ponedeljek, 15. februar 2016

Venec v obliki srca obešen na vratih

Ta soboto je bila čisto po mojem okusu - obilo časa, ki sem ga lahko preživela v ustvarjalnici med papirji in šablonami ter štampiljkami. Kar nekaj izdelkov je nastalo, ampak saj veste da ni v moji navadi, da bi vam jih pokazala prav vse naenkrat. Sploh pa zato, ker jih nekaj še more ostati skritih, da dotične osebe ne vidijo prenečenja prej, kot jim je namenjeno. ;) Šablone so kar frčale naokrog, sploh vmes, ko sem vzklikala ob uspehih naših športnikov. Verjetno mi je to dalo še dodatne ustvarjalnega zagona.
Tema les me je spremljala vse od izziva v Craftalnici in zelo žal mi je bilo, da mi ni uspelo sodelovati, saj ga zelo rada interpretiram. Me je pa Andreja spomnila, da lahko sodelujem tudi na trenutnem izzivu. In tokrat sem na "del vrat" oz. na napis na vratih obesila venček iz zelenja v obliki srca, ki sem mu dodala nekaj drobnih marjetic. Za bolj pristen videz lesa pa sem s štampiljko odtisnila lesene deske in jih za nameček še malo popacala z belo tempero.
Za temi vrati so doma prijazni ljudje in namesto priimka imajo na "tablici" misel o prijateljstvu in ni ga lepšega povabila, da vstopimo v takšno domovanje, kajne?
Lep začetek tedna vam želim in naj vas spremljajo prijazni ljudje!
P.S.

Z vašimi lepimi fotografijami ste še meni dale zagona, da preizkušam nove stvari. Nedeljo sem tako posvetila fotografiji in se poigrala z mojim novim objektivom. Tokrat fotografije nisem prav nič popravljala kasneje v programu. Edino kar sem naredila je bilo, da sem jih malo obrezala. Veliko sem se poigravala z nastavitvami in ugotovila, da so lahko res levji delež opravljene naloge tudi v slabših svetlobnih razmerah. Te so namreč fotografirane ob deževnem dnevu. In vse to gre zahvala prav vam, saj sem s pripravami na predstavitev za vas obnovila znanje glede nastavitev in znova odkrila čar tega početja. Hvala vam za to in hkrati vas želim vzpodbutiti, da poskušate podrobneje spoznati svoj fotoaparat, saj je lahko zelo zabavno in rezultati veliko boljši. 

39 komentarjev:

Valerija pravi ...

Uau, zelo lep pomladni venček na starih vratih.

moi pravi ...

Opa, res ne bi rekla, da si fotografirala v deževnem vremenu, tako svetle so in voščilnica kar žari.
Ta vrata res vabijo tako z napisom kot s prikupnim venčkom v obliki srca. Čudovito.

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Krasen
kliče in diši po pomladi
lp Tamara

Danica pravi ...

Avč Vladka, kako je pa to lepo...čudovito misel si dala na vrta in srček, čudovito!
Jaz nisem opazila, da bi ti imela kdaj težave s fotografiranjem. Meni so bile tvoje fotke vedno profesionalno posnete.

Jasmina pravi ...

Koliko lepote znaš pričarati na enem majhnem izdelku. Belina marjetk očara in daje ogromno spodbude in pozitivne energije.

Cvetoči travnik pravi ...

Vladka, tvoja vrata so tako čudovito mamljiva, da človek res nima pomislekov, da ne bi "vstopil". Takoj začutiš toplino, ki jo izžarevajo dobri ljudje:) Sploh en bom razlagala, kako mi je vse všeč:), ker drugače pri tebi sploh ne more biti. Glede fotografije: ob srečanju bom imela s seboj fotoaparat, pa te bom malo poprosila za kratek nasvet - obljubim, da ne bom veliko morila:)) Lep pozdrav, Andreja V.

Vladuška pravi ...

Andreja, hvala za vse te lepe in tople besede :) Ti le prinesi fotoaparat in če bom le znala, ti bom z veseljem pomagala. :)

leycika pravi ...

Fantastična je! Všeć mi je ta natur videz ter marjetke, res lepo :)

Nataša pravi ...

Fantastična kombinacija lesu in venčka.

Helena pravi ...

Ja, zakaj imamo zmogljive aparate, če ne uporabljamo vseh nastavitev, a ne? Te fotografije so super in skoraj ne morem verjeti, da jih nisi obdelovala v programu.
Vrata so tako lepa, da bi jih kar imela doma - kot resnična. Všeč mi je, kako si sestavila marjetice.

Mateja pravi ...

oooo...Tale les je pa kot pravi... Kapo dol! Fotke pa itak profesionalne ;)

Nena pravi ...

ob tvojih izdelkih vedno ostanem brez besed.in tudi danes lahko samo rečem...kapo dol :)

Dusi pravi ...

Iiiiii kolk lepo.
Venček iz marjetk v tvoji izvedbi... kaj češ lepšga.
Jaz moram priti še do koraka, da končno kupim fotoaparat. Še vedno se namreč šlepam s telefonom... Skrajni čas...

oldpunca pravi ...

Oh! Sanjsko lepo voščilnico si ustvarila. Tvoja interpretacija lesa je neverjetno realistična. Fotografiranje z ročnimi nastavitvami je čisto nekaj drugega, kot avtomatska nastavitev bližine. Bo res treba vzeti v roke kakšno knjigo. :-))

Tanja E. pravi ...

