sobota, 8. avgust 2015

Hibiskusova cvetova/Hibiscus Flowers

Ko poletje odpihne mojo inspiracijo za kakšen teden na počitnice, nastane kaj bolj preprostega. Saj priznam, tudi inspiracija potrebuje oddih, samo lahko bi se odpravila na počitnice istočasno kot jaz. Ampak zgleda ji je bilo vsega dovolj. In kadar gre ona, gre tudi volja do ustvarjanja, saj ne samo da ni prave ideje, še papirja se mi ne da prav prijeti v roke in misel na to, da moram nekaj izrezati mi ni kaj mikavna. No, pa je nastalo za CottageCutz blog tole:
Izrez šablone hibiskusa sem malo razrezala, da sem dobila dva posmezna cveta in vsakemu dodala nekaj zelenja. Med njiju sem dodala še napis in ozadje popestrila tako, da sem ga spustila skozi Sizzix z embosing srajčko. Več nisem zmogla :)
Hi, all. Today I have clean and simple card for you. It is easy to made and great solution if you don't have a lot of time to create a card. I used Hibiscus Flowers die and cut up the die cut into pieces. So, I've got two Hibiscus flowers and some greenery. Between them I stamped greeting. All pieces were colored with Distress Inks. This is it for today. Have a great time and visit us also in CottageCutz blog.
Čutim, da je inspiracija že na poti nazaj. Malo jo še potrebujem pred dopustom. Poletje je pač tako, da nas bolj vleče ven in tudi za postorit je vedno kaj, pa še kakšen piknik se najde. Kar pa tudi ni narobe. Bodite lepo in počnite tisto, kar vam najbolj ustreza.

14 komentarjev:

Ne-Ja pravi ...

Vladka, čudovite cvetove si nam pripravila in meni se sploh ne zdi, da ni inspiracije. Včasih mora tudi volja si vzeti malo fraj in si napolniti baterije ;).

Goga pravi ...

Oh, kako te razumem, Zadnje dni se tudi meni ne da vlečt ven papirja. Tisoč in en izgovor imam, da sploh ne začnem.......
Ampak ti si pridna in se vseeno lotiš in na končnem izdelku se nič ne pozna, da ni navdiha.
Čudoviti cvetovi, prav paše jim čisto in preprosto ozadje.
Lp: Lili

Mojca pravi ...

oooo kakšna lepotička! lp

Zvonka pravi ...

Veš kaj, prav nič ni na tvoji voščilnici videti, da nisi imela ideje, meni je zelo lepa in posebna. Lp

Tanja E. pravi ...

Vladka, čudovita je, že osnova, kaj šele z dodatkom cvetov in odtisov pravih barv. Na tej voščilnici je manj res več, lepo bodi:)

Helena pravi ...

Hm, po voščilnici sodeč, ti nič ne manjka :) Meni je ta preprostost strašansko všeč. Krasna cvetova v intenzivnih barvah. Lepo si ju povezala s sladko mislijo.

Tina Z. pravi ...

meni je tudi ta voščilnica naravnost prekrasna, še posebej mi je všeč tole embosirano ozadje. preprosta in elegantna, tudi meni se zdi s polno navdiha.

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Krasna
lp Tamara :)

Sapfina (Barbara) pravi ...

Joj, Vladka, tebi pomanjkanje inspiracije čisto nič ne škodi! Voščilnica je kot vedno prekrasna!

Dusi pravi ...

Te čisto razumem. Zdaj je tak čas. Sploh pri 35°C se bolj težko inspirira s čim drugim kot s senčko in mrzlo pijačo...
Je pa voščilnica kot vedno super.
Lepo bodi in čimprej napolni baterije.

Nena pravi ...

če ti temu rečeš da ti je poletje odpihnilo inspiracijo potem je pri meni divjal orkan :)

helena pravi ...

Tudi če je preprosta, je tako značilno tvoja. Med tisočimi bi jo našla, ker imaš res čudovito svojstven stil. Nič hudega če ni navdiha, prav gotovo bo kmalu nazaj, do takrat pa obilo poštenega lenarjenja.

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Helenin komentar se mi dopade..."med tisočimi bi našli tvoj stil". Če bi imela na voljo samo eno številko in bel papir, bi tako scumprala voščilnico, da bi bila famozno dobra. Skratka: lepa, elegantna.čao

Klara pravi ...

Kljub pomanjkanju inspiracije je preprosto čudovita. :)