torek, 8. december 2015

CottageCutz Focus Week - Gift Card Holder

Zadnja leta postajajo vse bolj popularna darila v obliki darilnih kartic ali bonov. In prav iz tega razloga smo se na CottageCutz blogu za Focus Week odločile za izdelek, v katerega se lahko doda darilna kartica. Moj izdelek na zunaj zgleda kot voščilnica, vendar je v resnici narejen kot žep. Vanj se zatakne dodatni kartonček na le-tem pa se nahaja mini kuverta s pentljo, ki služi kot nosilka darilne kartice.
Za robove sem uporabila Tinine robne šablone, motivi pa so Scrapping Cottage in uporabila sem naslednje: jelena z drobno ptico, napis Christmas Greetings, nekaj zelenja in v notranjosti mini kuverto ter pentljo. Ozadji sem poštempljala s štampiljko teksta, robove pa posenčila z rjavimi distress inki in malo zasnežila z belo tempero.
Hi, all. I'm starting another Focus Week on CottageCutz blog, this time with Gift Card Holder. Gift Cards are really popular and I hope that our Focus Week will give you some ideas how to wrap them. I created one big pocket (one side has approximately 5 inches) and I put piece of cardstock in it. This piece holds little envelope which is actually a gift card holder - card perfectly fits in it. I used following dies: Whimsical Deer and Bird, Christmas Greetings, Winter Trees for greenery, Fancy Bow and Gift Card Holder. Also this time everything is distressed with Walnut Stain and Vintage Photo Distress Inks and little white color was added with white tube watercolor. All die cuts were also colored with Distress Inks.
And this is not all my friends. Also this time we will be giving away a gift certificate. All you have to do is, to comment on each post for this week on CottageCutz blog (between 8th and 15th of December) and one lucky winner will get the gift certificate. 
So, good luck


Tudi tokrat podarjamo nagrado v obliko dobropisa. Vendar brez naloge ne gre :) In sicer morate pustiti komentar na CottageCutz blogu pod vse objave, ki se bodo zvrstile v sklopu tega fokus tedna, se pravi od danes, 8.12. pa do 15.12.2015
Pa veliko sreče pri žrebu!

16 komentarjev:

Valerija pravi ...

Uau, zelo domiselna kuvertica za darilno kartico. Super izvedba.

Marna pravi ...

Topim se ob tej krasni kuvertici ...

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Taki žepki so res vsestranski ...rob je občudovanja vreden...domiselno in res uporabno....leti, leti v mojo mapco...hvala za tako dobro idejo.
Ne topi se samo Marna, mislim, da bodo lužice pri vsaki. čao

Helena pravi ...

Vladka, vedno z novimi idejami in krasno izvedbo!
Srnici sta prikupni, ampak rdeči ptiček je prav posrečena izbira.
Zelo lep zgornji rob si naredila s Tinino šablono.
Da ne govorim o vsebini - o kuverti in kaj je lahko v njej :)

leycika pravi ...

Vedno znova in znova rada zahajam na tvoj blog, ker je res poln ustvarjalnega duha. Izdelala pa si res čudovito"preobleko" za kuponček :)

moi pravi ...

Krasno nosilko darilne kartice si naredila. Zelo domiselno je tudi to z žepkom, da o okrasitvi niti ne govorim, kaj šele o fotkanju.
Ma, pri tebi že zmanjkuje superlativov ;)

Dusi pravi ...

Nobl je tole.
Voščilnica ki to sploh ni... in polna presenečenj.
Ter tako cart izgled...

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Prekrasna
izpod tvojih rok deluje vse tako enostavno, a ni
lp Tamara

oldpunca pravi ...

Super ideja je takšen žepek za darilni bon. Ko je pa še tako lepo in z občutkom izdelan, kot tvoj, pa vsebina sploh ni več pomembna. :-)

iris-irena pravi ...

oooooooooooooooo, kako čudovito je tole in krasna ideja,
lp

Metuljčica pravi ...

Tale žepek za darilo je pa res perfekten. Res si mojstrica, občudovanja vredna je objava v celoti.

Tina Z. pravi ...

mislim, jaz sem se pa ravno prej spraševala, kaj točno je že to "gift card holder".

ooo, tole je tako lepo, res znaš pričarati toplino na voščilnici, ki je mnogo več kot to ... krasna ideje s tem dekorativnim robom in ta zimska scena na žepku, pa še presenečenje v njem, popolno.

Hali pravi ...

Prava mala umetnija...čeprav se izogibam podarjanju denarja.. ampak saj lahko zapakiraš tudi bon na katerem piše, druženje ob kuhančku na štantu, ali bon za skupno ustvarjanje, kino inp. Čudovito!

AndrejaM pravi ...

Čudovito, tvoje prefinjene kombinacije izrezov in barv so vedno vzamejo dih!

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Ja tale kuvertica za kartico je pa megazmagovalna! Lepo izdelana, da se res kar stopiš in tako simpatično praktična!

Cvetoči travnik pravi ...

Lepa in simpatična voščilnica, ki je kot vse tvoje, izdelana do potankosti v nulo (tvoje barvanje je občudovanja vredno). Tudi žepek v voščilnici je hudo domiselna izvedba. Lep pozdrav, Andreja V.