ponedeljek, 6. junij 2016

CottageCutz Challenge #3 - POCKET (ŽEP)

Lepo pozdravljene in dobrodošle v novi objavi za Scrapping Cottage blog, kjer vas čaka tudi novi izziv, ki se imenuje ŽEP. Najprej pa se vam naj zahvalim za čudovite izdelke, ki ste jih prijavile na drugi izziv. Na vašem projektu ali voščilnici naredite žepek in ga okrasite s CottageCutz šablonami ai pa sam žep ustvariti s tovrstnimi šablonami, kot sem to storila tudi sama. Splača se tudi tokrat, saj bomo tudi za tretji izziv podelili bona v vrednosti 50 $ in 25 $.  Časa imate vse do 30.6.2016. Uporabite pa prosim samo CottageCutz šablone. Pa ne pozabite preverite kdo so izžrebanke prvega izziva.


Zdaj pa še malo o mojem tokratnem izdelku, ki je čisto preprost in ga lahko uporabite za poletni pogrinjek. Vse kar sem naredila je bilo to, da sem s pomočjo Posey Pocket šablone izrezala žep in mu odrezala spodnji zavihek ter ga zalepila samo ob strani. To mi je omogočilo, da sem jedilni pribor lahko potisnila skozi sam žep. 



Okrasila sem ga z nekaj zelenja in dvema metuljema. Zelenje sem pobarvala s Peeled Paint distress inkom in vse skupaj zalepila na sam žep.  


And here is time to start new CottageCutz challenge. This time theme is POCKETSo, create a pocket on your card or on any other project an decorate it with CottageCutz dies. Please, use ONLY CottageCutz dies and not any other dies. "Add your link" button is available at the end of this post on CottageCutz blogChallenge will be closed on 30th of June!



To je vse za danes. Imejte se lepo in pridružite se tudi tokrat našemu izzivu.
Have fun and join us at third CottageCutz Challenge.


18 komentarjev:

Helena pravi ...

Čestitam Damjani in Cebelici za žreb in osvojena bona. Veselo zapravljajta! :)
Vladka, fantastična ideja, kako uporabiti šablono žepka. Jed bo takoj bolj okusna. Še sploh, če je postrežena na tako lepem krožniku :)

Valerija pravi ...

Čudovit žepek za pribor si ustvarila. Zelo mi je všeč. Čestitke nagrajenkama.

Janja pravi ...

Vedno imaš poln žep krasnih idej :). Lep izziv si pripravila.
Čestitam nagrajenkama. Lp

Nataša Š. pravi ...

Fantastična ideja! Zelo lepo pride.

Cvetoči travnik pravi ...


Vladka, to je pa super pogrinjek, kako lepo si uporabila žepek. Že sam po sebi je lep in zanimiv, ti pa si mu dala povsem nov pomen:) - res si mojstrica z velikim M:)
Pozdravček, pa seveda še vse čestitke nagrajenkama:) Andreja

helena pravi ...

Tole je pa tako ljubko. Bo treba malo napet možgančke, kako narediti pogrinjek s šablono, ki je ni.... :)
čestitke obema nagrajenkama!

Damjana pravi ...

Prekrasen žepek z metuljčkoma. Super ideja in res čista perfekcija. Hvala za nagrado, ki sem je zelooooooo vesela (in je res ne bo težko zapraviti ;) in hvala vsem za čestitke.

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Najprej čestitke Damjani in Čebelici . Žepek pa zelo zanimiv,pri meni ne pride v poštev. Za takšen projekt je pogoj samo, da nimaš vedno 13 ljudi za mizo, ker potem tudi žepek ni več v istem stanju kot v momentu, ko je postavljen na mizo.
Drugače pa, ja, res zanimiva in koristna stvar.čao

Tanja E. pravi ...

Vladka, čudovito! Pri tebi se vedno napase duša in oko, srce itak, lepo bodi, T.

Metuljčica pravi ...

Uživam ob dekoraciji mize, sploh kadar je kaj prazničnega. Tvojo super idejo bom sigurno kdaj preizkusila. Čudovita izvedba, kot vedno.

Marna pravi ...

Četitke nagrajenkama ... ampak tale žepek za pribor je pa izjemen! Moram nekaj organizirat, da bom lahko pripravila kaj takega za dekoracijo.

*Urška* pravi ...

Še en fantastičen izdelek.Super ideja in še kako praktična.

Hali pravi ...

U kakšnja čudovita ideja in krasen žepek, ki ga gost potem odnese s sabo domov :-)

Andreja pravi ...

jej kako super žepek za jedilni pribor :-)) Dobrih idej ti vsekakor ne manjka .-)

oldpunca pravi ...

Ko je na mizi tako lep pogrinjek, je čisto vseeno, kaj pride iz ponvice na krožnik. :-))) Zelo lepo in zelo domiselno in zelo diši po kopiranju tvoje ideje. :-))

Maja pravi ...

Prekrasen žepek, tako pomladno nežen a hkrati razposajen. Saj vem, da pri tebi pričakujem čudovite fotografije izdelkov, a moram povedati, da sem še vedno vsakič navdušena, kako lepo znaš svoje izdelke ujeti v objektiv. Tudi to je čudovit izdelek. :)

moi pravi ...

Super uporabna ideja in čudovite fotke.

ana pravi ...

Zelo mi je všeč ideja in izvedba!! Dolgo me ni bilo, zdaj pa kar ne morem s tvojega bloga :) Lp