petek, 3. oktober 2014

Ko me inspirira #30

September sem zajela s polno žlico, saj sem ga večino preživela na morju. Po drugi strani pa mi je prav zaradi tega še prej minil. In tako so se nam na stežaj odprla vrata oktobra z vsemi jesenskimi dobrotami in lepotami. Dajmo ga izkoristit, tudi ustvarjalno! Jaz sem za tokratni, že 30-ti Ko me inspirira pripravila namizni jesenski dekor, na katerega se lahko namesto misli dodajo tudi imena, če imate goste na večerji ali pa se lahko prelevijo tudi v tage za darila. Kar vame je ljubše.
Inspiracijo sem našla pri Majuški in njeni tako simpatični voščilnci s kljupicami obešenih snežink. Je pa Majuška še posebej umetnica izdelovanja nakita, kar poglejte si.
Najprej me je vleko, da tudi sama naredim zimsko voščilnico, nato pa so me te kljupice ponesle povsem v drugo smer in tako sem izdelala tage, na katere sem s kljupicami pripela jesensko listje in želod oz. jesenski venček.
Tako vse skupaj izgleda, če okras umaknem iz tagov:
Prijavite se lahko pri meni, še več inspiracije pa poiščete pri Tini. Brez dvoma nam je tudi tokrat pripravila kaj čudovitega. Jaz grem kar na ogled. Še prej pa vam pokažem tokratno nagradico, ki je mini Scrapping Cottage šablona. Njihove šablone sem uporabila tudi pri izdelavi tega jesenskega okrasja in jih pobarvala z Distress Inki. Taga sta izrezana s Tinino šablono iz seta Mini embalaža.  
Naj bo oktober ena velika inspiracija za vesele dneve in ustvarjanje. Uživajte v njem!

25 komentarjev:

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Krasni tagci, lepa jesenska kolekcija
lp Tamara

Zvonka pravi ...

Res lepa asociacija na jesen, čudovite barve. Lp

Danica pravi ...

Krasna jesenska dekoracija.Vedno pripraviš tako super sceno za slikanje svojih izdelkov. Res si mojstrica.
Lp Daanica

oldpunca pravi ...

Ijoj, kako lepo si pripravila svoje prekrasne tagce za fotošuting! :-) Moram pa priznati, da bo tale, jubilejni, izziv zame kar trd oreh. ;-) Potrebno bo torej nekaj obesiti. Uf... :-))

vilinke pravi ...

Cudovita jesenska zgodbica ;) cestitke za 30.izziv

Adrijana Knez pravi ...

Čestitke za 30-tko!!! Tagci v jesenskih barvah so mi zelo všeč. Lesene ščipalke pa na svojih izdelkih tudi sama rada uporabim ;))) izdelek naredijo zelo poseben.
Nočko, Jana

Martina pravi ...

Vladka, tvoji me radovi ostavljaju bez rijeci. Samo gledam i divim se.
Lp, MArtina

moi pravi ...

Krasno inspiracijo si nam pripravila. Ti tagecci so tako lušni in tvoje listje zgleda kot pravo.
Upam, da se vama tokrat pridružim.

Klara pravi ...

Super lepi tagci.Krasno si pobarvala jesenke listke in tale želod mi je zelo všeč. Tudi fotografije so top. Zanimiv izziv. :))

Helena pravi ...

Vladka, hvala,ker si uporabila Majuškino voščilnico, tako sem prišla še do enega čudovitega bloga, ki ga prej nisem poznala! Njena voščilnica je krasna in takšni so tudi tvoji jesenski tagi. Zelo domiselno in čudovito narejeno.
Pa fotografije so seveda tudi fantastične!

Nella pravi ...

Čudovita dekoracija za jesenske dni (bi z veseljem imela tak krožniček na mizi :). Inspirativna voščilnica pa zelo zanimiva :)

Tina pravi ...

Ooo, tvoja kolekcija tagov je čudovita. tako prijetno topli so... in ščipalkice so krasna pika na i. Komaj čakam, da vidim, kaj bodo pričarale naše punce :-)!

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Krasna kolekcija in super izziv. Moram priznati, da se mi prejšnji ni nikakor "usedel" v mojo ustvarjalno žilico. Ni in ni bilo inspiracije.... žal...pride tudi to tega. Ščipalke..., o to pa ja, za to pa se ne bojim. lepo bodi čao

*Urška* pravi ...

Zopet si naredila čudovito predstavo s krasno sceno v ozadju.Pripravila si nam prekrasno jesensko dekoracijo.Prava paša za oči je.
LP,Urška

Keti's Projects pravi ...

Luštno. Super inspiracija in izziv. Vedno znova sem navdušena, kakšne lepe barve ustvariš z Distressi.

Simona pravi ...

Prav po jesensko žari tale tvoja dekoracija. Kljukice pa res zanimiv detail. Tako v originalni kot tvoji izvedbi.

Renata pravi ...

Krasni tageci, prave jesenske barve.

Janja pravi ...

Čudovite barve, zelo lepo in domiselno sestavljeno. Slikce pa odlične. Lp

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

prekrasne barve.kar ne morem si nagledati.
Iskrene čestitke za 30. izziv,saj kar ne morem verjeti, da jih je že toliko ;)
žal pa ne razumem izziva- je dovolj, da nekaj visi oz. ali morajo biti zraven ščipalke?

Vladuška pravi ...

Natali in vsa ostala dekleta, hvala vam za vse te lepe besede. Pri nama ni strogih pravil glede tega, kaj mora biti. Pride v postev vse, kar ti je inspiracija na podani voscilnici. Lahko so scipalke, lahko so snezinke, lahko je kaj obeseno... Karkoli :)

Maja pravi ...

Jesen je čudovit letni čas z vsemi barvami in vonjem po listju in tvoja dekoracija ima res tisti pravi jesenski čar. Tudi tebi želim oktober poln inspiracije. :)

Hali pravi ...

Čudovita jesen in čudoviti tvoji izdelki, vedno znova in znova sem navdušena...

Tanja E. pravi ...

Užitek je pogledati takole kolekcijo, ki v svojih barvah pogreje in da volje za naprej. Super ti je uspelo, čisto v tvojem stilu. LP:)

iris-irena pravi ...

vladka, saj nimam kaj dodati, vse so že povedale! kapo dol za tvoje ustvarjanje!
lp

Hiška iz papirja pravi ...

Super inspiracija, se že veselim tega izziva :) Tvoji izdelki pa prelepi!