torek, 10. maj 2016

Mavrični tag

Čeprav se je sonce zjutraj še trudilo in raztegovalo svoje žarke, pa so ga kmalu prekrili oblaki in napovedali, da bodo kmalu sledile še dežne kaplje. Če bi bilo obratno, bi morda zagledali mavrico, ampak očitno danes ni dan, ko se bo prikazala. Prav zato je tudi tako zanimiva, saj nam samo tu in tam nameni, da jo lahko občudujemo. 


Jaz sem vam že ob odprtju tokratnega Ko me inspirira izziva napovedala, da bo sledila še ena mavrična voščilnica in tukaj je. Naredila sem jo tako, da sem na akvarelni papir najprej embosirala napis z zlatim prahom. Nato sem s pomočjo temper in čopiča nanesla mavrične barve in pustila, da se vse skupaj posuši. Nakar sem izrezala tag in mu dodala nekaj oblakov in sonce, ter seveda nekaj modrine v ozadju. Sem pa dodatno izrezala še en tag iz moss pene in z njim podložila papirnatega, da je nekoliko višji.


Me zelo veseli, da sva vas s Tino nagovorili z mavričnimi barvami in tako lepo pisano je po blogih in veselim se že vseh izdelkov, ki bodo še sledili. Ja, pa še eno pojasnilo. Ker ste se ene spraševale, če sem dejansko uporabila vodene barvice ali tempere, je s tem tako, da so vodene barvice na fotografiji samo zato, ker so tako fotogenične :) V resnici sem dejansko uporabila tempere. 


Pa lep dan vam želim!

12 komentarjev:

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Mavrice še cel teden ne bomo videli, razen če ti svojo pošlješ v luft....sicer pa ne moremo imeti vsega, kar želimo. A ni krasno, da si znamo same ustvariti vremensko vzdušje...Pri tebi sije barvasta energija in ni vrag, da ne razkadiš tega zoprnega vremena. čao

Helena pravi ...

Tudi sama upam, da bo ta teden, ko so na pohodu ledeni možje, kmalu minil in nas v prihodnjem tednu čaka bolj sončno in toplo vreme. Je pa zato več časa za ustvarjanje :)
Vladka, pričarala si nam toplo in barvito voščilnico. Barve se krasno prelivajo in razkrivajo napis.

moi pravi ...

Krasen mavrični tag ti takoj dvigne razpoloženje. Fino ti packaš s temperami in všeč so mi pikice, ki jih narediš naknadno z vodo.
Nežna modrina na podlagi je pa čudovito zaobkroži osrednji motiv.

Metuljčica pravi ...

Ja, jaz bi ga poimenovala kar energijski tag za boljše počutje. Te barve se čudovito prelivajo in kljub slabšemu vremenu pričarajo pravo mavrično vzdušje. Prelepa voščilnica.

helena pravi ...

S Tino sta povzročili pravo eksplozijo mavričnih odtenkov, občutij, razpoloženja, kar je sploh super za tele "ne tič, ne miš" dni. Voščilnica je čudovita, tako kot vedno.

Hali pravi ...

Tole si pa daš na vidno mesto in vsakič se nasmeješ, ko ti bo pogled ušel tja. Čudovita je!

vilinke pravi ...

Zelo dobra ideja in super narejeno.
LP Vilinke

oldpunca pravi ...

Ob pogledu na tvojo mavrico so se kotički mojih ustnic zavihali proti ušesom. :-))) Čudovito! Bele pikice na mavrici zgledajo svetovno. Krasno si okrasila tagec. Moje vodenke niso tako fotogenične, ker jih je nekdo (le kdo!?) pošteno zapacal...

Klara pravi ...

Kakšna čudovita mavrica, res so krasne barve! In zelo luštna voščilnica, kar poživi deževen dan...

Damjana pravi ...

Tvoja mavrica je fantastična in že preganja oblake in dež. Človek bi kar zaplaval v tvojo voščilnico.

Renata pravi ...

Sijoča mavrična voščilnica. Polna energije, zelo mi je všeč.

Tina pravi ...

Kako bogata je tvpja mavrica...čudovito si jo pričarala.