sreda, 12. avgust 2015

Po levje med žarki

Če že zunaj pripeka, pa naj sije še tukaj. Ampak od ogleda tega posta se ne boste spotili. Vam pa ne bo škodilo, če boste zraven spili kakšen kozarec tekočine (naj bo po vaši želji). 
Tudi ta voščilnica je romala z menoj v Avstrijo in nastajala je na osnovi teh navodil: slavljenka bo dobila karto za ogled musicla Levji kralj, zatorej naj bo na njej vsaj en lev in 30-tka naj ne manjka. Glede na to da imam v svoji zbirki samo eno šablono leva ni bilo drugega kot uporabiti le-to in da bi pridobila "show" izgled, sem uporabila Tinine žarki in mislim, da so kar dosegli svoj namen. Kaj menite vi?
Še nekaj zastavic za popestritev, veliki številki, da se že na daleč vidijo leta in dva leva za ravnotežje, pa je zadeva bila rešena. In če prav se sliši to precej enostavno, dokler ne dozori ideja v glavi, izziv ni lahek. Ampak tako je itak z vsem v življenju, dokler se nečesa ne naučimo oz. spoznamo se vse zdi neznansko zahtevno. 
Uživajte nekje v senci ali pod klimo in se spopadajte predvsem s takimi izzivi, ki vam na koncu prinašajo veselje, kot je meni tale voščilnica!

19 komentarjev:

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Uf, tale pa sije od vročine. Rabim sončne špegle, da napišem do konca. Več kot sijajna, dosegla svoj namen, levčki pa prijazni, sončni in žarki so prava ideja za tako vedro voščilnico. čao

helena pravi ...

Oj, Vladka, zadela si terno, bolje ne bi moglo biti. Všeč so mi žareče barve in sploh vse je sijajno. Š eposebej mu je všeč, ker si zastavice zataknila tudi za številko, tako je videti vse še bolj hudmušno.

Helena pravi ...

Kakšna sončna voščilnica. Ravno pravšnja v teh dneh. Super si združila vse zahteve. Levčka sta tako prijazna in veselo vabita na ogled Levjega kralja.

Hali pravi ...

Kot so predhodnice napisale: energija prav sije iz čestitke. Levčka sta simpatična in Tinini žarki naredijo ozadje nekaj posebnega!

Dusi pravi ...

Super ti je uspelo.
To, da je včasih težko najti pravo idejo, pa mislim, da vse vemo.
Je pa zato toliko bolj sladko, ko je izdelek končan.

Metuljčica pravi ...

Čudovita sončna voščilnica, všeč so mi tople barve. Več kot zadostila si vsemu, kar so želeli od tebe.

Sapfina (Barbara) pravi ...

Ideja je dozorela v krasno realizacijo! Super si se spomnila za show-učinek in simbolika z levčki je top! Pa vse tako lepo povezano in veselo, veselo! :)

Janja pravi ...

Odlično si izpeljala naročilo. Voščilnica je čudovita ♥. Lp

Keti's Projects pravi ...

Luštna in čudovitih poletnih barv. Tile žarki pa res delujejo kot odrske luči. Super ideja. Pozdravček.

Cvetoči travnik pravi ...

Taka prava, levje-srč/ka/na:). Voščilnica kar zažari v prazničnem vzdušju, ki si ga čudovito pričarala s sončnimi žarki in zastavicami. Lep pozdrav, Andreja V.

Tina Z. pravi ...

prekrasna sončna in tile levčki v tej kombinaciji so carski. žareča.

Manca pravi ...

Super ti je uspelo! Lepe barve, pa levčki so srčkani :)

Ne-Ja pravi ...

Tale voščilnica pa prav poka po šivih od energije. Slavljenki bo zagotovo vešeč kako si poudarila leta z žarki in naredila piko na i še s prikupnima levčkoma :). Všečkam na polno!

Nena pravi ...

jaz sem za vroče :)
zelo lušna sončna voščilnica

Mojca pravi ...

oooooo joj kako je lepa! žarki so res fantastični in barve kar žarijo od pozitivnosti. zelo lepo. lp

Klara pravi ...

Super si se znašla. Čestitka je krasna in prav lepo ponazarja sporočilo. :)

Marija pravi ...

Krasna je. :)

Renata pravi ...

So že vse pred mano napisale, z moje strani tako samo ČUDOVITO.

oldpunca pravi ...

Ijoj, kako lepo žari tale tvoja čestitka! Super si izpeljala naročilo. Meni je zelo všeč.