nedelja, 18. januar 2015

Medvedje presenečenje in objem/Bear's Surprise

Tokrat sem se znova malo poigrala z različnimi šablonami in vse skupaj naredila tako, da medved "skoči" iz kuverte, da preseneti slavljenko oz. slavljenca. Da bi vse skupaj delovalo bolj pravljično, sem kuverto obarvala zeleno in dodala travo ter drobne cvetove, ki sem jih vzela venčku. Ozadje sem naredila po svojem ustaljenem postopku in medvedu potisnila v roke še darilo in balon:
Ponavadi delam tako, da si izberem en osrednji motiv, ki ga nato v mislih kombiniram z drugimi šablonami in če se mi ideja zdi dobra, začnem tudi z dejanskim kombiniranjem. Ne izzide se vedno, večinoma pa :) 
Hi, all! I know that bears can be very dangerous in the nature, but on the other side they seem so cute and friendly in fairy tales. I like this motive, because I have a feeling I can snuggle in bear's hug as a little child and that will give me comfort. And you have to admit that this Birthday Party Bear is really cute. He jumped out of the envelope as a surprise and has a birthday gift and balloon in his hand. To get fairy looks, I colored the envelope with green Distress Ink and added a grass and little flowers. It is such fun to play with different CottageCutz dies.
Kakorkoli so medvedi v naravi lahko zelo nevarni, pa so mi takole na voščilnicah ali v pravljicah zelo simpatični. Vedno mi delujejo, da bi se lahko kot majhen otrok stisnila v njihov mehki objem in potolažila svojo dušo za prav vsako bolečino. Zato, če komu pošljem medvedji objem, mislim prav na takšnega, tolažilnega, zdravilnega in mehkega.

En velik medvedji objem vsem in kot ponavadi, me najdete tudi na CottageCutz blogu :)

21 komentarjev:

Tamara pravi ...

Prisrčno in res lepo izdelano, skombinirano, osenčeno ... Tudi papirje za izrezke imaš vedno tako lepe.
Lp, t.

Tanja E. pravi ...

Vladka, čudovito, toplo in prijateljsko deluje ta tvoj medvedek v kombinacijami z vsemi krasnimi podrobnostmi na že tako ali tako fantastični podlagi. Zelo lepo! LP:))

Cvetoči travnik pravi ...

Lepo presenečenje, lepe barve in simpatični motivi. Kdor zna pač zna:)
Lep pozdrav, Andreja V.

Janja pravi ...

Barvita, simpatična, krasno sestavljena voščilnica. Lp

moi pravi ...

No, tebi pa res ne zmanjka idej in vedno je kaj novega, lušnega, simpatičnega in posrečenega.
Ta medo je res srčkan, tapravi za en veeeelik objem. In takega ti tudi vračam.
BIG HUG!

Trenutki kreativnosti pravi ...

Iiii kako je luškana. Lepo si uporabila šablone.

oldpunca pravi ...

Svetovna ideja in še bolj svetovna izvedba! :-)) Čudovito zgodbico si sestavila.

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Takole je to, za ogled tvojega bloga si vedno vzamem čas. To se pravi, če nimam dovolj časa, da bi se v miru nagledala krasno pobarvanih izrezkov, čudovitih kombinacij in naužila novih idej, ga pusim raje pri miru, kakšen dan dva...In potem berem in uživam še kakšno objavo za nazaj. Kot danes. Občudujem tvojo pridnost, pozornost in vse prej našteto, pri novoletnih darilcih in se ne morem nagledati simpatične medvedje voščilnice. luštno!

Danica pravi ...

Super sestavljena voščilnica.
Čudovita je.
Lp Danica

Helena pravi ...

Tvoje poigravanje vedno rodi nekaj prav posebnega. Tale medvedek, ki pokuka iz kuverte, je nadvse simpatičen. Všeč so mi drobne rožice, ki si jih dala v vse štiri vogale.

MA-MI pravi ...

Kako simpatičen medvedek skoči iz prav tako srčkane ovojnice. Zelo lepo in barve prav dišijo po pomladi. Lp, Maja

helena pravi ...

Spet ena simpatična, dovršena voščilnica. Ideje pa kar stresaš in ti jih res nikoli ne zmanjka.

Metuljčica pravi ...

Tale medvedek je tako prisrčen. Čudovito si ustvarjala, tako kot vedno.

Hali pravi ...

Res je, asociacija na medveda je nekaj nežnega, dobrohotnega :-) Prekrasen je tale tvoj kosmatinec v kuverti :-)

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Tale tvoj tedy bear je prav cartkan . Za nas ni nič presenetljivega, ker smo pri tvojih objavah že navajeni na surprise . Je pa kombinacija različnih šablon vrhunska in vedno ti uspe povezati v majčkeno zgodbico. čao

*Urška* pravi ...

Vladka,tudi tokrat si naredila izjemno voščilnico.Tako lepo si vse skombinirala,da sploh ni več kaj dodati...SUPER kot vedno!!!
LP,Urška

Ne-Ja pravi ...

Mojstrsko si skombinirala šablonice in vstavila medvedka v žepek. Cart je 100 na uro. Ko bom jaz enkrat zrastla bom tudi to znala ;)

DidiArt pravi ...

ja škoda,da se ne lotiš tudi kaj drugega izdelovati, ti znaš tako lepo prikazati tudi vso uporabo šablonic, napisov, da točno veš, kaj bi rabil tudi kupiti, včasih gledam v trgovini šablone, pa nimam inspiracije, kaj bi počela z njo, takih mojstric se manjka.. super izvedba, mogoče me še zamika čestitkanje ... lep topel pozdravček

SaraS pravi ...

Meni se pa zdi, da tebi vedno vse tako dobro uspe, se poklapa in nas navduši. Ponovno... se mi zdi, da se že ponavljam, ampak pri tebi res ne morem drugače pisati kot v presežkih in vedno je mišljeno iskreno.
Luštn medvedek, ki si ga odlično kombinirala z vsemi ostalimi šablonami. :)

Adrijana Knez pravi ...

Vladka zelo všeč mi je medo, ki kuka iz kuverte in zelo lepo medvedjo pravljico si nam pričarala.
En veeeeliiik medvedji objem, Jana ;))))

VSE DOBRO pravi ...

Objemček zate in medvedka :o)))

Vse dobro ..