ponedeljek, 28. september 2015

Noč čarovnic/Get your Witchi on

Pa se le končno javljam "v živo". Po prihodu nazaj iz dopusta je bilo toliko enih stvari, da ni bilo časa za kakšno novo objavo. Lepo smo že zajadrali v jesen in ker v Ameriki že gledajo proti noči čarovnic, bo tokratna objava za CottageCutz blog obarvana prav na to tematiko. Ni moja najljubša, sem jo pa združila z mojo ljubo tehniko in znova ustvarila zvezdnato nebo, polno luno in čarovnico, ki leti zabavi naproti.
Ozdje in luno sem izdelala tako kot je opisano v tej objavi. Napis sem našla na Pinterestu in ga oblikovala v Wordu ter sprintala na paus papir. Rumene zvezde in oblake pa sem izrezala s pomočjo te šablone

Hi all! Fall is here and also Halloween will be here soon. You can find a lot of inspiration on CottageCutz blog and I have one for you today too. I used this Witch on Broom. She is on her way to cool witch party. I made this background with watercolor paper and different Distress Inks. I started with Peacock Feather, put it on my craft sheet, added some water and put paper on, to get some splodges. then I dried it with heat gun and used another Distress Ink, this time Chipped Sapphire and repeat the whole step. The last Distress Ink which I used was Black Soot. After everything was dry I used also white tempera and brush to made some paint splatters which look like stars. The moon is made the same way as background, but this time I used just Weathered Wood Distress Ink and after that cut the moon out with circle die. The Witch is cut out of black cardstock and sentiment was created in Word and printed on paus paper. Yellow stars and clouds are cut out with Baby sleeping on Moon die. This is my card for today. Have fun.


And be sure to leave a comment on all of our post from 9/8/15- 9/23/15 on the CottageCutz BLOG as we are doing a GIVEAWAY to 1 lucky person! You can WIN 2 of the NEW Halloween dies. Here you can find more.

Še vedno lahko sodelujete v nagradni igri in dobite 2 Halloween šabloni, več o tem boste našle v tej objavi.

Card Supplies I used:
CottageCutz dies: Witch on Broom 
Card stock: watercolor and black
Distress InkPeacock Feather, Chipped Sapphire, Black Soot, Weathered Wood
Other: circle die,  scissors, paper trimmer, scor-buddy, glue tape, paus paper, printer

18 komentarjev:

moi pravi ...

Super si skombinirala obe šabloni. Tako različna motiva, pa super paše ;)
To tvoje ozadje je pa tako mega.

Helena pravi ...

Uh, če bi morala narediti voščilnico za ta dan, ne vem, kako bi mi šlo, saj tudi meni ni blizu :) Ozadje je res fantastično in še luni si naredila kraterje oz. kar pač je na njej.

Dusi pravi ...

U, kako je huda.
Tematika gor ali dol (čeprav je meni kar simpatična)... izvedba in celota sta vrhunski.

Valerija pravi ...

Svetovna je, super si vse skombinirala.
Lp

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Dobrodošla nazaj
tvoja čarovnička je čudovita
lp Tamara

Tina Z. pravi ...

spet to neverjetno nebo, res si mojstrica, tako kot pravo, prekrasno, realistično ... meni tudi ta noč čarovnic ni blizu ...

Hali pravi ...

Čudovito ozadje si ustvarila in čarovnička je prav zanimiva. Zvezdice pa tako lepo poživijo vse skupaj!

Metuljčica pravi ...

Jaz sem pa za vse, samo da se dogaja in da človek dobi navdih. Tvoja voščilnica je čudovita, sploh ozadje. Več kot pristoji motivu.

NinaS pravi ...

Fenomenalna je. In nočno nebo zgleda tako realistično.

Renata pravi ...

Nebo je fenomenalno. Prava voščilnica za noč čarovnic.

Tanja E. pravi ...

Vladka, krasna je, v oči mi je padlo odlično nebo in pa kako si oblikovala napis, a v Wordu?, ni mi čisto jasno kako:)) LP.

oldpunca pravi ...

Preprosto fenomenalna je! Nočno nebo je tako fantastično, da ostajam z odprtimi usti (že prvič mi je vzelo sapo). Coprnica je prva liga. Z napisi pa me vedno znova navdušiš in že lep čas poskušam prepričati moj Word, da tudi midva ustvariva tako lep napis. :-)) Pa noče... ne sodeluje... :-))

Cvetoči travnik pravi ...

Nočno nebo je kot pravo (tako ga vidimo mi, ki živimo na svetlobno neonesnaženem področju:), prav začutiš globino vsega vesolja. Ta močna luna je pa tudi verjetno prav ta zadnja polna in čarovnica ima fenomenalno potovanje. Saj veš kaj bom rekla: več kot odlična:) En lep pozdrav, Andreja V.

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Jaz se pa sprašujem, le kje vraga si me dobila v svoj objektiv?????....čudovita je, kot vedno, nebo pa....lepše, kot včerajšnja krvava luna. čao

Tamara pravi ...

Čudovita!
Danes je bilo objavljeno, da si zmagovalka med komentatorji na magnolia-licious strani (verjetno, ker si komentirala mojo objavo), tako da poglej tja (info glede nagrade) in ČESTITAM!
LP, t.

helena pravi ...

Vse skupaj je čudovito, ozadje pa je še prav posebej "in". Superca!

Ne-Ja pravi ...

Tematika gor ali dol - važno je da obvladaš sceno s čudovitim ozadjem in mati Uršula na metli lepo zaokroži celoto ;),

Unknown pravi ...

I love the witch card!