torek, 22. marec 2016

Vrata čudes

Naj še sama pridam svoj piskrček k vsem objavam na temo petkovega srečanje. Hvala seveda obema organizatorkama, nadvse simpatični Maji in prisrčni ter iskreni Andreji. Hali hvala, da smo lahko kupovali ceneje, prav tako Klari, da nas je razveselila s tako krasnimi priponkami in velik hvala tudi vsem vam, drage moje ustvarjalke, ki ste bile tako pridne, da ste prav za vsako od nas izdelale kakšno malenkost. Jaz žal nisem imela čas za tako velik podvig, sem pa izdelala čestitki v okvirju za naši organizatorki:


Misel sem, kot ponavadi, izbrskala na Pinterestu. V originalu je v angleščini in sem jo po svoje prevedla, oblikovala v Wordu ter naprintala. Tinina vrata sem obdala z zelenjem in drobnimi marjetkami ter žvrgolečo ptico. 


Kot rečeno je vse skupaj izdelano v obliki voščilnice, ki pa sem jo dala nato v okvir (že dolgo časa nazaj je, kar sem izdelovala tovrstne izdelke), ki sem ga sama pobarvala in za piko na i z zelenim distress inkom začinila še s smooshingom. 


Drage moje ustvarjalke, odprimo vrata in pustimo čarobnosti da nas prevzame tako, kot nas je prevzela v petek!

23 komentarjev:

Valerija pravi ...

Zelo lep okvirček z vrati in prav tako čudovita misel.

moi pravi ...

Krasna vrata si naredila, naj odprejo svet čudes.

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Iiii, kako lepa misel, in čudovita umetnina!

Barbara GR pravi ...

Joj... vedno znova me navdušuješ s svojimi umetninami!!!!! Lepa misel!!!

Sončen pozdrav z obale

Dusi pravi ...

Čudoviti sta!

Damjana pravi ...

Vladka, zopet si me navdušila. Čista perfekcija.

Hiška iz papirja pravi ...

Draga Vladka,
še vedno nisem v polnosti dojela, da je ena od TVOJIH slik pri meni doma, za vedno :) Saj je čudovito videti tvoje izdelke tukaj na blogu, ampak v živo je vseeno drugače, še veliko lepše! Perfektno izdelano do zadnjega detajla, izbrana misel pa kot nalašč za moj ustvarjalni kotiček! Svet ustvarjalnosti je svet čudes in čarobnosti ... Hvala ti iz vsega srca! ♥
Maja

Danica pravi ...

Uuu hudo lepo!!! Dobro si uprizorila svet čudes.

Cvetoči travnik pravi ...

Draga Vladka, iskrena hvala za tvoje darilce,ki bo, kot sem ti takoj omenila, krasil moj novo nastajajoči ustvarjalni kotiček:) Nekaj čudovitega je imeti v lasti izdelek osebe, ki jo občudujem in spoštujem že ves čas. Hvala ti, lep pozdrav, Andreja V.

Andreja pravi ...

ooo kako lepo darilce si jima pripravila :-)) Slika je čudovita.

Nella pravi ...

Wawww, krasna in sporočilna okvirčka.

Keti's Projects pravi ...

Čudovita darila. Skrbno izbrana misel in lep motiv, vse v tvojem stilu. Hvala za prijeten pogovor in namig glede spremljanja blogov. Moje življenje je zdaj bistveno "lažje" in verjetno mi ne bo več ušlo veliko objav. Pa vesele velikonočne praznike ti želim!

Helena pravi ...

To pa sta slikici z dušo za dve dobri dušici :) Misel je perfektna in paše na ti umetnini, namenjeni ustvarjalkama.

Hali pravi ...

O kako dobro se spomnim tvojih uokvirjenih čestitk, prevzele so me takrat, prevzele so me danes. In misel, misel me je spomnila na knjigo, ki sem jo brala otrokom http://www.bukla.si/?action=books&book_id=6082... tako lepo poboža dušo, ta naša ptica v duši...

Janja pravi ...

Izredno lepo. Prav paše v okvir. Lp

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Krasne duri
lp Tamara

Anja Ž. pravi ...

Wow, izredno lepa okvirja. Napis krasno dopolnjuje motiv. In tale smooshing na okvirju je pika na i.

oldpunca pravi ...

Vau, kako čudoviti sliki! :-) Napis me je očaral. Čudovita misel in krasna pisava. Vrata si prelepo okrasila. Berem, da sta prejemnici navdušeni. Le kdo ne bi bil! :-))

Metuljčica pravi ...

Misel je tudi meni nekaj posebnega, prelepa je, poda se čudovitemu darilu, ki si ga pripravila z veliko mero dobrega okusa, kot vedno.

Danii pravi ...

Čudovita okvirja :-)
Lp Danii

Natasa pravi ...

Čudovito res, všeč mi je, da si ju dala v okvir in pospremila z lepo mislijo. Zelo lepo okrašeno.

Zvonka pravi ...

Prekrasni sliki in napis zelo lep.

N-Eva pravi ...

Prekrasna voščilnica....obudila mi je spomine na prekrasen film Čarobni vrt. Se mi zdi, da so podobna vrata vodila v skriti kotiček.