa prekrasna s čipko, ki kuka ven na robu.

Hali pravi ...

Karirast prt, košara, trava, senčka mrzla limonada... prekrasna je tale tvoja čestitka!

Mojca pravi ...

ooooo kako lepa košarica dobrot, kar pojedla bi jih! lp

oldpunca pravi ...

Zelo lepo zgodbico o pikniku pripoveduje tvoja voščilnica :-) Ozadje je fenomenalno. Zgleda kot spran prt, ki ga najrajši vzamemo iz omare :-)

moi pravi ...

Uf, koliko različnih šablon si uporabila in medtem, ko bi pri enih to zgledalo "preveč vsega" (no, pri meni ;), je pri tebi "ravno tako mora biti".
Krasna košara s slastno vsebino in super ozadje.

Adrijana Knez pravi ...

Zelo mi je všeč....ampak prav lepo si med sadje dodala cvetke, kot tudi pri napisu :) kjut! Pozdravček, Jana

Alenka pravi ...

Čudovita čestitka! Pa vse skup paše, kot, da bi tako moralo biti. Pa toliko različnih kompletov nožkov si skombinirala. Zelo lepo!!!

Martina pravi ...

Predivna je. Tvoje čestitke su uvijek tako posebne,jako mi se sviđa tvoj stil.
Lp, Martina

Danica pravi ...

Super si uporabila vse te šablone in ustvarila to čudovito voščilnico.
Lp Danica

VSE DOBRO pravi ...

Tudi jaz vidim tvoje voščilnice kot zgodbe. Ta je res tako domača in podeželska ... diši po jabolkih in izžareva lepoto ...

Vse dobro ...

Janja pravi ...

Zelo lepo si uporabila toliko različnih šablon. Zvrhana košara sadja je čudovita. Lp

NinaS pravi ...

mmm košarica samih vitaminov, na luštnem prtu. Vladka ti si pravi "pro" v kombiniranju različnih šablon :)

iris-irena pravi ...

lahko samo še dodam - prečudovita!!!
lp

Metuljčica pravi ...

Prelepa voščilnica, novo rdečo si super uporabila pri ozadju in ostalih dodatkih, košarica je tako čudovito napolnjena, da bi človek kar segel po njej, skratka enkratno!

Keti's Projects pravi ...

Čudovito. Ozadje mi je ful všeč.

Biljana pravi ...

Super ozadje, odlično paše k košarici! Mmmm, slastno!

Nena pravi ...

zelo lepa voščilnica....ampak tvoje so itak vse tako lepe ;)

Tanja E. pravi ...

Res si naredila enkratno ozadje za take vrste voščilnico, nastala je super celota, kot smo pri tebi že vajeni, a vedno znova prevzame to, kar narediš, LP:)

*Urška* pravi ...

Uuu,kako lepa košara polna dobrot.Tudi ozadje je ravno pravšnje.
LP,Urška

Klara pravi ...

Ozadje ti je krasno uspelo in jabolčka prav lepo izgledajo. Čudovito narejeno. :)