petek, 17. junij 2016

Shaker Pillow Box/Škatlica tresočka - VIDEO

Neka pošast mi zadnje čase vztrajno požira čas. Tu in tam jo malo prehitim, pa me znova dohiti  in še bolj odpre svoja požrešna usta. In celo tako prebrisana je, da se zna narediti nevidno in neslišno, tako da niti ne veš kdaj švigne mimo tebe. Nesramnost brez primere. In tako potem ne uspem napisati vse objave, ki bi jih želela in ne narediti vseh stvari, ki me čakajo. Zato je tukaj brez vmesne objave znova ena za Scrapping Cottage blog. Tokrat vam predstavljam škatlico, ki sem jo predelala v tresočko:

Welcome to my new post where I will show you how to create this Pillow shaker box, using CottageCutz dies. This post can be found also on Scrapping Cottage blog



Itak, da je vedno zabavno izdelovati tresočke in zato se mi je zdelo zanimivo, da poskusim kaj podobnega narediti še iz škatle in Pillow Box Plus šablone je prišla kot naročena za to. Izdelava res ni zahtevna, je pa kar nekaj korakov in predstavljam vam jih tudi tokrat v videu. Pa veliko zabve ob ogledu.

It is always fun to create shaker card and I was thinking that it would be even more fun to create shaker box. So, when I saw Pillow Box Plus die I immediately knew I wanted to try my idea. It is easy to do it, you just need to follow the steps. So, I decided to make the video and here it is:




Upam, da vam je bilo tole všeč in ste dobile še kakšno idejo. Jaz vas za danes pozdravljam in vas pred odhodom samo še spomnim na tretji CottageCutz izziv na temo ŽEP. Več najdete tukaj. Tako, zdaj pa grem spet lovit svojo požrešno pošast.




Thank you for stopping by and for checking the video. And don't forget, third CottageCutz challenge is waiting for you. This time theme is POCKET. You can linked your project here. And please, use only Scrapping Cottage dies.

16 komentarjev:

Tina Z. pravi ...

Super ideja in kakšna izvedba, vau, tako nežna in lepih barv.

Valerija pravi ...

Krasen izdelek. Hvala za predstavitveni video.
Lp

Nataša pravi ...

Suoer škatlica v super izvedbi tresočke. Zelo mi je všeč.

Janja pravi ...

Zelo lepa, nežna in krasno izdelana škatlica. Lp

Damjana pravi ...

Vladka, hvala tudi za tokratni video-tutorial. Tvoja škatlica - tresočka je prečudovita. Zelo lepo si jo opremila z rožicami, pikapoko in prelepim napisom.

Renata pravi ...

Hvala za video prikaz. Tresočka-škatlica je čudovita.

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Prekrasna škatljica blazinica
lp Tamara

Cvetoči travnik pravi ...

Super škatlica in lepo te je bilo gledat in poslušat:) Pošastko, ki ti najeda čas pa kar ignoriraj - mogoče bo še najbolje:) Hvala in pozdravček, Andreja

moi pravi ...

O, kako krasna ideja s tresočko in še škatlico. Zelo lepo izdelano in okrašeno.

Helena pravi ...

Tresočkam si dala novo dimenzijo in jih postavila na višji nivo :)
Krasna je, tako sončna in polna "semen" dobrega.

Metuljčica pravi ...

o kako super, čudovita škatlica tresočka.

Maja pravi ...

Vse pohvale, res odličen video si pripravila. Glede pa pošasti pa ... mislim, da ima kar nekaj bratov in sester, ena se zagotovo pri nas potika. ;)

oldpunca pravi ...

Glede na to, kako zelo je mene povozil čas, sem ponosna sama nase, da mi je uspelo prisopihati do tvoje čudovite in čisto posebno lepe tresočke. :-) Hvala za filmček.

Andreja pravi ...

Vladka, super ideja je tole s škatlico in hkrati tresočko :-))
Zelo je lepa.

Keti's Projects pravi ...

Super ideja s kombinacijo škatlice in tresočke. In tvoje marjetice so vedno čudovite, pa katerekoli šablone uporabiš za osnovo. Res lepa škatlica.

Marna pravi ...

Ooo, wow, kakšna škatlica. Všeč všeč všeč!