Iijeee, kako je pa tale spet lepa..., čisto me je prevzela, kapo dol, LP:)

ArtMBR pravi ...

Tvoje fotografije so skupaj s postavitvami izdelka v ustreno ozdaje in z dodatki prvič paša za oči, drugič pa vedno izgleda v nulo profesionalno. Tudi jaz bi rada znala uporabljati fotoaparat, ne pa da naredim ne vem koliko slik, da mi je ena kolikor toliko všeč in pri tem izgubljma dragoceni čas.

Renata pravi ...

O kako lepa. Se posebej mi je vsec simbolika napisa.

Andreja pravi ...

oh Vladka, kako je to lepo :-)) Tvoje imitacije lesa so res čudovite in tudi tokrat je videz fantastičen. Venček pa nežen in krasno spleten. Tudi verz se mi dopade. Še prijaviti se moraš na naš izziv .-)

Janja pravi ...

Saj ne vem kaj naj najprej pohvalim ..... fotografije ali izdelek, ker je vse kar vidim, čudovito ♥♥♥. Lp

Maja pravi ...

Saj ni kaj dodati h gornjim komentarjem. Kapo dol!

Metuljčica pravi ...

Čudovita voščilnica, tako lepo izdelana in ta srček iz marjetic je čudovit, ozadje pa več kot usklajeno, da pa ne govorim o fotografijah.......super!

Mateja :) pravi ...

Res lepa...kar vabi nekam na VelikoPlanino :)

iris-irena pravi ...

joj, kako čudovita ! in seveda, moje barve,ki jih obožujem!
lp

Tanja E. pravi ...

Ko sem prvič odprla tole lepotičko, sem morala takoj na kratko komentirati, zdaj dodajam še to, da sem zelo vesela tvoje družbe v Craftalnici, tvoje imitacije lesa so enkratne, ko že mislim, da si dosegla strop, posrežeš z novim nadstropjem. Te rožice pa itak kar božajo. Hvala, ker deliš z nami v Craftalnici, LP:)

N-Eva pravi ...

Prekrasna voščilnica...vse so povedale že kolrgice v zgornjih komentarjih. Posebno pa bi pohvalila res čudovite fotografije.

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Spet se bom ponavljala...obožujem tvojo imitacijo lesa, imaš smisel zanj. Venček srček z marjeticami pa kot sladkorček, ki binglja na vratih in vabi, da se ga utrga. čao

HRANDICA pravi ...

Izredna, kot pričakovano! Zelo imam rada les pri različnih dekoracijah, tvoja voščilnica pa je dekoracija v malem. Luštno!

Renata pravi ...

Krasna voščilnica. Čarobna lesena vrata, z krasnim obeskom iz srca in marjetic. Zraven še lepa misel. Krasno vse skupaj.

Narobe hiša - Nataša P. pravi ...

Prekrasna...kot vidim vse "omedlevamo" nad tvojimi izdelki in zelo sem vesela, da z nami deliš tvoje drobne trike in nasvete - pa naj bo na področju ustvarjanja ali fotografiranja.

Tina Z. pravi ...

ja, še ena, ki omedleva nad tvojimi interpretacijami lesa ... tako realistične in tople so. in ta čisto poseben venček ...
no, to da si tudi mojstrica fotografije, pa itak - ti bi naredila popolno fotografijo tudi v najslabših razmerah ... ja, te nastavitve, mene ta debela knjiga navodil odbija že od nakupa dalje, pa vem, da ni prav.

AndrejaM pravi ...

Krasna vrata s težko pričakovano napovedjo na pomlad! Morda pa mi bo tvoja voščilnica navdih za pomladni venček na prava vrata!

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Voščilnica pisana na mojo dušo. Prečudovita! Tvoj les in tvoji venčki, pa še tako lepe fotografije, komplet, ki bi ga gledala in gledala. Mi je res žal, da sem zamudila tvj mali tečaj fotografije, upam, da ga v kratkem ponoviš. Hvala :)

Papirnate radosti pravi ...

Vladka, vse kar pride izpod tvojih rok je enostavno dih jemajoče elegantno in čudovito. Les, marjetice pa vsekakor kar preženejo turobnost, katera nas te dni spremlja. Hvala!

Natasa pravi ...

Čudovita je, res za učke napast. Krasen venček z marjeticami, vsa je noro lepa voščilnica!

Sar-chi Art pravi ...

Čudovita je! Krasna kommbinacija - imitacija lesa in nežne marjetke, spletene v srce!

Goga pravi ...

Oooo Vladka, hvala, da si se nam pridružila. Pridi večkrat počaščene bomo. Voščilnica je pa itak vrhunska, tako nežna in tvoja.
Pozdravček Lili

Trenutki kreativnosti pravi ...

Tu ni kaj dodati... So punce pred mano vse povedale :). Čudovita je, itak. Všeč mi je leseno ozdaje in venček v obliki srca.
Hvala, da ustvarjaš z nami v CRAFT-alnici. Srečno!

Cheryl Walker pravi ...

Absolutely Beautiful Vladka! love your little flowers they turned out so sweet hun! hope you have a wonderful day!
hugs
Cheryl

Tina pravi ...

Čudovito venčkasto srce....tako milo in nežno izpade...