torek, 15. marec 2016

6 marjetic za 6 prijateljic

V torkovo jutro vas pozdravljam z marjeticami, ki skupaj z zelenjem preraščajo zid. Zanjo me je prosila mama in ker si je njena družba prijateljic nadela ime marjetice, jih je na voščilnici toliko, kot njih samih. Samo ena je malenkost večja in ta ponazarja slavljenko. 


Je pa tokrat še ena posebnost voščilnice in to je, da sem na njej uporabila potiskan papir. Sploh ne pomnim, kdaj sem ga nazadnje in zato mi je bilo to še v poseben izziv. Čeprav, kot vidite, nisem izbrala ravno takega s silnimi vzorci, ki bi mi oteževali delo pri kombiniranju :)) Ampak že to je napredek. 


Vsakič se res vprašam, zakaj ga imam še vedno toliko na zalogi, predvsem iz tistih prvih dveh let ustvarjanja, ko sem še iskala svoj stil in preizkušala to in ono. Ampak ločit od njega se pa tudi ne morem. Morda, nekega lepega dne... Pa saj poznate te sladke težave, kajne?


Dobro jadrajte skozi teden in jaz sem že zelo veselim petka, ko se srečamo v Ljubljani.

30 komentarjev:

Tamara pravi ...

Čudovita je!
Lp, t.

Danica pravi ...

Mmm Vladka, čudovito voščilnico si naredila. Verjamem, da bodo vse mamine prijateljice navdušene nad njo ne le slavljenka.
Za razliko od tebe jaz uporabljam potiskan papir in sem v fazi razmišljanja, da ga nebi več uporabljala, vsaj ne tako pogosto kot ga :)

Jasmina pravi ...

Wau, Čudovita, prečudovita je. Kar ne morem se je nagledati! Res si mojstrica!

moi pravi ...

Ko si omenila potiskan papir, sem ga prav iskala ;) Dobro si ga prekrila z belo ;)
Krasno voščilnico si naredila za skupino marjetic in zelo lepo paše voščilo zraven. To mi je tako všeč, ko je toliko simbolike skrite v njej in če je ne izdaš, jo poznata samo tisti, ki podarja in tisti, ki prejme.
Naj vaše marjetice še dolgo uživajo v svoji družbi.

ArtMBR pravi ...

krasen projekt

Helena pravi ...

Moi, mislim, da Vladka ni prekrila potiskanega papirja z belo, ampak je takšnega kupila :) No, me bo popravila, če se motim :)
Vseeno ti čestitam, da si ga uporabila. Nič moteč ni in se lepo dopolnjuje z napisom in vsemi dodatki.
Prav gotovo so bile vse marjetice vesele krasnih voščilnic.
Fotografije pa so seveda vrhunske in lepo dekoracijo si uporabila.

Vladuška pravi ...

Helena, povsem prav imaš. Prav nič druga nisem naredila s potiskanim papirjem, kot mu nacefrala robove in ker so bili le-ti beli, sem jih podistresala z rjavim distress inkom. Nič pa nisem prekrivala z belo.

Hvala dekleta, za vse lepe besede. :)

moi pravi ...

Potem pa popravljam: krasen papir si izbrala, ti je pisan na kožo ;)

Valerija pravi ...

Prelepa voščilnica in tale potiskan papir je čisto v tvojem slogu. Če ne bi napisala, bi mislila, da je to tvoje delo. Krasno!

Maja pravi ...

Krasna voščilnica. Mama jo bo gotovo s ponosom izročila slavljenki.

Daša pravi ...

Zelo lepa!

Tina Z. pravi ...

no, tudi jaz bi si mislila, da si tale papir sama naredila, me sploh ne bi presenetilo, ker tako obvladaš takšne odtenke. pa ta simbolika mi je včeš in obožujem takšne voščilnice z globljim pomenom.
jaz sem še vedno obsedena z potiskanim papirjem, moja šibka točka ... in tudi jaz komaj čakam na petek :)

Janja pravi ...

Ljubko, nežno kot marjetice. Čudovita je.
Potiskan papir .... sem morala res dobro pogledati :). Lp

*Urška* pravi ...

Tokrat pa si res naredila izjemo,ko si uporabila potiskan papir.Tudi to ti gre dobro od rok.Naredila si prekrasno voščilnico,ki bo zagotovo drag spomin tvoji mami in njenim prijateljicam.Všeč mi je,da si z vsakim cvetom prikazala eno osebo.Super!!!

leycika pravi ...

čudovito voščilnico si ustvarila :)

Kajcyika pravi ...

Ne morem reči nič drugega kot: prečudovito! :)

Sapfina (Barbara) pravi ...

Oh, prelepa!

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Fino fejst sem morala pogledat ta zlovešči potiskan papir....nataknem špegle in glej ga zlomka....pa je res malo potiskan...Ja no, moram reči, da ti je krasno uspelo, čeprav si šla iz svojega ustaljenega tira. Lepo si sestavila vse skupaj in si čisti dokaz, da narediš tako "živo" voščilnico na turobnem eko papirju. čao

Zvonka pravi ...

Tako zelo ljubka in nežna je tale voščilnica in lepa simbolika v šestih cvetovih marjetic.

Metuljčica pravi ...

Marjetice so tako lepe in ženstvene. Izdelala si čudovito voščilnico, ozadje ji lepo pristaja.

oldpunca pravi ...

Še dobro, da si omenila, da si uporabila potiskani papir, drugače bi si razbijala glavo, kako ti je uspelo narediti takšno ozadje. :-) Voščinica pa je čudovita in nežna, za čisto pravo marjetico. Super rekvizit za fotografiranje si uporabila.

helena pravi ...

Če ne bi povedala, da je papir potiskan, bi tudi jaz ugibala, kako presneto ti je uspelo narediti tako super ozadje. Vse ostalo, postavitev, simbolika ..... je pa itak čudovito, tako kot znaš samo ti.

HRANDICA pravi ...

Spet zelo okusno in dodelano ter lepo fotografirano.

Hali pravi ...

Tudi jaz zadnje čase prav poredko sežem po potiskanem papirju. No zato pa toliko bolj pogosto kakšen blok kupim. Zakaj, kaj vem tisti glasek v notranjosti mi pravi, tole res moraš vzeti, veš s koliko stvarmi lahko skombiniraš :-) Krasna je tale tvoja lepotička...

Cvetoči travnik pravi ...

Če ti tudi jaz povem, da sem iskala potiskan papir mi tako ne boš verjela:))) Marjetice pa so tiste nežne rožice, ki so povsem primerne za dekleta v maminih letih:) in je potrebno z njimi delati lepo:) Vse sem ti že povedala, le tega še ne, da mi je voščilnica všeč:)) Lep pozdrav in se veselim srečanja:)Andreja V.

Nella pravi ...

Lepa in topla.

Damjana pravi ...

Te je bila pa slavljenka zagotovo zelooo vesela. In ne morem verjeti, kam si "skrila" potiskan papir. Super si se znašla. Marjetice pa tako ali tako čudovite.

N-Eva pravi ...

Čudovita voščilnica in z verzom, ki je tudi meni zelo všeč .-))

Andreja pravi ...

iiijoj kako prisrčna voščilnica :-)) Čudovito ozadje si ustvarila in lepo dodala rožice.

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Prelepo! Po moje je vseeno kakšen papir ti pride pod roko, iz vsega narediš čudež :)